לאחר אינספור שמועות בנושא, גוגל הציגה סוף סוף את YouTube Music Key – שירות הפרימיום בתשלום של אתר הוידאו/אודיו הפופלרי ביותר במרשתת.
השירות החדש יעלה 10 דולר (או 10 פאונד, או 10 יורו – תלוי מה מיקומכם בגלובוס) לחודש ויציע כמה וכמה בונוסים ותוספות שיקרצו בראש ובראשונה למי שנוהגים להשתמש באתר במכשירים ניידים – השירות יבטל את כלל הפרסומות באתר, יאפשר שמירת סרטונים לצפיה או שמיעה גם ללא חיבור רשת, יאפשר לשמוע מוזיקה ברקע תוך שימוש באפליקציות אחרות, יאפשר ליצור רשימות השמעה אינסופיות וגם יעניק גישה לכל מה שקיים בשירות ה-Google Play Music, כך שלמעשה מדובר כאן בשני שירותים תחת גג אחד.
YouTube Music Key ללא ספק מיועד לנצל את בסיס המידע האינסופי של האתר בכדי ליצור תחרות לשירותי הזרמת מוזיקה בתשלום פופולריים אחרים אשר פורחים במדינות מערביות מסויימות בהן המלחמה בפיראטיות נושאת פירות – מה שגם מסביר מדוע הבטא של השירות החדש זמינה כרגע רק בארה"ב, ספרד, איטליה, בריטניה ופינלנד.
שירות ה-Music Key מוצע כרגע, כאמור, כבטא סגורה המבוססת על הזמנות מגוגל בכבודה ובעצמה, כאשר השירות המלא והרשמי עתיד להיות מושק במהלך השנה הבאה.
את כל מה שמתואר כאן ויותר אפשר לעשות כבר עכשיו בצורה חינמית.
אני מוכן לשלם את זה בתנאי אחד, שלכל וידאו יהיה אופציה לשמוע בנייד רק את האודיו שלו.
^^^^ טרחת לקרוא מעבר לכותרת?
אחלה מבזק.
עד עכשיו לא ידעתי שיש בYOUTUBE פרסומות…
לזה שביקש אודיו בלי וידאו: כבר כיום באחד העדכונים האחרונים של אפליקצית יוטיוב לiOS כאשר חוזרים למסך הבית השמע ממשיך וטעינת הוידאו מופסקת. (כאשר חוזרים לאפליקציה הוידאו מסתנכרן מחדש מהמקום בו חזרת)
למי שלא מבין (יש פה כמה)… אני רוצה שמבחינת כמות הביטים שיורדים מהאתר שירד רק האודיו של הקליפ (עדיפות באיכות גבוהה) ולא וידאו (שאולי לא יוצג במקרה של היום). אני רוצה זאת ל-כ-ל ס-ר-ט שיש ולא רק למוזיקה.
כשיש לך בעיות בהבנת הנקרא אל תטיל רפש באחרים. זה בדיוק מה שכתבתי – רק האודיו נטען.
needacomp, אתה לא יכול לפתוח את הקונטיינר של הסרט ולמשוך משם רק חלקים נבחרים בצד של יוטיוב. אתה מזרים/מוריד את מה שהם נותנים לך וזה סטרים אחד שמכיל את כל המידע.
מקסימום תוכל למצוא פלאגין או משהו שיודע להתעלם מהצד של הוידאו (דומה למה ש nachum37 הציע) אבל בכל מקרה זה יהיה מקומי.
בקיצור, אין לך אפשרות "לערוך" או ל"שלוף" חלקים מתוך קובץ בסטרימינג.
מצד שלישי, אולי יש לך סטאראפ ביד…
מצד שישי די בטוח שזה נוגד את תנאי השימוש ביוטיוב.
היית שמח להוכיך לך שאתה טועה (ושזה עדיין מוריד את הוידאו גם), אבל לצערי גם עם מערכת הפעלה הכי חדשה ועם אפליקציית יוטיוב הכי חדשה אי אפשר לנגן דברים כשיוצאים מהאפליקציה.
אחי, תחשוב על זה שניה, יש לך קובץ אחד שהכל מקודד פנימה (והוא לא ברשותך, הוא על השרת של יוטיוב)
אתה לא יכול לזהות כבר מההתחלה מה זה מה ולמשוך רק חלק שאתה רוצה…
א. אכן לא היה מכוון אליך.
ב. כפי שאמרתי, אני מוכן לשלם ליוטיוב כדי שיפרידו בין הוידאו לאודיו אצלהם.
RobotCop
כיום ביוטיוב מעבר לרזולוציה מסוימת האודיו נפרד מהוידאו. (קובץ m4a)
וואלאק? טוב לדעת.
אתה יודע במקרה מה הגבלות על הסאונד? איזה פורמטים ואיזה ביטרייט/תדר דגימה?
אני שואל כי תמיד עניין אותי מתי יהיה אפשר להתחיל להשתמש ביוטיוב לשמוע משהו בסאונד טוב 🙂
ולגבי הלינק: אם תחפש את שם הסרטון ב KEEPVID.COM תקבל קישור לזרם האודיו בלבד ישירות משרתי יוטיוב.
COLOR="silver"]- – – תגובה אוחדה: – – -[/COLOR]
אין לי כל כך מידע האם יש שיפור באיכות או שמדובר באותו האודיו בקי
ולגבי הלינק: אם תחפש את שם הסרטון ב KEEPVID.COM תקבל קישור לזרם האודיו בלבד ישירות משרתי יוטיוב.
אין לי כל כך מידע האם יש שיפור באיכות או שמדובר באותו האודיו בקידוד שונה. הייתי גם שמח לדעת בוודאות.
http://en.wikipedia.org/wiki/YouTube#Quality_and_codecs
עד 192Mbps ב OGG ובACC.
סביר מינוס.
needacomp, טוב אתה 🙂
תודה. יוצא ש AAC בביט רייט של 256 זה כנראה האיכותי ביותר.
כן. זה כבר קביל לגמרי למערכת סטריאו.
יאללה יוטיוב.
Kbps
צודק. אני בספירה אחרת.
תוקן.
URL="http://ultraimg.com/images/53535.jpg"][IMG]http://ultraimg.com/images/53535.m
לקחת את jdownloader2 אבל זה רק למחשב ולשלוח לפון
לא צריך. כפי שכתבתי קודם, אם תחפש את שם הסרטון ב KEEPVID.COM תקבל קישור ישירות לאודיו משרתי יוטיוב ללא המרה.
(רק תוודא שאפשרויות JAVA והצג את משקל הקליפ כבויות כדי שתוכל להשתמש באתר גם מסלולרי ללא JAVA)