למרות שהכנסותיה של Take-Two ירדו מהשנה שעברה, יש בחברה אווירה אופטימית לעתיד שכבר מתבטאת בנתוני מכירה טובים למשחק Max Payne 3
Take-Two הכניסה השנה 825.8 מיליון דולר לעומת 1.13 מיליארד דולר בשנה שעברה, ירידה של כ-27 אחוז. בנוסף הפסדיה של החברה עלו ל-108 מיליון דולר השנה לעומת הפסד של 54 מיליון דולר בשנה שעברה.
למרות זאת בחברה יש אווירה די אופטימית לשנה הבאה ולא סתם. החברה כבר פתחה את השנה הפיננסית החדשה שלה בצורה חיובית עם Max Payne 3 ששוחרר ב-15 למאי לקונסולות וכבר מכר כ-3 מיליון עותקים וצפוי ע"פ כמה אנליסטים להגיע גם ל-4 מיליון עותקים.
לבעלי המחשב יש לחברה חדשות קצת פחות טובות: Max Payne 3 שגם ככה קיבל תאריך שחרור מאוחר (29 למאי) נדחה בעוד כמה ימים ל-1 ליוני. משחק נוסף שנדחה הוא משחק היריות XCOM, שנדחה לתאריכים שבין ה-31 למרץ וה-1 באפריל 2013. המשחק היה אמור לצאת במקור ב-6 למרץ השנה.
סיבה נוספת שבגללה החברה צופה עתיד ורוד, היא שחרורם העתידי של כמה מהמשחקים הגדולים של החברה כמו Borderlands 2 שצפוי לצאת ב-18 לספטמבר השנה, BioShock Infinite שצפוי לצאת ב-26 לפבואר 2013 והמשחק המצופה מכולם GTA V, שאין לו עדיין תאריך וע"פ דעות שונות של אנליסטים, ישוחרר או באוקטובר השנה או בשנת 2013. משחק נוסף שצפוי לצאת ב-26 ליוני, הוא משחק היריות בגוף שלישי Spec Ops: The Line. למשחק ייצא דמו ב-19 ליוני למחשב.
החברה שחררה נתונים גם לגבי המשחק Borderlands שמכר כ-6 מיליון עותקים. וסדרת BioShock שמכרה עד כה 9.5 מיליון עותקים. המשחקים L.A. Noire ו-NBA 2K12 מכרו כ-5 מיליון עותקים כל אחד.
לרבעון הראשון של השנה הנוכחית, Take-Two צופה הכנסות שבין 225 מיליון ל-275 מיליון דולר, ולשנה כולה החברה צופה הכנסות של בין 1.75 מיליארד ל-1.85 מיליארד דולר.
GTA לא שייך לרוקסטאר?
ל-1+2: TAKE2 היא
הבעלים של ROCKSTAR.
ל-1 על פי וויקיפדיה זה אותה חברה
מוזר אבל נכון