קבוצת אביטן, שבראשה עומד בני אביטן, רכשה לאחרונה, באמצעות זד מחשבים שבבעלותה, את חברת המחשבים skypc. בכוונת הקבוצה להפוך לגורם המרכזי והמוביל בתחום שיווק המחשבים והחומרה בישראל
חנויות המחשבים "זד מחשבים" ו-""סקאי פי סי עד כה התחרו זו בזו. זד מחשבים, מקבוצת אביטן, רכשה את סקאי פי סי, ובכוונת הקבוצה להפוך לחברה המובילה בישראל, בכל הקשור לרכישת מחשבים וציוד חומרה. קבוצת אביטן רכשה תחילה את זד מחשבים, והחלה לבצע שינויים ארגוניים רבים והזרימה כספים לחברה. לאחרונה רכשה זד מחשבים את סקאי פי סי. זד מחשבים מתכננת להתרחב ולהוביל את שוק המחשבים בישראל.
"שתי החברות מוכרות מוצרים שונים לקהל יעד ייחודי. הצבת שתי החברות תחת קורת גג אחת מאפשרת לנו לתפור את החליפה המתאימה ביותר לכל לקוח המבקש את שירותינו" אמר אלון פנחס, מנכ"ל חברת זד מחשבים. "נמשיך לשרת את לקוחות שתי החברות והחיבור בינינו יוזיל את השירות ואת מחירי המחשבים והחומרה". בקבוצה נערכים למבצעי שיווק אטרקטיביים וייחודיים שיוצעו לקהל כבר בימים הקרובים.
האם זהו מהלך חכם? פורום צרכנות מחכה לדעה שלכם
מה עם האחריות?
מי שרכש בעבר מוצרים אצל SKYPC , יוכל לממש שם אחריות ?
מה עם הזמנות שמעולם לא הגיעו של SKYPC ?
אחריות
מתן היי, SKYPC גם בבעלותה של זד מחשבים תמשיך במדיניות האחריות שהייתה נהוגה בעבר. אנו מתכוונים לכבד את האחריות של הלקוחות מהעבר ומהווה. אתה מוזמן ליצור איתנו קשר או להגיע לחנות בכל שאלה, תקלה ועזרה 1700-700-272.
אין אחריות!
הייתי ב-ZED עם מחשב שנקנה לפני פחות מ-3 שנים ב-skypc והם אמרו לי בפירוש שאין אחריות על חומרה שנקנתה ב-skypc. הם טענו שהם קנו רק את האתר של skypc והם לא נותנים אחריות.
בנוסף הם ניסו למכור לי הארד דיסק כאשר ההארד דיסק שלי היה תקין.
אם מישהו מ-ZED אומר שיש אחריות ללקוחות skypc זה פשוט לא נכון. אין אחריות.
לא לקנות מ-ZED ולא לקנות מ-skypc!!!
משהו לא ברור
זה נרה כמו פרסום ולא הודעה,
אם אני לא טועה זד מחשבים גם כן נפלו כבר לפחות פעם אחת,
לקוח ותיק של סקאי פי סי
אז ככה:בתור לקוח ותיק של סקאי פי סי,לא כל המוכרים שם היו מקצועיים ברמה גבוהה,אלא רק 2 מתוך הצוות שהיה בראשון,השירות היה סביר -.
המחיר היה מאוד תחרותי וזול.
לא יודע אם המהלך שזד עשו הוא טוב או רע,רק העתיד יגיד,
בכל מקרה זה עדיף על המצב הנוכחי שאין בכלל כתובת ללקוחות סקאי פיסי,כל מהלך שיעשו לקראת הלקוחות שנפגעו מסקאי פיסי יבורך.(מימוש אחריות וכו)
במהלך העתיד נגלה אם זה מחדל או מהלך מבורך..
זהירות !!
השרות של סקאי פי סי היה גרוע ועכשיו בתןר ZED הוא נותר גרוע…
לא להתקרב – רמאים !!!