השימוש במכשיר
בבאנדל המכשיר מצורפים שני מעמדים המאפשרים להטמיע את המכשיר במגוון צורות: המתלה יאפשר לנו לתלות את המחשב מאחורי מסך, להצמידו אל קיר או אל כל משטח מתאים באמצעות ברגים או דבק דו-צדדי. המעמד השולחני ניחן בעיצוב חלקלק ומודרני, וראוי לציין כי עושה את עבודתו נאמנה, בניגוד למעמדים פחות יציבים, כמו המעמד המצורף עם ה-Xtreamer, למשל. בנוסף, אם המעמדים המצורפים אינם משביעי רצון לדעתכם, ניתן גם להניח את המחשב ללא חשש משריטות, הודות לרגליות המצורפות עם באנדל המכשיר. יש לציין לחיוב את מידת ההשקעה והחשיבה אשר הושקעה בהטמעת המכשיר, שכן מכלול הדרכים המוצע מכסה את כל האפשרויות אשר עולות על דעתנו.
במעמד זה נציין כי השימוש ב-nT330i ברוב התצורות הפופולאריות שלו מחייב עכבר ומקלדת, לכל הפחות, ויש להתחשב בעלות של ערכה כזו כאשר מחשבים את סך ההשקעה במכשיר מסוג זה. נקודה חיובית, לדעתנו לפחות, בהקשר זה היא העדרותו של שלט-רחוק שהיה מייקר את עלות המחשב, שכן הוא עדיין מחייב שימוש במקלדת ועכבר וערכו המוסף מוטל בספק.
התקנת ה-nT330i והכנתו לשימוש הינה מעט יותר מורכבת מאשר בנט-טופים אחרים: ראשית, במידה ובחרתם לרכוש כונן קשיח או מודול זיכרון בנפרד, ולא במעמד הקנייה, תאלצו לשלוף את תיבת הכלים, לפתוח את המכשיר ולהתקין אותם, ולשם כך אפילו מצורפת חוברת הוראות. יתרה מזאת, כונן אופטי חיצוני או פנימי אינו כלול בגרסה הבסיסית, כך שתאלצו להכין את עצמכם לכך מבעוד מועד, ולהשיג כונן חיצוני שכזה, או לחילופין, להתקין את מערכת ההפעלה באמצעות התקן אחסון חיצוני. בביקורת זו הותקנה מערכת ההפעלה חלונות 7 בגרסת 64 ביט באמצעות החסן נייד (Disk-On-Key).
לאחר התקנת מערכת ההפעלה, ניגשנו להתקין את מנהלי ההתקנים. כאמור, כונן אופטי אינו חלק מהעסקה, ודיסק מנהלי ההתקנים המצורף לא יועיל לנו. אנו יכולים לבחור בדרך הקלה, והיא להעתיק את תוכן דיסק מנהלי ההתקנים להחסן נייד ולפתור את הבעיה, אך על מנת לוודא שאנו מתקינים את הגרסאות האחרונות של כל מנהלי ההתקנים, בחרנו לגשת לאתר התמיכה של פוקסקון ולהוריד את מנהלי ההתקנים העדכניים.
התקנת חלונות 7 על מחשב זה, שנועד למטרות גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ואשר מטלות יום-יומיות שקולה לניסיון להרוג עכבר באמצעות מטוס ה-F-16. אולם, הוחלט להתקין מערכת הפעלה זו עקב נוחות השימוש והפופולאריות שלה, אם כי אנו ממליצים לכם לשקול להתקין מערכת הפעלה אחרת במידה בהתאם לשימושים והעדפות שלכם. כאשר כל האלמנטים הגרפיים הופעלו, גם המחשב שלנו, אשר זכה לקונפיגורציה איכותית יותר מזו הבסיסית, לא פעל בצורה מושלמת. לכן, אנו ממליצים על שקילת חלופות בנוגע למערכת ההפעלה.
חביב , לא יותר מזה
אז נכון שזה מחשב לכל דבר (כמעט) אבל מי שבסה"כ רוצה לראות סרטים (FHD) בטלוויזיה , יכול להסתפק בסטרימר שעולה חצי מהמחיר של המחשב הזה או לחילופין , להשקיע עוד כמה שקלים ולבנות מחשב קולנוע ביתי "ראוי" יותר…
ניתן להשיג בחנויות KSP
לא סובל
את החברה הזואת זה לא חברה זה שוק עבדים מה שקורא במפעלים שלה זה מחנה עבודה הרבה עובדים שם מתעבדים וגם הם מיצרים להרבה חברות אפל ויש פקים ביצור וגם הם מיצרים לאינטל כולל הלחות החדשים P67 H67 התושבת של המעבד נישרפת ביגללל שניי מתח שהוא לא מסוגל לעמוד בהם ביגלל דיפקת ביצור כך ניראת חברה שמיצירת בזול גם משלמת בזול לעבדים והצרכן משלם ביוקר לא קונה מוצרים שלהם כי הם לא אמנים בגרוש
למה להתקין WIN7?
חרא של ביקורת… להתקין WIN7 על מחשב עם אינטל אטום, פשוט עלוב…
למה לא לבדוק בלינוקס? לינוקס עושה הכל יותר טוב מוינדוס. בעיקר בסרטים
ל-4
מוקדשת להערה שלך פסקה שלמה בביקורת. אתה בטוח שקראת אותה?
חוץ מזה, אם סרטים הצליחו לעבוד עם מערכת הפעלה כבדה כמו ווינדוס 7, לא צריך להיות גאון גדול בשביל להבין שכל מערכת הפעלה אחרת תסתדר עם מטלות דומות בצורה טובה יותר.
ההערה שלך לא הגיונית בכלל.
תעשו אותו דבר
תעשו אותה ביקורת על הדגם הכי חדיש של האטום שמגיע עם הדור שהשני של ION
למה תמיד עושים ביקורות על דברים מבאסים והכי זולים
ב-1500 ש"ח אפשר להשיג הרבה יותר
משולש ליבות של AMD, דיסק ראוי לשמו וליבה גרפית מצויינת ללא מגבלות.
מגניב :]
זה לא מחשב זה עגלה קטנה
מעבד אטום 330 לא יכול לעשות הרבה אני קניתי בחול המחיר הזה את האטום D510 ובניתי מחשב קטן שלא רואה ממטר את המחשב הזה.
לא מריץ HD לא שווה כלום!
עוד פעם מס 3
די כבר עם המעבדים שנשרפים
עזוב הכל גש תלמד את העברית על בוריה מיד
או שתכתוב בשפה שלך שהיא ערבית ואנחנו כבר נתרגם
תכלס זה מחשב נייד בלי מסך
ל-9
זה אכן מריץ HD בלי בעיה, כל עוד לא מתעסקים עם המחשב תוך כדי. אם אתה מחפש מחשב סלוני למטרות צפייה בסרטים וגלישה מזדמנת, אני לא חושב שיש מתחרה זול וטוב יותר מאשר המחשב הזה.
10 הרגת אותי מצחוק 🙂
ל 10
ברוס לי חזרתה מהמתים אז תחזור לסין ובה שטיות אתה רושם אני לא ערבי ולא כותב בערבית חבל על השטיות שאתה רושם וגם תילמד לקרוא רשמתי שהתושבת של המעבד נישרפת ולא המעבד
ל-14 ו-3
תלמד עברית, לא מבינים מה אתה מדבר.
ברצינות, אי אפשר להבין דבר. בן כמה אתה לעזאזל?
ACER Aspire Revo R3700 הרבה יותר טוב וזול!!!
קניתי אותו ב ebay, במחיר כולל משלוח ומכס של 1500 ש"ח.
מעבד הרבה יותר חזק, יותר זכרון ודיסק קשיח טוב יותר.
טוב שנזכרתם…
המחשב הנ"ל נמכר במחסני חשמל כבר שנה…
ניתן להשיג במורס מחשבים ירושלים
500GB דיסק 2GB RAM במחיר מפתיע…
http://www.morse-pc.com/product.asp?productid=10768
ל-18
נכון!
..מפתיע לרעה