מצב הגיימינג החדש והייחודי של מערכת ההפעלה יהפוך זמין למשתמשי תוכנית ה-Windows Insider בימים הקרובים, וינסה לגרום לכל הסרבנים למיניהם לשדרג
מיקרוסופט לא מפסיקה להציע לנו יכולות חדשות במערכת החלונות שלה, קודם כל בשביל לוודא שהמשתמשים הקיימים ממשיכים להיות מרוצים – אבל גם על מנת ליצור עוד עוד הבדלים תחרותיים אל מול הגרסאות הקודמות של המערכת, בתקווה שהיקף האימוץ ימשיך לתפוח לו כשצרכנים שונים ימצאו את "המאפיין המנצח" החדש מבחינתם.
בשנה האחרונה ראינו נסיון מובהק של חלונות 10 להפוך למערכת ההפעלה הטובה ביותר לשחקנים ולמשחקים – תחילה עם כותרים שבמקור היו מיועדים להיות בלעדיים לקונסולת ה-Xbox One של מיקרוסופט וזכו בפועל גם לגירסת PC שהייתה בלעדית למערכת ההפעלה העדכנית, ולאחר מכן גם עם שיפורים חשובים ונדרשים לחנות האפליקציות של החברה שהיוותה את הבסיס עבור כותרים אלו. עכשיו, המאמצים האלו מתחילים בעלייה של מדרגה נוספת עם ה-Game Mode, שעליו התחלנו לשמוע דיווחים ושמועות בחודש האחרון.
בהתאם להערכה הרווחת, האפשרות החדשה הזו נועדה להבטיח שכל משחק אשר מופעל בחלונות 10 מספק למשתמש את הביצועים המירביים שחומרת המערכת מאפשרת – ללא צורך במאמץ נוסף כלשהו מצד הצרכן עצמו. Game Mode יבצע התאמות לניהול משאבי המערכת כגון רכיבי הזכרון, יחידות העיבוד בליבה הגראפית, ליבות יחידת העיבוד המרכזית והנימים הלוגיים, כך שרובם המוחלט יוקצו למשחק הפועל, בין אם מדובר במשחק UWP שפועל מתוך חנות האפליקציות החדשה של החברה, ובין אם מדובר במשחק 'קלאסי' בפורמט win32.
טכנית, את ההתאמות הללו של המשאבים היה ניתן לבצע גם בעבר באופן ידני (עבור כותרי win32), אך מיקרוסופט מצהירה ש-Game Mode יעשה זאת בצורה אוטומטית, חכמה ואפקטיבית יותר – ועבור כל הכותרים באשר הם, לכאורה, חדשים וישנים כאחד, כך שיש כאן סיבה טובה להתעניינות מצד קהל היעד, על אחת כמה וכמה אצל הגיימרים שאין להם היכרות מעמיקה עם יכולותיה ושיטות העבודה של חלונות.
מצב הגיימינג החדש יהפוך לזמין רשמית בימים הקרובים עבור משתמשים שמהווים חלק ממעגל העדכונים הנסיוניים המהיר (fast ring) בתוכנית ה-Windows Insider של מיקרוסופט, עם התרחבות גם למעגל האיטי לשם המשך הבדיקות – בדרך לזמינות עבור כלל המשתמשים שתגיע כחלק מעדכון ה-Creators Update הגדול של המערכת, אשר יושק בחודש מרץ הקרוב.
האם המאפיין הזה באמת יספק תוספת ביצועים מורגשת וראויה, והאם זה יקרה ללא השפעות שליליות כלשהן על יישומים ופעולות נוספות במערכת? בקרוב נוכל להתחיל ולקבל תשובות לכך – אז צפו לעדכונים נוספים מאיתנו בהמשך.
נשמע טוב!
נראה שבמיקרוסופט עובדים מסביב לשעון בכדי לגרום לעוד ועוד משתמשים לאמץ את ווינדוס 10. מהלך שבסופו של דבר ישתלם להם כאשר יחליטו להעביר את התוכנה/העדכונים לשיטה של מנויים…
אני הייתי חסיק גדול של WIN7 אבל בסופו של דבר WIN10 לא הרגישה זרה כמו WIN8 ואין שום עומס על המערכת שלא היה בשביעי. ממליץ לכולם לעבור לדור הבא
להיפך!
אם תדשדש מעט ברשת תמצא שדווקא העומס ירד.
בגלל זה גם הלחץ על יוצרים אחרים (שיעול מוזיללה) ליעל את האפפס שלהן.
אולי די?
תגידו זה כמו GEFORCE EXPIRIENCE נכון?
לא. זה לא כמו זה ואין שום קשר בין הדברים לצערי.
מה ש GFE עושה בסהכ מכין הגדרות גראפיות מבעוד מועד לרמה שאופטימלית למערכת עצמה בהתחשב במה שהוגדר מראש.
כאן, מדברים על פינוי משאבים, הקצאת משאבים וניהול שונה שלהם על מנת להעניק תוספת ביצועים.
תקראי שוב את המאמר.
לא ממש, זה יותר כמו Razer Cortex. כמו שממורקס אמר, הGFE רק מנסה להתאים את ההגדרות האופטימליות למשחק. כל משחק ספציפי וההגדרות שלו. בהתאם לחומרה (ולמערכת בכללי) שהוא רץ עליו.
הם עושים עבודה די יפה (אם כי רחוק מלהיות מושלמת) ע"י איסוף נתוני הרצה של כל משחק (נתמך, מהמשתמשים, וע"פ החומרה שלהם.
הקורטקס מקצה משאבים. אם כי אני מקווה שווינדוס יעשה זאת טוב יותר.
ביום שיהיה לזה תחליף אני לא יחשוב פעמיים.
נחכה להשוואות. ומה עם מצב של חלון – אופציה להפוך אותו לעדיפות גבוהה?
בקיצור מעיפים את כל הסחבת שהוונידוס יוצר מלחתחילה. רק הוכחה שהמערכות הפעלה נהפכות למסורבלות ואיטיות יותר מרוב כל ה"זרימה" וה"נוחות".
כזה חסר הבנה, העיקר להגיב הא.
הכי טוב שפשוט ישחררו את DOS עם תמיכה ל DX12 חחח
הכי טוב שלא תגיב פשוט.
תשחרר, בן-אדם. גם לאנשים שהם לא אתה מותר להגיב. גם אם לפעמים הם לא ממש יודעים על מה הם מדברים. חופש הביטוי זה גם החופש לדבר שטויות. (:
מחכה לכרומבוק!
אבל כבר הוא קבוע על Browser MOde
כל עדכון נוסף של ווינדוס 10 רק גורם למערכת לעבוד לאט יותר
ווינדוס 7 היה נהדר הוא היה בלי לאגים וגיהוקים במחשב
באמת… עדיף שלא תגיב
יופי עכשיו וירוסים ידעו מתי להתחיל לעבוד כדי שלא תרגיש שהם שם.
תקן אותי אם אני טועה אבל לא יהיה יותר קל לאנטי וירוס לאתר וירוסים שפועלים בצורה כזאת? כל מה שהוא יצתרך לעשות זה להעביר את המחשב לgame mode ולאתר תהלכים חדשים.
זה בסדר, ארט טאטום הוא יועץ בכיר ארגוני במייקרוסופט וקספרסקי, הוא נמצא כרגע בחופשת מולדת ומסייע למשתמשי האתר בידע שלו.
בחיי… בדיחה.
אני חייב את המצב הזה! איך מצטרפים לwindows insider? ואם כבר אי אפשר, מתישהו אני יוכל לעדכן שיהיה את המצב gaming בעתיד?
ממליץ לך לקרוא שוב פעם את הכתבה, מוסבר שם היטב מי יכול לקבל את זה ואיך.
תנסה לעשות שימוש במשאב שאתה משלם עליו = אינטרנט = גוגל.
רוב הדברים יתחילו ב: how to get…
קוסמטיקה בלבד