ברקע הדלפות חוזרות ונשנות של מכשיר הנקסוס הבא, תמונות חדשות מציגות לנו את מכשיר הנקסוס של מוטורולה
מכשיר הנקסוס 6 בשטח (מקור: Android Police)
בשם קוד "Shamu", מכשיר הדגל הבא לסדרת המכשירי הנקסוס של גוגל נחשף. בתמונות ניתן לראות בבירור מכשיר הדומה במבנה ל-Moto X שמוטורולה השיקה השנה. המכשיר עטוף בכוונה בכיסוי שמשאיר קצת מקום לדמיון, אך מחלקיו הלא מכוסים של המכשיר אנחנו יכולים לאשר כמה פרטים מהדלפות קודמות. בהתאמה כמעט מלאה עם מידע שדווח בעבר, אנחנו רואים בתמונות שהמכשיר מכיל מסך גדול (מאוד), מיקום כפתורי הנעילה והווליום נמצאים בצידו הימני, הרמקולים נמצאים בקדמת המכשיר, כניסת האוזניות נמצאת בחלק העליון של המכשיר ומערכת ההפעלה שהמכשיר מריץ היא אנדרואיד L החדשה.
מפיסות המידע הקודמות שקיבלנו מ-9to5Google על מכשיר הנקסוס החדש, אנחנו מצפים שהמכשיר יגיע עם מסך ענק של 5.92" ברזולוציה של 1440×2560 פיקסלים, עם צפיפות של 498 פיקסלים לאינץ' רבוע.
בנוסף למסך, מכשיר הנקסוס צפוי להגיע עם מעבד ה-Snapdragon 805 של קוואלקום במהירות ליבה של 2.6 גיגה-הרץ, 3 גיגה-בייט של זיכרון ראם, 32 גיגה-בייט זיכרון פנימי, מצלמה אחורית של 13 מגה פיקסל וקדמית של 2 מגה פיקסל. סוללת המכשיר צפויה להגיע בגדול של 3200mAh וכמובן שהמכשיר עתיד להריץ את גרסאת L המתקרבת של אנדרואיד.
כתוספת לתמונות המודלפות, משתמש באתר Reddit שאיגד את כל המידע המודלף על מכשיר השאמו, החליט ליצור מכשיר דמה הבנוי מעץ בכדי לקבל פרספקטיבה על גודל המכשיר לעומת מכשירים אחרים. כפי שניתן לראות בתמונות של מכשיר הדמה, לצד טאבלט הנקסוס 7 וסמארטפון הנקסוס 4, המכשיר מציג גזרה גדולה, לרוב בשל המסך העצום. גם לצד מכשיר הנקסוס 5 החדש, מכשיר הדמה נראה ענק. יחד עם זאת, למסך של המכשיר החדש יהיו קצוות מאוד קטנים, כך שלמרות שהמסך יהיה מאוד גדול, הגודל של המכשיר לא יהיה מפלצתי, בדומה למבנה של ה-LG G3.
מכשיר הנקסוס 6 צפוי להיחשף בפנינו בצורה רשמית באירוע של גוגל בסוף החודש, אבל אם יש לכם חתיכת עץ וכישורי גילוף טובים תוכלו לבנות אחד משלכם כבר עכשיו.
מכשיר דמה מעץ של הנקסוס 6 (מקור: TonGi018)
טמטום, עד היום הם הוציאו מכשירי Mainstream ועכשיו הם עברו למכשירי נישה?! נגמרה החגיגה…
"מיקום כפתורי הנעילה והווליום נמצאים בצידו הימני, הרמקולים נמצאים בקדמת המכשיר" – מיקומים אידיאליים. טוב יותר מהכפתורים האחוריים של LG ובוודאי ובוודאי שטוב יותר מהמיקום הזוועתי של כפתור הנעילה בחלק העליון (!) של מפלצות הענק האלה כמו שיש אצל כל שאר היצרניות (מלבד סוני שגם היא שמה את הכפתור בצד ימין).
גם הסוללה סבבה, אבל שוב החיסרון המעצבן הזה של מכשיר שמתעקש לא להיות מוגן נגד מים… הם עוד לא הבינו שזה פיצ'ר שהופך להיות סטנדרטי? מילא כשזה היה רק פיצ'ר של סוני או פיצ'ר של דגמים ספצפיים ומגודלים בחברות אחרות (s4 active, defy…), אבל עכשיו כשהוא נכנס גם לדגמים סטנדרטיים כמו ה-S5? בהצלחה להם במלחמה נגד סמסונג.
אתה עוד לא יודע את זה, למרות שאתה כנראה צודק. בוא ניתן להם להפתיע אותנו (למרות שמכשירי הנקסוס לא נועדו להפתיע, רק ליישר קו ולהיות במחיר נמוך מאוד)
Z3 compact it is then. נחכה קצת שירד המחיר לרמה שפויה, או אולי אקנה בחו"ל. הספיק לי מהבלטה בכיס שלי (Note 2), רוצה לחזור לטלפון בגודל נורמלי, משהו כמו 4.7-5 אינץ', 130 גרם. נשמע לי סביר.
יש כאן קונים למפלצת? כמובן במידה והייתם בשוק למכשיר חדש.
נראה לי שההצלחה של המכשיר הזה תהיה הרבה יותר קטנה יחסית לקודמיו. אלא אם הוא יגנוב שוק חזק מ note 3 ודומיו.
נראה גם מה יהיה המחיר שלו.
וואי וואי..5.92 אינץ' …………. אני מת לראות אנשים שרצים איתו שהוא מחובר להם ליד…….באנה אפשר לעשות עם זה פרסומת נעה.
לפי ההדלפות, למרות המסך הענק הוא יהיה טיפה קטן יותר מהאייפון 6+, אבל עדיין טיפה גדול יותר מהנוט 4.
ומה עם גרסת Mini? 🙂
כנראה שהוא כן חסין מים 😛
url]https://www.youtube.com/watch?v
באמת??
לא ראיתי את זה בהכרזה הרישמית… איפה זה כתוב?
אוקיי, אתה צודק! זה מופיע בעמוד של מוטורולה:
http://www.motorola.com/us/Nexus-6/nexus-6-motorola-us.html
וגם בעמוד ב-gsmarena..
אבל הם משתמשים במונח "Water resistant" בלי ציון התקן.... מוזר.
נדרש נקסוס 6 מיני עם מסך 4.5-4.7 ומחיר 450-500$ למען הסדר הטוב.
גם איכות הרכבה כבר לא נקסוסי.
אם אתם רוצים מיני נקסוס תקנו את ה נקסוס 5 . מכשיר מעולה!
אבל כבר יש לי אותו… 😛
יש giveaway של נקסוס 6 למי שמעוניין:
http://is.gd/5JHGA1
*סמסונג* לא נותנים או *אורנג'* לא נותנים?
השני לא יפתיע אותי בכלל.
הראשון הוא עילה לרעש אינטרנטי גדול ולכן קשה לי להאמין שזה המצב, אחרת היינו שומעים על זה בכל העולם.
IMG]https://lh4.ggpht.com/EE5Jr6npj8ljRQIBNyjvpAGimpb09QXtIUgwZu1KH6YkVEd0uPwJVQjDFugVtpG_pxA=h800-rw[/IMG]
[IMG]https://lh6.ggpht.com/gr0qGRK8LZt
עוד קצת תמונות ומפרט
תמונות: