ג'יגהבייט מוכנה לחשוף את הדור החדש של הלוחות האם מסוג ה-Ultra Durable 2 series כבר בחודש יוני הקרוב.
תערוכת CeBIT 2007 נתנה לנו הצצה השנה לאינספור טכנולוגיות חדשות, וביניהן ניתן היה לקבל מבט חטוף לבין הגדולות שבהן, ערכת השבבים החדשה והמצופה של אינטל המוכרת בשם הקוד Bearlake או פשוט "סדרה 3". רוב הלוחות שראינו לא היו יותר מאשר דוגמאות תכנון מוקדמות בזמנן, למרות שהיו בעלות מאפיינים ופרטים מדוייקים.
![]() |
היחיד עם DDR3 וגם הכי יקר, P35-DQ6 |
ג'יגהבייט מצפה להוציא לאור את סדרת לוחות האם שלה עם הדור הבא של ערכות השבבים מאינטל כבר ביוני. הלוחות יתבססו על סדרת ערכות השבבים המכונה "Bearlake", ובסדרה זו יצאו 5 דגמי לוחות אם הפועלים על ה-P35 וה-G33 אקספרס.
בראש סדרת ה-Ultra Durable 2 ממוקמים לוחות ה-P35-DQ6 וה-P35T-DQ6 אשרה יהיו בעלי מאפיינים זהים, כאשר ההבדל העיקרי בין הלוחות הוא התמיכה בזיכרונות. בעוד שלוח ה-P35-DQ6 יתמוך בזיכרון DDR2, לוח ה-P35T-DQ6 יהיה הראשון שיעבוד עם זיכרונות DDR3. זוג לוחות אלו יהיו היחידים בסדרה בעלי גוף קירור מנחושת אשר יספק קירור פאסיבי לכל הלוח.
בראש סדרת ה-Ultra Durable 2 ממוקמים לוחות ה-P35-DQ6 וה-P35T-DQ6 אשרה יהיו בעלי מאפיינים זהים, כאשר ההבדל העיקרי בין הלוחות הוא התמיכה בזיכרונות. בעוד שלוח ה-P35-DQ6 יתמוך בזיכרון DDR2, לוח ה-P35T-DQ6 יהיה הראשון שיעבוד עם זיכרונות DDR3. זוג לוחות אלו יהיו היחידים בסדרה בעלי גוף קירור מנחושת אשר יספק קירור פאסיבי לכל הלוח.
שלושת הלוחות הבאים בסדרה יגיעו עם יציאת PCI Express במהירות של X16, ובלי תמיכה במערך בריבוי כרטיסי מסך (SLI). לוחות אלו מיועדים לשוק הביניים ולכן יהיו בעלי תמיכה בזיכרונות DDR2 בלבד.
הלוחות החדשים יוצגו בתערוכת Computex, והשיווק אמור להתחיל בחודש יוני הקרוב.
מהירות בלי טעם ומטעה אנשים
צר לי
אני חושב שבתור משתמש ביתי ,צריך תמיכה טובה יותר במולטימדיה כמו שנותנת המתחרה שלה
מה שניקרא מהירות אבל עם שכל !
איזה קירור!
כל הקודם זוכה !@!
למה אין פרטים נוספים על הלוח ?
להעתיק מפרט או לת קישור ?
איך ניתן להתייחס ?
מה הלוח מציע ?
הפרטים מועטים מאוד
אבל תודה בכל אופן
לשם מה אני צריך DDR3 ? תשובה
שלום עליכם
DDR3 שם יפה
אבל לא נותן כלום .
כרטיס אחד 1GB 350$
2 כרטיסים 700$
בשביל מה ?
יש לי מחשב עם 2 GB זכרון DDR1
ועדיין עם הישומים הכבדים ביותר
צורך 1GB במצבים קשים מאוד .
צוואר הבקבוק לא כאן
מילה מהחתול
זה רק אני מסתכל לתוך המארז שלי ורואה העתק של הASUS EXTREME STRIKER על המסך ?!
הלוח יתמוך במעבדים החדשים של אינטל
הכוונה היא למעבדי Penryn.
לחתול
כן, זה רק אתה.