שואב ביתי חכם בעלות של פחות מ-650 שקלים? מסתבר שיש דבר כזה
היצרניות הסיניות מצליחות להפתיע אותנו לא רק עם סמארטפונים במחירים נהדרים, אלא גם עם מוצרי צריכה טכנולוגיים אחרים – כמו שואבי אבק רובוטיים, שהופכים במהירות למעין מוצר חובה בכל בית עם חיבה כלשהי לגאדג'טים.
אחת מהחברות שהפכו לבולטות בתחום היא iLife, שמהווה תת מותג של Chuwi המוכרת מעולם הטאבלטים, כאשר שואבי האבק הרובוטיים המגוונים שלה מסתמנים ככאלה שמצליחים לספק יחס עלות-תועלת מכובד עבור כל מי שמעוניינים להצטרף אל הטרנד, אך מבלי להשקיע סכומי כסף גבוהים בני ארבע ספרות לשם כך.
הדגם החדש של iLife עונה לשם V7S, וכולל סוללת ליתיום-יון של 2,600mAh שאמורה לספק עד שעתיים ועשרים דקות של עבודה רצופה בין טעינות – בתוספת ליכולת הייחודית יחסית לאסוף אבק וגם לשטוף את הרצפה, תודות לשני מיכלים שונים וגדולים שביניהם ניתן להחליף.
ה-V7S כולל חיישנים נגד פגיעה במכשולים ונפילה, מספר מצבי עבודה אוטומטיים מוגדרים מראש, יכולת להתגבר על שיפועים ומכשולים של עד 15 מילימטרים, יכולת שליטה בשלט רחוק ועוד – כשהחדשות הטובות ביותר הן תג מחיר של 165 דולר שכולל בתוכו גם משלוח חינמי לארץ, כך שהעלות הכוללת היא כ-625 ש"ח בלבד. שווה בהחלט להעיף מבט.
למבצעים נוספים בקטגוריה, לחצו כאן.
תודה, אישתי בדיוק האיצה בי לרכוש אותו.
האם מדובר בשואב טוב? האם הוא יכול להתמודד עם שיער של בעלי חיים? הכלב שלי משיר שיער כמו אני לא יודע מה, מתחיל להמאס לי לשאוב את זה ידנית כל שבועיים.
עובד מצויין. יש לי את הדגם A4.
מי צריך לשלם פי 4 ו 5?
שוקל להזמין אותו.
הוא באמת לא משאיר אבק בבית או שתמיד ישאר פה ושם?
Danna Zusmanovich
למה לא לטטא פשוט?
זה גם שוטף
Elah Herman
יש סיבה לזה שהוא שוקל פחות מחצי מרומבה..
אשמח לקבל לינק לאתר אמין ואם אפשר עוד קופון אז בכלל
יש לינק לקניה בכתבה
Shani Simon
מתנה ליומוהולדת?
מקבל גם ביקורות מצויינות ברחבי הרשת:
http://m.gearbest.com/vacuum-cleaner/pp_360002.html
הסיניים ניכנסים חזק במונופול של iRobot
Ida Adir Zaken
לא הבנתי למה כותבים על זה עכשיו במדור החדשות, אם זה לא חדש? מצאתי ביוטוב ביקורת בעברית על זה ממאי. כל מה שעבר שבוע-שבועיים מההכרזה שלו זה לא חדשות
https://www.youtube.com/watch?v=VZTtbAaHT3k
הביקורת על ה-V7
הכתבה על ה-V7s
מה ההבדלים בניהם? לא צויין, נראה לי חשוב לציין הבדלים בין דגם חדש לזה שמקדים לו כדי לדעת אם היה שיפור משמעותי כלשהו
יש לי אותו כבר כמה חודשים..כשואב אבק הוא עובד טוב..אמין ובסופו של יום מנקה..רק שצריך קצת התעסקות.כמו כל נייר מעל שני סנטימטר סותם אותו.כל שקית קטנה או עצם מעל סנטימטר.כל חוט תוקע אותו..הרטוב זוועה..ממש לא שותף.יותר מורח..אבל זה נכון גם לרומבה..בסה`כ. עושה את העבודה ושווה כל שקל
מאיפה הזמנת?
מאיפה הזמנת?
תודה רבה.
איפה באתר אני מוצא את הקופון?
לא ברור אם זה תואם 220v
מישהו הזמין מהאתר הזה?
אני הזמנתי את הILIFE מהיבואן הרשמי שלו בארץ שהם ROBO TEAM. יש להם כרגע מלאי בפסטמבר. יאיי ^^
Karin Cohen
מישהו יודע אם השטיפה שלו שווה משהו???
*** אני רוצה להזהיר את כולם ***
לא לקנות מהלינק שסופק בכתבה, דרך everbuying.net
אני הזמנתי, ורשום שם free shipping, וזה שקר מוחלט. התקשרו עלי מחברת משלוח הזויה בשם GCX, ודרשו "דמי טיפול" הזויים, שכוללים מע"מ יוצא כמעט חצי עלות מהמוצר.
יצרתי קשר עם האתר כי לא מקובל עלי שרשום משלוח בחינם והוא בכלל לא חינם, לא נאמר שאני צריך לשלם דמי ערבון, ועוד לא דרך דואר ישראל, עכשיו אני יאלץ לנסוע לעיר אחרת למשרד ההזוי הזה לקחת את המוצר שלי? ועוד איימו עלי בטלפון שאם אני לא בא תוך שלושה ימים המחיר תופח כל יום בגלל "עלויות אכסנה".
היצירת קשר עם האתר לא הועילה הרבה, הם בגדול אומרים לי "בעיה שלך".
השיחה עם האתר:
https://support.everbuying.net/ticket/ticket/review?start_time=1475894167&end_time=1476066967&token=49f193f623cdcf694bf7e2daf0356314&t=E16100601916