Toyo Ram קבלה את הזכות להיות הנציגה הבלעדית של חברת Novatel הקנדית, המתמחה בפתרונות גישה ניידים המבוססים על תקשורת סלולארית, הכוללים בין היתר מודמים סלולארים, מתאמי רשת ועוד.
|
המודם הקטן בעולם
|
Toyo Ram, שלא מוכרת לקהל הרחב, עוסקת בעיקר באספקת רכיבים של חברות יפניות מוכרות, כגון: NEC, Hitachi וסוני, קבלה את הזכות להיות הנציגה הבלעדית של חברת Novatel הקנדית. במסיבת העיתונאים שנערכה בת"א הציג המנכ"ל, יעקב כהן, קו מוצרים חדש אשר עוסק כולו במתן פתרון לתקשורת סלולארית למחשבים ניידים. עיקר המוצרים הוא בכרטיסים העושים שימוש בתקן ה-ExpressCard, גרסה קטנה יותר של תקן ה-PCMCIA, ומספקים תקשורת סלולארית בכל רגע נתון ובקצבים גבוהים.
גולת הכותרת של קו המוצרים הינו מודם סלולארי שזכה לתואר המודם הקטן בעולם. המודם החדש עושה שימוש בטכנולוגיית ה-HSDPA (ר"ת High-Speed Downlink Packet Access) הנחשבת לטכנולוגיה החדישה ביותר בכל הנוגע להעברת נתונים סלולארים, מה שרבים מאיתנו מכירים גם כדור 3.5. המודם החדש נקרא Ovation MC950D, מיוצר על ידי חברת Novatel, ומגיע לקצבי העברה גבוהים במיוחד, כאשר קצב ההורדה עומד על 7.2 מגה-ביט לשניה וקצב העלאה (HSUPA) מגיע ל-2.1 מגה-ביט. המודם עושה שימוש בממשק USB והוא כולל כמובן אנטנה מובנית, כל זה באריזה קטנה למדי, העומדת על כ-7 סנטימטרים לאורך ועובי של 1.2 סנטימטרים. המודם מכיל מבעוד מועד תוכנת הפעלה אשר מותקנת אוטומטית בעת החיבור למחשב.
כל המוצרים שהוצגו תומכים במערכות ההפעלה השונות, ביניהן חלונות ויסטה, XP, לינוקס וה-MAC OS.
כל המוצרים שהוצגו תומכים במערכות ההפעלה השונות, ביניהן חלונות ויסטה, XP, לינוקס וה-MAC OS.
|
המוצרים שהוצגו
|
בנוסף לזאת, הודיעה Toyo Ram על שיתוף פעולה עם חברת SofaWare המתמחה בהתקני אבטחה למוצרים. SofaWare הינה חברת בת של ענקית התוכנה צ'ק פוינט. במסגרת הפעילות המשותפת יציעו החברות נתב המצויד בפתרונות אבטחה מובנים עם תקשורת סלולארית מתקדמת. הייחוד בנתב החדש הינו היכולת להציע למשתמשים השונים פתרון יחיד למגוון השרותים שנאלצו לרכוש בנפרד עד היום, שכן הנתב עושה שימוש בטכנולוגיית ה-Unified Threat Management, ובקצרה UTM, אשר מציעה חבילת אבטחה מלאה הכוללת אנטי וירוס, אנטי ספאם, חומת אש ועוד אשר מובנים בנתב עצמו, כאשר SofaWare הינה האחראית על פיתוח ומתן הפתרונות בתחום התוכנה, ו- Toyo Ramתספק את המוצר הסופי.


