מבצעי הקיץ של Steam: היום הראשון
מבצעי הקיץ המסורתיים של וואלב, במסגרת Steam, החלו היום. בכל יום, מתוך עשרת הימים הקרובים, יוצעו למכירה עשרות כותרים במחירים מוזלים, ומבצעי חבילה (של מפיצה או מפתחת). הפעם גם ניתנת לקהילה האפשרות להצביע על המשחקים שהם מעוניינים לראות במבצע למחרת, וכן מוצעים למכירה משחקים במסגרת מבצעים קצרים, שנמשכים שעות ספורות.
היום תוכלו ליהנות מ-Shogun 2: Total War, משחק האסטרטגיה האחרון של Creative Assembly, ב-30 שקלים, משני משחקי Portal ב-25 שקלים, ומ-Modern Warfare 3, האחרון בסדרת Call of Duty, ב-120 שקלים. המבצעים הקצרים, שיסתיימו בקרוב, כוללים, בין היתר, את Deus Ex האחרון ב-30 שקלים ואת Mafia II במחיר דומה.
מצאתם עוד מבצעים מעניינים? מה כבר הוספתם לחשבון ה-Steam שלכם? שתפו אותנו בתגובות!
portal 2.
איך בא לי פורטל אבל החנות שלהם תחת עומס..לא נורא אני ינסה אחר כך
portal 2+portal
שלום רציתי לשאול אם האתר steam מאובטח באמת כמו האתר eBay למשל?
ל 2
האתר שלהם מאוד מאובטח אבל הוא לא משתמש ב PAYPAL כפי שאני זוכר.
אבטחה באתר
האתר מאד מאובטח, ניתן לשלם בpaypal או באשראי, אני קונה משם כבר כמה שנים ומעולם לא היו לי בעיות בחיובים.
בכל מקרה בדרך כלל עדיף לקנות בעזרת paypal שאתה טוען בסכום כסף קטן.
תגובה ל -3
סטים כן משתמשים בשירות של paypal
אבל אני כבר מזמן עברתי לכרטיס אשראי.
בכלל המבצעים האלה מחר הבנק שלי יתקשר אלי ויודיע לי שהחשבון שלי סגור
שאלת תם
אם אני קונה משחק בסטים, אני יכול להוריד אותו על כל מחשב ופשוט להתחבר למשתמש כדי לשחק, או שאם הלך הכונן, הכל הלך פייפן וצריך לקנות שוב?
אני מאמין שהאופציה הראשונה קיימת, אבל אם לא אז מה עושים?
הוא מאפשר
תגובה ל#6
השטן בשם EA רצו לעשות משהו דומה לאופציה 2, אבל אם אפילו הם חדלו מהרעיון המטופש, אז מן הסתם שבSTEAM המשחק יהיה שלך גם אם תמחוק אותו 100 פעם.
חבל
חבל שזה לא כמו שהיה במבצעים האחרונים עם כל מיני משימות ופרסים, או שפספסתי משהו?
אז ככה-משחקים שווים מוזלים:
CRYSIS 2 בחצי מחיר
20 דולר במקום 40
YESTERDAY מבית היוצר של PENDULU(RUNAWAY ADVENTURE( ב-18 דולר במקום ב-30.
תודה רבה, 8!
CSS
מקווה שיהיה שוב ב 5$
D:
משחקים שאני חייב!
MW3 וחבילת Assassin's Creed!
וכנראה Portal+Portal 2, סה"כ 5$… 🙂