בזמן האחרון תחום הציוד ההקפי הולך ותופס תאוצה רבה יותר, כאשר הדגש ניתן בעיקר על העכברים והמקלדות אשר הולכים ומשתכללים כל הזמן ונוספות להם פונקציות חדשות (מי חשב פעם על אפשרות גלילה הצידה?) שהופכות את השליטה על המחשב לקלה הרבה יותר.
אחד הטרנדים "החמים" בתחום זה הם סטים אלחוטיים של עכבר ומקלדת שנותנים לכם חופש רב יותר בעבודה מול המחשב, ללא כבלים ארוכים ומעצבנים שגורמים לאי סדר ומפריעים לכם ונוחים פי כמה מעכברים ומקלדות רגילים המחייבים אתכם למקם אותם בצורה בה היצרן רוצה, שאינה דווקא הכי מתאימה לשולחן העבודה שלכם.
אחת היצרניות המובילות בתחום זה היא חברת Microsoft, הנמצאת בתחרות קשה מול Logitech, ולכן מוציאה כל הזמן מוצרים חדשים שאמורים לתת לה יתרון על פני המתחרה ואחד המוצרים הללו הוא הסט האלחוטי Microsoft Wireless Optical Elite, המורכב מעכבר ומקלדת אלחוטיים הפועלים על גלי רדיו.
האתר PC-Spot לקח את הסט לבדיקה והתרשם לטובה מהנוחות, הפונקציונליות וקלות ההפעלה של המקלדת והעכבר. אם אתם מתכוונים לרכוש בזמן הקרוב סט אלחוטי, מומלץ בהחלט לשקול את מה שיש ל-Microsoft להציע.