זה כבר לא סוד ששום מחשב לא מהיר באמת אלא אם יש בו כונן SSD
לאחרונה, משתמשים רבים חשים בצורך בקניית כונן SSD ומתעניינים יותר באופן כללי. זאת, בשל המודעות הגוברת מצד אחד ומחירים אשר נעשים נמוכים יותר ויותר מהצד האחר.
בדיון מיוחד שנפתח בפורום אמצעי אחסון, מתרכזת רשימת כונני SSD משלל חנויות בנפחים שונים ובמחירים מיוחדים לקהילת גולשי HWzone. ברשימה זו, מגוון הכוננים הקשיחים, המחירים ותנאי הרכישה מתעדכנים באופן שוטף בהתאם לעדכוני החנויות. עוד תמצאו בדיון זה הצעות לקניות קבוצתיות במחירים נמוכים אף יותר.
אנו מקווים כי משתמשי האתר יפיקו את המירב מן הדיון, הבאז ותנאי החנויות על מנת לקבל את השירות הטוב ביותר והמוצרים במחירים הזולים ביותר. אז, למה אתם מחכים? לקשיח המכאני לסיים לטעון?
עדכון (2.5):
נפתח דיון האוסף את שמות המשתמשים המעוניינים בכוננים מסדרת M4 של Crucial בנפחים 64, 128 ו-256 גיגה-בייט. בהמשך תקבע החנות ממנה תתבצע הקניה המרוכזת בהתאם למחיר ותנאי המשלוח והשירות.
נזכיר לכם שלשירותכם עומד פורום אמצעי אחסון אשר יסיע לכם בכל נושא הקשור באמצעי האחסון במחשב.
מניסיון חלק מהתוכנות נכשלות באיתור האקטיבציה בגלל אופן הגישה שלהם לכתובת זיכרון קבועה, ולכן לא ניתן
לעבוד איתם במערך שכולל קאשינג, כל מי שמתעניין בשילוב כונן כזה במערכת כדאי שיבדוק היטב אם התוכנות יכולות לעבוד תחת תצורת קאשינג,
עידן ה SSD
רעיון ה SSD מושלם , לפני שנכנס לתקופת הגבישים יש לנצל את ה SSD …
ל 1
אתה יכול להסביר קצת יותר למה אתה מתכוון?
על איזה אקטיבציה מדובר?
באיזה תוכנות מדובר?
ל-3, בינתיים נבדקו תוכנות של חברת אוטודסק
REVIT, AUTOCAD, בגירסת 64בייט כל המהדורות מ 2010 עד 2013 וכן מהדורת 2008 לאוטוקאד.
גם באופיס 2010 היתה בעיה, אולם היא נפתרה ללא התערבות. חיפוש שערכתי באינטרנט לא העלה תוצאות רלוונטיות, יתכן וצריך לבחור תוכנת קאשינג חלופית במקום אינטל, למרות שיתכן שמקור הבעיה הוא בטכלוגיית ה-TRIM של הכונן ולא בקאשינג.
אגב, מדובר בכונן M4 64 קושחה עדכנית 009.
ל1 ול3
יחד עם המצאת הFLASH היה ברור לכולנו שאחסון בנפח גדול זה עניין של זמן, רק שלקח להם יותר מידי זמן לדעתי. עבר כמעט עשור מהרגע שהציגו את זה כרעיון ועד שראינו כוננים ראשונים של 32GB בשוק.
בקשר לאקטיבציה של תוכנות זו אכן בעיה שנתקלתי בה לאחרונה בניסיון להתקין אנטיוירוס ואופיס.
האם תוכנות אדובי יכולות לפעול מה-SSD?
האם מישהו יודע התוכנות הגרפיות החדשות של אדובי (CS6) מסוגלות לבצע אקטיבציה מכונני SSD?
ל-1
ואללה עכשיו אני מבין באמת למה מאז שעשיתי ACTIVATION ל WIN7 אחרי כל כמה חודשים, יכול גם לקחת חצי שנה, הוא אומר שה WIN7 פתאום לא עבר ACTIVATION ואני צריך לעשות שוב