את חברת GECUBE אנו מכירים בעיקר משוק כרטיסי המסך, בזכות הכרטיסים הגרפיים המצויינים של החברה. השבוע הכריזה GECUBE על מוצר חדש, ה-DVB100, נגן וידאו נייד המסוגל לקלוט גם שידורי DVB-T TV (ר"ת, Digital Video Broadcasting – Terrestrial TV). ה-DVB 100 יכלול צג צבעוני בגודל של "3.5, חריץ הרחבה לכרטיסי זיכרון מסוג SD ו-MMC והוא יתמוך בכל הפורמטים הנפוצים.
משקלו של ה-DVB 100 הוא 250g, כולל סוללה נטענת אשר אמורה להספיק לשלוש שעות צפיה רצופה בוידאו. קליטת שידורי ה-DVB-T TV (הן בפורמט NTSC והן בפורמט PAL) על ידי המכשיר, מאפשרת לקחת את הטלוויזיה לכל מקם בכיס, ונראה כי עידן הטלוויזיה האלחוטית ברזולוציה גבוהה הולך וקרב.
פרטים נוספים על המכשיר, בטבלה הבאה:
ומה עם המחיר?
כי אם רק 3% מהאוכלוסייה יכולים להרשות לעצמם את הדבר הזה, זה לא בדיוק התקרבות עידן הטלוויזיה האלחוטית…
סקסי
זכרון פנימי? מישהו?
מה אתכם hwzone? אתם רציניים?
אם יש כרטיסי זכרון זה אומר שאין זכרון פנימי? אנחנו אמורים להבין את זה לבד?
כמה זמן מחזיקה הבטריה??
חיים בסרט על DVB . . . תקראו על החלום
סתם חרא, שום דבר לא מתקרב אפילו לCOWON A2 שיש לי כרגע.
אגב השידורים האלחוטיים האלה DVB נמצאים כרגע בסביבות קוריאה, ששם תוסף קטן ומעוצב עם אנטנה טלסקופית קולט שידורים היישר מהלווין בכל מקום בקוריאה (לדוגמה).
ובארץ?! פחחח
שידור אלחוטי לכל דורש?! פחחח
GET REAL DUDES.
HAXOR
ל4 אם היית קורא היית יודע שזה 3 שעות
ל-5 : תלמד קצת
DVB-S תקן השידור הלוויני שבשימוש היום (כולל YES, רק שהערוצים שלהם מוצפנים)
DVB-H התקן שמדברים עליו לטלוויזיה בסלולר.
DVB-T תקן לשידור טלוויזיה דיגיטלית קרקעית – מחליף את השידור האנלוגי שקיים היום. נמצא כבר **היום** בניסוי בארץ. ערוצים 1,10,22 ניתנים לקליטה בערוץ 29 חלק מהזמן (כשבזק שעושה את הניסוי טורחת להפעיל את המשדרים), אבל איכות השידור לא מדהימה כי דוחסים דיגיטלית את 3 הערוצים הנ"ל ב-bitrate לא גבוה במיוחד (2.5MBit/s לידיעתי). למיטב ידיעתי המכרז להפעלת DVB-T כבר נכתב ואם לא שוחרר, הוא יצא ממש בקרוב, וכף יוכל סוף סוף מי שרוצה לקנות ממיר DVB-T בכמה מאות שקלים ולקלוט את כל הערוצים באופן דיגיטלי.
בקיצור DVB-T זה דבר שימושי ביותר למי שלא רוצה לשלם הון לחברות הלווין והכבלים.