Arctic Cooling Freezer 13 Pro
מה באריזה:
- גוף הקירור
- ערכת עגינה לתושבות אינטל ו-AMD
- מדבקה למארז
אריזה קטנה ויעילה כמה שיכולה להיות, ממש טייטס. זה הרי מה שמייחד את Arctic Cooling, יעילות ועלות. בדומה לקירורים אחרים בסדרת Freezer גם קירור זה הינו מסוג Tower והוא בעל ארבעה צינורות נחושת בקוטר 8 מילימטרים. בתחתית הקירור נמצא כבר את המשחה הטרמית מסוג MX-4 מרוחה. גובהו של ה-Freezer 13 Pro הינו 15.9 סנטימטרים, משקלו 902 גרם (כולל המאוורר הצמוד אליו) ומחירו 45 דולרים בלבד.
עגינתו של קירור ה-Freezer 13 מתבצעת בשלבים הבאים – תחילה יש להניח את הפלסטיק השחור המרובע מעל חורי התושבת ולאחר מכן באמצעות להשתמש בקליפסים הלבנים בעלי הכפתור השחור על מנת להצמיד אותו אל הלוח. לאחר שחלק זה עגון בבטחה יש להניח את גוף הקירור על המעבד ולחזק את שני הברגים שבצדדי התחתית.
Deepcool Ice Warrior
Deepcool הינה יצרנית קטנה אשר עושה קירורים גדולים ובביקורת זו אנו מציגים לכם את קירור ה-Ice Warrior. כשמו הוא, נלחם בטמפרטורות המעבד.
מה באריזה:
- גוף הקירור
- מאוורר בקוטר 120 מילימטרים
- ערכות עגינה לתושבות אינטל ו-AMD
- מתאם חשמל למאוורר
- מדריך התקנה למשתמש
- משחה טרמית
גוף קירור זה נושא שישה צינורות קירור בקוטר 6 מילימטרים. גובהו 15.8 סנטימטרים, משקלו לא פחות מאשר קילו וחמישים גרם (ללא מאוורר). עוביו של גוף קירור זה יחסית גדול ובתוצאות הביצועים נוכל להיווכח עד כמה צעד זה משמעותי בעבודת סילוק החום. מחירו של ה-Ice Warrior הינו 60 דולרים
עגינת גוף הקירור מתבצעת כשר אל חלקו האחורי של לוח האם מחברים את פלטת העגינה, ובחלקו הקדמי פגושים. על הפגושים מניחים שני גשרים אשר מתחברים בברגים ואל גשרים אלו מחברים את תחתיתו של גוף הקירור משני צדדיו באמצעות ברגים כפי שמתואר בתמונה.
אחלה ביקורת.. כבוד !
איפה הMUGEN 3???
גוף קירור מעולה במיוחד בגירסת זוג המאוררים שלו!
עם כל הכבוד לקירורים שמציעים כיום
רובם עשויים מאלומיניום ומוסיפים להם שיפורים בצורת עיצובים יעילים, משחה תרמית וכן ציפויים מוליכי חום.
למה לא להשתמש בנחושת לייצור קירורים של מעבדים במחשבים.
הנחושת היא המתכת בעלת מוליכות החום השנייה בגובהה אחרי הכסף (בעלת מוליכות החום הגבוהה ביותר, אך יקרה מאוד). האלומיניום היא המתכת השלישית ביעילותה במוליכות החום.
מסכים עם 2, במפרטים שלכם מומלץ הmugen 3, אבל לא ייצגתם אותו
__מאד__ בולט בחסרונו
תודה על הביקורת המצויינת
ביקורת מצויינת , ואני שמח שלפי הביקורת הזו את המקום הראשון לקח הקירור Noctua NH-D14 כי יש לי הקירור הנ"ל עם מעבד 2500K , ואני גם ממליץ עליו בחום לאילו שרוצים ביצועים גבוהים מהמעבד שלהם ולא מפחדים מהמחיר הקצת גבוה של הקירור .
אני עם הקירור הזה גרמתי למעבד שלי לעבוד על תדר 5.1MHZ יציב , שזו לדעתי תוצאה מצויינת , יכול ליהיות שאפשר אפילו להגיע לתוצאות יותר טובות עם הקירור הזה .
ואני מסכים עם מגיבים 2 ו-4 לגבי שלא בדקתם את קירור המוגן 3 , לי לא היה ניסיון איתו אלא יש לי ניסיון עם האח הקודם שלו , המוגן 2 שמותקן אצלי באחד המחשבים עם המעבד Phenom II x4 965 BE , וגם הקירור הזה עושה את עבודתו כמו שצריך , אז אני כמעט בטוח שהמוגן 3 צריך להיות גם בעל ביצועים דיי טובים .
ושוב , תודה על הביקורת .
TR בולטים בחסרונם
והפפיוריו הזה הוא לא עתיק כבר?
איפו הSE ובמיוחד הArcheon rev b?
למספר 3
גוף קירור העשוי כולו נחושת יהיה כבד מאד על התושבת של הלוח אם. היצרניות צריכות גם להתחשב במשקל ולנסות להשתמש בנחושת איפה שבאמת צריך ומתכת קלה יותר איפה שהכי נכון.
אח קטן NH-C12P SE14
NH-C12P SE14 אחיו הקטן של ה C14 פשוט מצויין! ואני חייבת לציין שאופן ההתקנה של NOCTUA פשוט מקצועי (קל נוח מתאים)!
אני על 4.8GZ והמעלות הן 49…נו טוב 50!
פשוט חיה רעה! שקט בצורה שלא שמעתי מימי!
שווה כל שקל!
NOCTUA!
מותקן על לוח ATX עם RIPJAW X – כל הסלוטים תפוסים!
התקנה חלקה ונותר מספיק מקום לסירקולציה !