סיכום
התחושה הרווחת בנו כרגע היא שאיכשהו, פשוט לא מרגישים שעולם הטאבלטים מתקדם למקום טוב יותר. אנו חווים את אותן הבעיות עם המקלדת הוירטואלית, אותו היצע דל של אפליקציות ואותו חוסר הנוחות בעת החזקת המכשיר.
למה זה מגיע להם? הרי זה שוק טכנולוגי, חדיש ומלא בפיתוחים מעניינים. קצת מרגיז שהיום העניין המדובר ביותר הוא שבב ה-Tegra החדש שאמור לשפר את הביצועים פי כמה וכמה, דבר בהחלט מעניין ומשמעותי, אבל מה עם אותן הבעיות המובנות? למה כולם נראים אותו דבר?
בשורה התחתונה ה-AT100 של טושיבה הוא טאבלט בינוני מאוד. הוא מרגיש טוב מאוד ביד, אבל לפעמים מתחשק להחזיר אותו לאריזה לכמה שעות, כעונש. המכשיר בהחלט פועל ברובו בצורה חלקה ונעימה, הממשק פשוט ונוח, אבל עדיין, כל אלה הם היתרונות של מערכת ההפעלה שהוא נושא ולא של המכשיר עצמו.
מחירו של ה-AT100 בארץ עומד על כ-2600 שקלים, דוגמא מובהקת לחוסר תמורה למחיר. הדבר הבולט ביותר ב-AT100 של טושיבה הוא הבינוניות שלו, הוא בהחלט מתחרה ראוי לטאבלטים בשווקים הנמוכים יותר (1000-1700 שקלים), אבל אינו יכול להציב סטנדרט מחיר משלו בשל חסרונותיו הרבים.
התחושה הכללית מחוויית השימוש, הרושם הראשוני, איכות הבנייה והתוספות המובנות היא תחושה של פספוס. הרבה יותר נהנינו עם טאבלטים אחרים, כמו למשל עם האייפד 2 או עם הגאלקסי טאב של סמסונג. טושיבה הייתה קרובה למקום הנשגב בראש שוק הטאבלטים עם ה-Foolio100, אך איכשהו, אולי בגלל שינוי הגישה העיצובית של המכשיר, פספסו את הנקודה.
טושיבה יצרו טאבלט קצת זקן מדי, רציני מדי. החל מאיכות הבנייה ועד לעיצוב המשעמם, ה-AT100 הוא הילד החנון שיושב בצד במסיבה, שותה חלב סויה ומשחק במשחקי פעולה בסמארטפון שלו.
במילים אחרות נאמר כי ה-AT100 לא יצר אצלנו את אותו הריגוש שיצרו טאבלטים אחרים, אשר למרבה ההפתעה זולים ממנו.
יתרונות:
- נגן מובנה מעולה
- מסך מגע מעולה
- חיבור USB2.0 מובנה
חסרונות:
- מחיר
- מצלמה
- איטי במקרים מסויימים
- מימדים
- איכות בנייה
- איכות שמע ירודה
הם סתם מעתיקים
אין להם שום דבר יחודי , הם סתם מעתיקים רעיון לעשות כסף , הטאבלטים האחרים אמנם לא מושלמים אבל יש להם יותר אפשרויות והם יותר מתקדמים ..
סיום תקופה