שוק כרטיסי הקול הוא אחד השווקים האיטיים יותר שקיימים, בניגוד לשווקים כמו כרטיסי מסך או מעבדים, המבחר שקיים אינו כה רחב ובוודאי שאינו מתחדש כל כך מהר ושינויים מגיעים לעתים רחוקות למדי.
למעשה, אפשר לומר די בבטחה כי השוק רווי מספיק, בעיקר לנוכח הכרטיסים האחרונים והמעולים של הרקולס (ביניהם Game Theatre XP ו Fortissimo II).
כזכור, לפני זמן לא רב הוציאה החברה (Hercules) כרטיס גם לשוק הנמוך, ה Muse XL שעלה לא הרבה כסף, אבל נתן תמורה מצוינת, אפילו במחירים של הארץ.
הכרטיס היה הצלחה גדולה בשוק הנמוך, אליו היה מיועד, והוביל את הרקולס עוד יותר קדימה בשוק.
כעת, החברה רוכבת על גל ההצלחה של עצמה (גל שמסרב להגמר) ומשחררת גרסה חדשה ל Muse XL, גרסה שכעת תומכת ב 5.1 רמקולים (הגרסה הקודמת תמכה רק ב 4.1) ובאיכות הנודעת של הרקולס.
האתר של טום לקח את הגרסה החדשה לנסיעת מבחן וגילה כי התמורה שהכרטיס נותן היא הרבה יותר ממספקת עבור המחיר (30$ בארה"ב).
Muse XL חדש מבית Hercules
Subscribe
Login
0 תגובות
הצג לפי תאריך