עדכון: דיווח טרי מצהיר כי החלטה של הרגע האחרון על שינויים פיזיים קלים בפאבלט תביא לדחיית ההשקה המיועדת שלו – מאיזור סוף חודש יולי ל-9 באוגוסט 2018, לכאורה. כל עקבה לטובה? בעוד חודשיים נדע.
הכתבה המקורית: ציוץ טרי בטוויטר מצהיר על כך שסמסונג תנצל סוף כל סוף את מלוא יכולות ייצור השבבים שלה במסגרת הפאבלט העתידי
המכשיר הגדול הבא של סמסונג יהיה בוודאות ה-Galaxy Note 9, ולפי חלק מהמקורות הוא יגיע מוקדם יותר מכל קודמיו בכל השנים שחלפו מאז הצגת המקור בתחילת העשור – לכאורה כבר בחודש יולי הקרוב, בתקווה להקדים את הגעת דגמי האייפון החדשים.
הופעה של הפאבלט היוקרתי במאגר מבחן הביצועים הנפוץ Geekbench אישרה לנו כי חלק מגרסאותיו יכללו את שבבי ה-Snapdragon 845 של קוואלקום, במקום ה-Exynos 9810 האישי של סמסונג, ועם 6 ג׳יגה-בייט של זכרון דינאמי – אך המידע המעניין באמת מגיע ממדליף טוויטר מוכר יחסית, אשר מכריז כי לפחות בחלק מהשווקים ניתן יהיה למצוא גרסת-על של המכשיר – עם 8 ג׳יגה-בייט של זכרון RAM וגם לא פחות מ-512 ג׳יגה-בייט של אחסון מובנה, מבלי להזכיר את יכולת ההרחבה במאות ג׳יגה-בייט נוספים באמצעות כרטיסי microSD.
סמסונג היא יצרנית מובילה של שבבים הן עבור זכרונות בלתי נדיפים והן עבור זכרונות דינאמיים, והייתה הראשונה להציע ייצור המוני הן של נפח 512 ג׳יגה-בייט עבור סמארטפונים והן של נפח 8 ג׳יגה-בייט בטכנולוגיית LPDDR4X – אך משום מה העדיפה להעניק ליצרניות אחרות את העונג להשתמש במוצרים אלו לראשונה, במקום לעשות זאת בעצמה.
האם יתכן שהתחרות המוגברת בשוק, מצד דגמים כדוגמת ה-OnePlus 6 וה-Huawei P20 Pro הן בגרסה הסטנדרטית והן בגרסת ה-Porsche Design הייחודית והמשוכללת, סוף סוף מתחילה להשפיע על המובילה הקוריאנית של הקטגוריה – וגורמת לה לגייס את התותחים הכבדים ביותר, לפחות עבור אלו שיהיו מוכנים לשלכם על כך תוספת משמעותית? נקווה שלא יעבור יותר מדי זמן עד שנגלה את התשובה.
מי צריך את זה בכלל. משחק "למי יש הכי גדול"?
אגב נתוני הייצור של אייפון X העלו שייצור גרסת ה 256 מזהם יותר בסדר גודל.
לא כל כך משנה לי כמה יהיה בו, מעניין אותי מי יכול למלא את זה…