שמועות ברשת: שתי יצרניות האלקטרוניקה הגדולות שעומדות מאחורי הטאבלט המשתלם ביותר בשוק, מאחדות כוחות פעם נוספת – על מנת להשיק את היורש לנקסוס 7
כבר בשנה שעברה כאשר נחשפו פרטים ראשוניים לגבי טאבלט הנקסוס של גוגל, היה ברור כי מדובר כאן במכשיר שיזכה לפופולריות רבה. כמו כן, כמה שבועות לאחר השקת המכשיר נאלצה גוגל "לנפח" מעט את נפח האחסון של הטאבלט ללא תוספת במחיר – מה שהפך אותו רשמית למכשיר הטאבלט הכי משתלם שקיים כיום בשוק העולמי.
לפי הפרסומים, בכנס ה-IO השנתי של גוגל שיערך בחודש מאי הקרוב, יציגו גוגל ואסוס את הנקסוס 7 המשודרג שמתיימר להמשיך את ההצלחה המסחררת. הטאבלט החדש יכלול מפרט טכני משופר, כשבין היתר מסך ה-7 אינטש שלו יציע הפעם רזולוציית Full-HD. כמו כן, צפוי המכשיר להיות דקיק יותר ולכלול מסגרת מסך קטנה יותר, מה שיהפוך אותו למעט יותר אופנתי מהדגם הנוכחי.
אותה גברת, בשינוי רזולוציה מקור:gsmarena.com |
נכון לרגע זה מחירי הנקסוס 7 נעים בחו"ל בטווח של בין 200$ ל-300$, כאשר מחירי הטאבלט החדש צפויים להיות זהים לגמרי (מה שמרמז על כוונת החברות להוציא את הנקסוס 7 הנוכחי אל מחוץ לשווקים). לפי דיווחים ברחבי האינטרנט, עד סוף החודש תדווח גוגל על מכירתם של יותר מ-6 מליון מכשירים ברחבי העולם מאז ההשקה. הגרסה הפופולריות ביותר, מוסרים בגוגל, היא זו שכוללת נפח אחסון של 32 ג'יגה-בייט ותומכת בקישוריות Wi-Fi (שעלותה היא 250$).
נקסוס 7. הקלף המנצח של גוגל |
הציפיות הן שעד לסוף השנה הנוכחית תצליח גוגל למכור למעלה מ-10 מליון מכשירי נקסוס 7 (הן מהדגם הנוכחי והן מהדגם החדש). עם זאת, בעוד הנקסוס 7 החדש יביא עימו כמה וכמה שיפורים חומרתיים, בצד התוכנתי לא צפוי שינוי כלשהו – שכן גם הוא יתבסס על מערכת האנדרואיד בגרסת 4.2.1.
אם כבר אז כבר
הכיוון הוא אומנות והתקדמות , וובכן ישנם מספר רב של אפשרויות לתוספות לדגמים מתקדמים …
א.החלק מסביב לצג עצמו יכול להיות גם הוא מעיין איזור של פאנל סולארי – דבר שיאפשר בסופו של דבר להחליף צבעים ודגמי תצוגה קבועים או משתנים , דבר נוסף היא האפשרות להוריד מהאינטרנט "קובץ" מסגרת כמו שהיינו מורידים אייקונים יהיה אפשר להוריד קובץ מסגרת אשר כל איש או אשה שישתמשו בטאבלט יבחרו מה יהיה מוצג במסגרת של הטאבלט (קובץ זה יכול להיות קבוע או מסגרת כאילו "חיה" מסגרת משתנה ממש כמו זיקית )
ב. האפשרות להוסיף פאנל סולארי מהדור הבא בגב הטאבלט – תארו לעצמכם שסיימנו את העבודה עם הטאבלט מניחים אותו על השולחן או כל מקום אחר ופשוט הוא נטען מהאור שסביב הטאבלט .. כמובן הוא נטען במשך העבודה גם ..
ג.רמקולים היקפיים , ישנם קהל רב לסרטים משחקים או סתם מוסיקה שהיו רוצים לשמוע ביותר מכיוון סטריאופוני אולי 2.1 או 4.1 או אינסוף אפשרויות בעתיד !
ל-1
בוא נגזים עוד קצת.. אל תישכח שהפלוס הראשון והכי חזק של הנקסוס 7 היום הוא חומרה חזקה במחיר נמוך מאוד, אז אתה רוצה רמקולים 4.1? אולי מסגרת חייה? אולי גם יזמין אותך לקפה ומאפה עליו?
וחוץ מזה כמעט בטוח שהוא יריץ KLP 5.0 כי משערים שהגירסא הבאה של אנדרואיד תשוחרר בgoogle i/o