זכוכית ה-Gorilla Glass החדשה של חברת Corning תספק את ההגנה הטובה ביותר עד כה למכשירי הסמארטפון והטאבלט העתידיים שלנו
נפילות קטלניות, היזהרו. Corning, יצרנית הזכוכית המפורסמת Gorilla Glass, משיקה את הגרסה הרביעית של המוצר בתקווה לפתור אחר ולתמיד את בעיית הנפילות הקטלניות. בעובי של 0.4 מילימטרים (לעומת 0.7 מילימטרים שבגרסה הקודמת של ה-Gorilla Glass), קורנינג אומרת כי הזכוכית החדשה לא רק עמידה יותר מקודמיה, אלא היא גם חזקה פי שניים ממוצרים אחרים בשוק, בנוסף לעובדה כי היא מסוגלת לשרוד כ-80 אחוזים מכל הנפילות שנעשות בגובה של מטר.
העובדה כי החברה הצליחה להוריד את עובי הזכוכית בזמן שהיא גם מחזקת אותה אומר כי בעתיד נראה מכשירים דקים וחזקים ביותר. כשאנחנו אומרים "בעתיד" אנחנו מתכוונים לרבעון הנוכחי – על פי קורנינג, החברה כבר שלחה את הגרסה הרביעית לזכוכית ה-Gorilla Glass שמתוצרתה אל חברות והיא מצפה שמכשירים עם הזכוכית החדשה יצאו כבר השנה.
"אני לא אומר שפתרנו את הבעיה לגמרי, אבל בהחלט פתרנו חלק מאוד גדול ממנה" אמר קליף האנד, נשיא חברת קורנינג מזרח אסיה. אבל האם Gorilla Glass 4 חזקה מספיר? על פי האנד: "כשזה מגיע לעמידות בשריטות, ספיר היא עדיין טובה יותר, אבל במקרים של נזק ולחץ, ספיר עדיין מפסידה ל-Gorilla Glass בהפרש די ניכר".
אנחנו מקווים לראות כבר השנה או בתחילת שנה הבאה את הגרסה החדשה לזכוכית החדשה של קורנינג מהחברות האהובות עלינו, כמו סמסונג, LG ואפילו אפל.
https://www.youtube.com/watch?v=0VP450E0Yvc
https://www.youtube.com/watch?v=8ObyPq-OmO0
אם הם הצליחו ליצור יתר הגנה בפחות עובי אז למה לא להשאיר את הזכוכית באותו עובי ולקבל אפילו יותר הגנה?
יש לכך סיבות טובות – בין השאר עובי המכשיר וחווית טאץ' מדויקת יותר.
אני אשאר עם הקייס, תודה.
קייס? אין קשר. אגב, אני בלי מגן מסך על המכשירים שלי כבר שנתיים.
אתה ממש חי על הקצה אה?
למה לא? זה לא מפריע.
אני אוהב את המגן מאט שלי. גם שומר משריטות וגם שובר את האור של השמש.
חי על הקצה? פשוט ה-gorilla glass עושה עבודה טובה ואין לי שום שריטות.
קייס להגנה מפני שבר של הזכוכית, הגורילה מהדור הנוכחי לא עמידה בפני שברים ואני מטיל ספק רב מאוד גם בעמידותו של הדור הרביעי, עם כל הכבוד לפרומו המבטיח של קורנינג.
עד שלא יהיו זכוכיות ברמת קשיחות H9 תמיד יש סיכון לשריטות.
אולי פשוט הטלפון שלי לא בא במגע עם חול.
גם טיפשי להסתכל על השריטות על מגן המסך ולחשוב: "היי, השריטות האלה היו אמורות להיות על המסך שלי" – מאחר והמסך הרבה יותר חסין לשריטות מאשר מגני המסך למיניהם.
ברור אבל מה מפריע להוסיף הגנה?
אני שומר על הטלפון שלי בצורה מאוד קנאית.
תמיד הוא בכיס. וגם שהוא יוצא מהכיס הוא תמיד לידי.
אפילו שהוא בכיס אני לא שם איתו שום דבר בכיס, אולי מידי פעם נייר או משהו, אף פעם לא מפתח, אף פעם לא מטבעות…
ובכל זאת האייפון 4 עם הגורילה 2 (שהיה לי לפני הנוכחי) קיבל שריטה קטנה.
זה גם לא שהמגנים האלה יקרים… ב10 דולר כולל משלוח אתה מקבל 5 באיכות טובה מאוד. (אני קניתי ב8 דולר 5 סטים של קדמי+אחורי)
אני משתמש במגן מסך שעשוי מגורילה גלאס (3) על מסך שעשוי (באופן לא רשמי חלילה) מגורילה גלאס 3 (אייפון 6)
אותה הזכוכית, והציפוי האוליאופובי של מגן המסך פשוט מעולה. מרגיש חלק ואפשר לנקותו בקלות.
אגב, שימו לב שרוב מגני המסך מזכוכית עשויים מזכוכית סודה-ליים פשוטה.
אפשר לינק?
לא ידעתי שקורנינג מוכרים גם גורילה גלאס בנפרד…
יש גם לאייפון 5S?
אני בדיוק מחפש מגן זכוכית
הם לא, זו חברה חיצונית בשם פאנטום גלאס.
יש לכל מכשיר בערך (אפילו לסרפס פרו 3… למה?!)
http://store.phantom.glass
אבל. הם מאוד יקרים, אבל שווה את זה. (מודה, את שלי לא קניתי אלא זכיתי באיזה giveaway)
וואי באסה 35 דולר…..
לא מוצא את זה באיביי או אמאזון לאייפון 5S…
טוב לא נורא. תודה :xyxthumbs:
http://store.phantom.glass
אבל. הם מאוד יקרים, אבל שווה את זה. (מודה, את שלי לא קניתי אלא זכיתי באיזה giveaway)
למה שלא יהיה ל- SP3 ? המסך מגע שלו מזכוכית גורילה 3. הוא גם חשוף לשריטות וכו'.
יש לי את ה- SP3 ואני שוקל להשקיע עוד כמה שקלים ולשים עליו מגן מסך. הבעיה שלשים לגודל מסך כזה מגן מסך רגיל זה קשה, אז מגן מסך זכוכית בכלל משימה מאתגרת.
הבנתי שמגני הזכוכית נצמדים לבד למסך ללא בועות.
חפש סרטונים ביוטיוב. לפחות אלה שראיתי לטלפונים זה ממש פשוט.
מנקים את המסך, ממקמים את המגן בדיוק באמצע ומשחררים. המגן נצמד לבד למסך
אני שמתי המון מגנים כאלה, יש לי ניסיון רב. ברגע שנכנס חלקיק אבק מתחיל סיפור לא קל, במגני פלסטיק אפשר להרים בקלות ולנקות, לא ממש עובד כך עם מגני זכוכית.
השילוח לארץ יקר, אם יש לכם קרובים בארה"ב, או יותר טוב בקנדה (חברה קנדית).
אגב, ההתקנה קלילה, אפשר להסיר ולהדביק מחדש כמה פעמים (הורדתי שלוש פעמים עד שייצא מושלם).
הדבק שהם משתמשים בו, אני לא יודע מה יש בו, אבל הוא לא פחות מקסום. אם מתפלק גרגר אבק הוא לא ייצור בועה אלא פשוט ייטמע בדבק (גם קצת מציק, אבל הרבה פחות מבועות) והדבק הזה ממלא שריטות קלות!
אפשר לינק מגן זכוכית מומלץ (אייפון 5S) בבקשה?
עדיף מאיביי
url]http://www.ebay.com/usr/iloome?_trksid
כן, אני דיברתי איתם והם אמרו לי שהעלויות האלה לא בשליטתם אלא בידי חברת השילוח, הם חברה קטנה ככה שהם לא יכולים להרשות לעצמם לסבסד את המשלוח או לשלוח בדרכים זולות יותר.