לאחר שהוצאנו את המקלדת מאריזתה המהודרת, נחשפה לנגד עינינו מקלדת בצבע צהוב חזק ויפה, שללא ספק ימשוך תשומת לב על גבי שולחן העבודה הממוצע שבו אנו רגילים למצוא לרוב מקלדת גנרית אפורה ומשעממת.
המקלדת הצהובה אותה קיבלנו לצורך הסקירה חסרת אותיות עבריות, ולכן מדובר בבעיה לאלו שאינם יודעים להקליד בצורה "עיוורת". מדבקות לא יהוו פתרון משום שיסתירו את תאורת ה-LED וגם חריטה אינה באה בחשבון משום שהיא עלולה לפגום בחזות המקלדת. מקשי המקלדת בצבע שחור חזק, וכך יוצרים ניגוד שמשתלב בצורה יפה עם הפלסטיק הצהוב של המקלדת. החזקת המקלדת תגרום למין תחושה "פלסטיקית" מעט, אך על גבי שולחן, המקשים השחורים, משטח הטאץ' ונורות החיווי ל"מקשי" הטאץ' יוצרים תחושה איכותית ומרשימה.
מקשי המגע, שמטרתם להגביר, להנמיך ולהשתיק את עוצמת השמע מתגלים כגימיק לא מוצלח במיוחד – כאשר רק לשלושה ממקשי המגע ישנה משמעות של ממש בתפעול המקלדת בעוד השאר עובדים, אך עוצמת הנמכת או הגברת עוצמת השמע קטנה כל כך, שהיא אינה מורגשת כלל, ועל כן מיותרת לחלוטין מבחינת המשתמש שנדרש להשתמש ב-3 המקשים שציינו: המקש הימני לצורך הגברתה, המקש השמאלי למען הפעולה הפוכה ומקש השתקת השמע כליל. לדאבוננו לא ניתן להגדיר את מקשי הטאץ' לפעולות אחרות, כמו שליטה על המדיה הנשמעת במחשב, ולכן החיסרון של מקשי המולטימדיה גובר עוד יותר.
עוד ניתן למצוא על המקלדת 5 כפתורי G הממוקמים סמוך למשטח הטאץ' וניתנים לשליטה באמצעות הדרייבר, ומקש להחלפת פרופילים במקלדת ששולטים על פעולות מקשי ה-G. על המקלדת, סמוך למקשי ה-Alt ו-Ctrl נמצא כפתור נעילת מקשי הווינדוס שנועל את מקש תפריט "התחל", הנוהג להילחץ בדרך פלאית כלשהי דווקא בשלב האחרון של משחק יריות קשה.
מכל צד של המקלדת ממוקם חיבור USB בודד המאפשר חיבור החסן נייד (Disk On Key), בקרי משחק וכדומה. בחלקה האחורי של המקלדת, במיקום לא נוח במיוחד ניתן למצוא מקש קטן המשמש לכיבוי ולהדלקת תאורת ה-LED, המאירה בצבע כתום דהוי ואינו חזק מספיק. בחלקה התחתון של המקלדת נמצאים שני קליפסים הניתנים להרמה ובכך מגביהים מעט את המקלדת. המקלדת בעלת אחיזה טובה, נצמדת לשולחן ואינה זזה בקלות ונדרשים טלטולים על מנת להזיזה. חלקה התחתון של המקלדת עליו מונחת כף היד בעת השימוש ניתן לפירוק, אך בשונה ממקלדות אחרות דורש הוצאה של מספר ברגים קטנים ובכך יוצר את הטרחה המיותרת של פירוק, הרכבה ושמירה על הברגים מאובדן.
בשורה התחתונה אנו חייבים לציין שהמקלדת נוחה מאוד. היא בנויה בצורה טובה, מתאימה ליד, נוחה גם בהקלדות ארוכות וגם בשימוש יום יומי – כתיבה בפורומי HWzone, כתיבת מסרים ברשת החברתית הסמוכה, מסמכים וכולי. היד אינה מתעייפת גם לאחר זמן ארוך של הקלדה, ובשונה מחלק מהמקלדות איתן עבדנו במהלך השנים, אין תחושת הזעה וכאבים במפרק כף היד.
מבחן המקשים
אם המקלדת לא עומדת בצורה מושלמה במבחן המקשים (השועל המקפץ…) אז בשביל מה טובה טכנולוגיית ה- Ghost?!
סתם הצבע זה גימיק זול
עוד מוצר רגיל במחיר לא רגיל מוצרה זה לא מחדש לנו כלום וחלק מהדברים שבוא הוא לא עושה טוב הייתי מצפה ליותר מחברה גיגבייט וגם המיקלדת לא יפה לא מושכת את העין וזה בעיה במוצר שכול הזמן יושב מול עני המישתמש זואת בעייה שאין לה פיתרון חבל
קישור
איך אני קונה ???.