כמעט שנה עברה מאז ש-Nothing השיקה את ה-Nothing Phone 2, כך שהרשת כבר מתחילה להתמלא בשמועות והדלפות על ה-Nothing Phone 3 החדש שצפוי לצאת בקרוב
לאחרונה, המנכ"ל של Nothing, קרל פיי, צייץ סדרה של תמונות המציגות עדכונים לממשק המשתמש של Nothing OS. בעוד ששינויי התוכנה היו מעניינים בפני עצמם, אנשים ברשת זיהו במהירות שהטלפון בתמונות של פיי עשוי בהחלט להיות ה-Nothing Phone 3.
שלושת המכשירים האחרים של Nothing, ה-Phone 1, ה-Phone 2 וה-Phone 2a החדש יותר כוללים שלושה כפתורים – שני כפתורי ווליום בצד שמאל וכפתור הפעלה בצד ימין. עם זאת, הטלפון בתמונות של פיי מציג בבירור כפתור נוסף בצד ימין, הממוקם מתחת לכפתור ההפעלה.
מטרת הכפתור החדש עדיין לא ידועה, אך נוכחותו מעניינת במיוחד בהתחשב בשמועות סביב סדרת ה-iPhone 16 הקרובה של אפל. לאור כל ההדלפות מהחודשים האחרונים, זו כבר ממש עובדה מוגמרת שאפל תוסיף גם היא כפתור חדש מתחת לכפתור ההפעלה באייפונים מהדור הבא.
במקרה של אפל, הכפתור החדש – המכונה Capture Button – ישמש ככל הנראה ככפתור ייעודי לצילום. יש גם השערות שהוא יציע פעולות אחרות הניתנות להתאמה אישית, אולי קשורות לתכונות ה-AI המובנות בעדכון הבא של iOS.
ההכרזה האחרונה של Nothing על שילוב ChatGPT במערכת ההפעלה Nothing OS מעלה את האפשרות שהכפתור החדש הזה ישמש למטרה דומה, ככפתור ייעודי לגישה מהירה לתכונות מבוססות AI.
זוהי דעה רווחת שהעיצובים של Nothing שואבים קצת "השראה" מהסגנון העיצובי של אפל. אבל עם ה-Nothing Phone 3 שעשוי להגיע לחנויות עוד לפני ה-iPhone 16, האם זו תוכל להיות הפעם הראשונה שבה Nothing תוכל ממש להקדים את אפל, ואולי אפילו לטעון (ברצינות או שלא) שהיא היתה הראשונה להציע את העיצוב החדש?