NVIDIA מפתיעה במסיבת העיתונאים שלה
את מסיבת העיתונאים של ענקית הגרפיקה פתח אחד ממייסדי החברה, ג'ן-סון הואנג (Jen-Hsun Huang). הוא הביא לבמה את טאבלט ה-Transformer Prime של אסוס ואמר שהביצועים שלו "חלקים כמו טוסיק של תינוק".
לפני שהתחילו ההדגמות הטכניות, הואג הזכיר את אחידותה של מערכת ה-ICS, הגרסה הרביעית של אנדרואיד, וציין כי היא מאפשרת ליצור אחידות בין המכשירים השונים, מהסמארטפון (או ה"סופר-פון", כפי שאמר הואנג) ועד לטאבלט העוצמתי של אסוס.
על מנת להדגים, שוב, את כוחו הגרפי של השבב החדש שלה, Tegra 3, שוחק משחק היריות מגוף ראשון המרשים, Shadowgun בין שני טאבלטי Transformer Prime. בנוסף, הביאה NVIDIA את הגיימר מספר אחת (או לפחות את אחד היותר מפורסמים), יונתן וונדל, הידוע גם בתור Fatal1ty. הוא הדגים את יכולות הזרמת המדיה של Splashtop, אפליקציה שמשתמשת ביכולות קידוד הוידאו של שבב ה-Tegra 3 על מנת להזרים וידאו חי ממכשיר אחד. כך, שיחק יונתן ב-Skyrim, משחק התפקידים האחרון מבית Bethesda, על הטאבלט של אסוס ללא שום הפרעה.
לסיום, סיכמה NVIDIA את כל הנושא של ה-Transformer בהודעה כי עדכון ה-ICS יהיה זמין לטאבלט מרגע סיום מסיבת העיתונאים.
מיד לאחר מכן הגיעה גם ההפתעה הגדולה של האירוע. NVIDIA חשפה טאבלט Tegra 3 נוסף, הפעם אחד עם מסך בגודל 7.7 אינצ' בלבד שימכר ב-249 דולרים בלבד. פרט לכך, לא נמסרו פרטים על הטאבלט.
כמובן שאי אפשר היה לסיים בלי קצת חלונות 8. NVIDIA הציגה גרסה של מערכת ההפעלה רצה על שבב Tegra 3 ונראה היה כי הפעם מדובר בגרסה חדשה יותר מזו שכבר ראינו. הפעם, למרות שהמערכת רצה על טאבלט, ראינו קישור לשולחן העבודה בין כל האריחים, זאת בשונה מהגרסה שראינו על מעבדי ARM.
אנחנו נמשיך לעקוב אחרי טאבלט ה-Tegra 3 הקטנטן שהוצג ונעדכן אתכם בהתאם.
מקווה שזה יגרום לירידת מחירים כללית
אני מחכה לירידה כזו כדי לרכוש טאבלט מבוסס TEGRA 3