יצרנית המארזים Antec השיקה את ספינת הדגל החדשה שלה, ה-LanBoy Air, מארזFull Tower שמציע יכולות התאמה אישית יותר מכל מארז אחר.
חברת Antec אמנם ידועה במארזיה המסוגננים והיחודיים. אך הפעם היא שוב הצליחה להתעלות על עצמה והשיקה מארז מודולרי חדשני בשם LanBoy Air. המארז הוצג לראשונה בתערוכת Computex השנה וזכה לשבחים וביקורות חמות.
מה שמיוחד ב-LanBoy Air הוא שניתן להתאימו אישית עד כדי הזזה של תושבות לוח האם והספק. בנוסף, המארז עושה שימוש בטכנולוגיית הAirMount- אשר "תולה" את הכוננים הקשיחים באוויר למניעת רעש.
המארז אף מכיל מגוון אופציות קירור מעניינות – ניתן להרכיב עליו עד כ-15 מאווררים ובמקרה של שימוש בקירור מים, ישנן תושבות מובנות עבור הרדיאטור בחלקו העליון של המארז.
כאמור, התכונה העיקרית של ה-LanBoy Air היא שניתן להתאים ולהזיז בו כמעט כל דבר: תוכלו למקם את המאווררים היכן שתרצו, ואפילו להזיז את התושבות של לוח האם והספק ברחבי המארז. המבנה הפתוח-יחסית של המארז וכמות המאווררים שניתן להכיל בו מבטיחים סירוקלצית אוויר לא פחות ממעולה. כמו כן, ניתן להרכיב בו 3 כונני 5.25 אינץ', 6 כוננים פנימיים ו-2 כונני SSD בתחתית. בסה"כ ניתן להרכיב במארז לא פחות מ-11 כוננים, שיפנו ל-3 כיוונים שונים. בנוסף, הפאנלים שבצד המארז ניתנים לפתיחה ואף ולהסרה, כדי לאפשר גישה מהירה לכוננים, והוא מגיע עם ידיות נשיאה מתקפלות.
מארז ה-LanBoy Air שוקל 9.2 קילוגרם ומגיע עם 5 מאווררים (2 קדמיים עם בקר שליטה על המהירות, 2 בצד המארז, ואחד בחלקו האחורי) ו-3 כניסות USB בחלקו הקדמי. בנוסף תקבלו גם ערכת כלים קטנה כוללת מברג וברגים – כל מה שתצטרכו על מנת לבצע את השינויים הרצויים במארז.
ה-LanBoy Air זמין כבר כעת לרכישה בצבעים אדום, צהוב וכחול, כאשר מחירו עומד על $200 – קצת יקר, אך בהחלט שווה בשביל להנות מהקונספט המיוחד של Antec.
"סיור" בנבכי המארז:
אין סוף להמצאות….
פשוט מארז "לגו" מעניין מה ימציאו בפעם הבאה.
אני בכיף הייתי משלם 200$
ה1200 עולה יותר אם אני לא טועה
בכל יום לוקח P182/192 מאשר זה
נחמד אבל
חבל שלא שמו מנעולים או משהו למה הלאנים יש גניבות וממארז כזה מאוד קל לגנוב, והוא ממש יקר בשביל ערימת זבל כזאת.
ממש אהבתי..
אם הייתי משקיע במחשב בימינו, אולי הייתי שוקל לקנות כזה.. אבל בטוח הוא מתאבק מלא לא? בכל מקרה, מאז שיש לי אקסבוקס 360, לא משקיע שקל במחשב. הפך להיות כלי אחסון ונגינת מוזיקה וסרטים. 😛
נשמע מסובך..
איך אני אמור לדעת איזה קונפיגרצית מאווררים היא האופטימאלית ביותר?
גימיק נחמד
גם אם נאמר שהוא שווה 750 ש"ח (ולדעתי הוא לא שווה יותר מ600), בארץ הוא בטח יעלה לפחות 1000.
מארז מדהים
אין ספק שהחברה של אנטק עושים עבודה טובה
אישית אני לא סובל מאווררים (כמה שיותר פאסיבי יותר שקט). אבל הוא ממש מדהים.
מארז משחקים!
אני מתכוון שאפשר לשחק עם המארז למי שמשעמם באמת… אין ספק שהמחיר שלו הוא בעיקר על התכנון כי אין ספק שהם לא עשו את זה ביום אחד.. מה שכן הדבר הכי לקוי בו זה שהוא פתוח בכל פינה! כמות אבק מטורפת + רעש הופך אותו שוב למארז משחקים! למארז צעצוע..
אבק..
כל הסיפור שהוא פתוח והאבק עובר דרכו ולא נשאר בפנים.