למרות הפיתוחים האדירים בתחום חומרת המחשבים, קונסולות המשחקים הניידות תמיד נותרו מאחור. לעיתים בגלל שיקולים של מחיר ולעיתים בגלל מגבלות גודל וצריכת חשמל, הקונסולות הניידות לדוגמת ה GameBoy Advanced הציגו גרפיקה גרועה ומשחקיות שלעיתים היתה גרועה אף יותר.
חברת TapWare ,במקור יצרנית ערכת הפיתוח של קונסולת ה N-Gage של נוקיה, תציג החודש קונסולה ניידת מבטיחה ביותר מתוצרתה, ה zodiac . הקונסולה החדשה בעלת מסך מגע 3.8" עם תאורה אחורית, מבוסס על מעבד ה ARM9 של מוטורולה, כאשר הפיצ'ר המרכזי שלו בניגוד לקונסולות אחרות הוא התמיכה במשחקי תלת-מימד. אמנם אין לצפות למשחקים ברמת הקונסולות הגדולות יותר , אך עדיין מדובר בשיפור אדיר ביחס לגיימ-בוי המוגבל יחסית, וה N-GAGE האיטי והמסורבל.
בנוסף למשחקים, הקונסולה החדשה כוללת גם נגן MP3 מובנה בנוסף לנגן וידאו ותוכנה להצגת תמונות. אך עם זאת אחד הפיצ'רים שייתכן ויהפכו את הקונסולה לאטרקטיבית פי כמה, הוא התמיכה המלאה במערכת ההפעלה PalmOS 5 וכיוצא בזאת בכל התוכנות המותאמות עבורה.
הקונסולה החדשה בתוספת משחקים ראשונים לדוגמת SpyHunter , Doom, וטוני-הוק, אמורה לצאת לשוק כבר במהלך נובמבר הקרוב.