הקונסולה הביתית הבאה של מיקרוסופט תציע קינקט משופר, כונן Blu-Ray, מעבד מרובע ליבות ועוד. אולי
מגזין Xbox World, שהיה מדויק להחריד כבר בהדלפות על ה-Xbox הקודם, פרסם את "כל מה שהם יודעים" ב-8 עמודים אשר מכילים מפרט, מראה, ותכונות מציאות רבודה. בנוסף, העורך הראשי של המגזין עצמו טען כי המגזין היה מדויק ביותר בכל מה שקשור להדלפות בשנה האחרונה, וכל עוד לא ישתנה משהו מאוד דרמטי ב-Xbox הזה, כל השמועות יאומתו הרבה לפני יציאתו של המכשיר, ב-2013.
הדמיה בתלת מימד של הקונסולה העתידית הבא |
לפי המגזין, הדור הבא של קונסולת מיקרוסופט אשר תכונה Xbox, ולא Xbox 720 כמו שכולנו ציפינו. ה-Xbox, אשר יעלה כ-300$, יתמוך בקינקט 2 – אשר יזהה גם את האצבעות ועד ארבע שחקנים, ישתמש בטכנולוגיית Blu-Ray(מה שנשמע קצת פחות סביר, היות וזו טכנולוגיה של סוני), יכיל אודיו מתכוונן, יציאות וכניסות וידאו, אשר יאפשרו, כנראה, צפייה בטלויזיה דרך הקונסולה, "שלט אינטראקטיבי", ובשלב מאוחר יותר משקפי מציאות רבודה.
בעזרת כל הנתונים הצליח המגזין ליצור הדמיה בתלת מימד של מה שלדעתם יראה הדור הבא של Xbox, "העתיד יהיה שחור, חד ומעוגל" כך טוען המגזין.
מה דעתכם, האם זה הוא באמת ה-Xbox הבא מבית מיקרוסופט? שתפו אותנו בתגובות.
נשמע די נחות, וחסר מידע
היכן נכנס המידע על הכרטיסים הגרפיים??
לגבי חומרה
8GB של רק זה ממש ממש לא מעט, לעשה זה פי 2 ממה ששיערתי שיתנו לקונסולות הללו. אנשים שוחכים שקונסולה היא לא PC שזקוק לחומרה חזקה שתחפר על פורטים עלובים. גם 4GB היה מספיק בשביל להריץ משחקים בהגדרות אולטרא-גבוהות ובולסות זכרון.
לגבי כרטיס מסך – כרגע השמועות אומרות שהקונסולה תשתמש בליבת Turks משמע ביצועים דומים לאלו של HD6670 (כמובן עם אופטימיזציה). כמובן שהייתי שמח לראות בקונסולה כזאת Cape Verde בדמות HD7750 החזק ממנו משמעותית.
כרטיס המסך פחות רלוונטי..
כרטיס המסך פחות רלוונטי.
בפלייסטיישן 3 כבר מזמן שרוב הנטל נמצא על המעבד, מאחר והג'יפורס 7800 ממש לא מסוגל לרנדר את כל המידע הדרוש. הוא רק מוציא תמונה סופית לצג.
הכל שאלה של כמה חזקים המעבדים החדשים בקונסולות הדור הבא, שככל הנראה יהיו APU בתצורה משודרגת.
(לפלייסטיישן 3 יש מעבד CELL מטורף שאחראי למחירו הגבוה בהשקה, אך מאפשר לו לרנדר כותרים שהג'יפורס בחיים לא היה מרנדר).