הדרייבר החדש צפוי לשפר את ביצועי הכרטיסים החדשים, כמו כן את ביצועיהם של כרטיסי הסדרות הקודמות.
חודש שלם חלף מאז שיחררה AMD דרייבר חדש עבור כרטיסי המסך שלה, והדריבר החדש צפוי לפתור לפחות חלק מבעיות איכות התמונה מהן סובלים הכרטיסים החדשים במשחקים מסוימים, כמו גם שיפור כללי בביצועים, המסתכם במקרים מסוימים אף בעשרות אחוזים.
החידוש הגדול בדרייבר הוא בעצם הפעלת התמיכה של הכרטיסים בהרצת אפליקציות (ובעיקר, משחקים) ב-DX10 למשתמשים העובדים עם חלונות ויסטה, מה שלא התאפשר בגרסאות ישנות יותר של הדרייבר. בנוסף,
מאפשר הדרייבר תמיכה בטכנולוגית ריבוי ליבות העיבוד הגראפי של AMD, המוכרת בשם CrossFire ומאפשרת ליצור מערך של שני כרטיסי מסך שישאו בעול העיבוד הגראפי.
מאפשר הדרייבר תמיכה בטכנולוגית ריבוי ליבות העיבוד הגראפי של AMD, המוכרת בשם CrossFire ומאפשרת ליצור מערך של שני כרטיסי מסך שישאו בעול העיבוד הגראפי.
בניגוד לדרייברים של NVIDIA, המותאמים כמעט אישית לכרטיסים, הדרייבר החדש מבית AMD תומך אפילו בכרטיסים עוד מתקופת היותה ATI חברה נפרדת. הכרטיס הישן ביותר שהדרייבר תומך בו הוא ה-Radeon 9500, מה שבהחלט מראה על התחשבותה של AMD במשתמשיה, גם הותיקים ביותר. הדרייבר החדש זמין להורדה מאתר AMD, וזמין ב-4 גרסאות, בהתאם למערכת ההפעלה שברשותכם.
אנו מקווים שהדרייבר החדש יפתור הן את בעיות הביצועים והן את בעיות איכות התמונה בכרטיס החדש, ואם לא, אז נאלץ כולנו להמתין לגרסה 7.6 של דרייבר ה-Catalyst של AMD, שצפוי לצאת בעוד כחודש.
מילה מהחתול – על אנשים וזרנוקים . . .
אמנם מכרתי אותו, אך הוכחתי שEVGA 8800 GTX AC3, מגיע ל 13ת000 נקודות ועובר את הכרטיס המסכן הזה, יחד עם שאר ה 8800 GTXים מכל החברות.
בבל"ת כל ה R600 הזה כמו שכתבתי באתר כבר לפני חצי שנה, וכל אלה שרצו לחכות קיבלו עכשיו
<—————————————–>
כ ז ה ז ר נ ו ק 🙂
איזה כתבה מיותרת…
ועצם התמיכה בדרייבר רק מה9500 ומעלה זה ממש לא חדש והיה הרבה לפני הR600.
ספקולציות ב קופסת קורנפלקס
אתה סתם מדבר…ומדבר …מבלי לבסס את דבריך …כלל
ל-1
הhd2900xt
לא היה אמור בכלל לעבור את ה gtx
והוא למעשה מתחרה ל gts
ולעומת ה gts הוא אכן מראה ביצועים יפים מאוד
תחכה ש hd2900xtx ייצא
ועד אז תפסיק לבלבל תביצים
ל-4 אתה טועה ה 2900XT הוא כישלון
ה HD2900XT היה אמור מלחתחילה להתחרות ב 8800GTX. אם היית שואל את ATI לפני שנה על ה R600 היא הייתה אומרת לך שה R600 נועד להתחרות ב 8800GTX. אבל כאשר NVIDIA שיחררה את ה 8800GTX בנובמבר שעבר ATI הבינה שה R600 שלה הוא כישלון ולא יוכל להתחרות ב 8800GTX ולכן היא הציבה,בלית ברירה, את ה R600 כנגד ה 8800GTS. העניין הוא שגם נגד ה 8800GTS הוא בקושי יכול להתחרות. בושה וחרפה לATI.אפילו במשחקי DX10 ה R600 הוא כשלון לפי הלינקים הבאים.
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=40048
http://www.legitreviews.com/article/507/1/
העיניין הוא פשוט כשלון. ולגבי מה שאמרת על ה HD2900XTX. לא יהיה דבר כזה 2900XTX. יהיה 2950XTX וזה יהיה מבוסס על ליבת ה R650 שלא תציג שום שיפורים משמעותיים לעומת ליבת ה R600 חוץ מהעובדה שהR650 תהיה מבוססת על 65nm. עדיין השוק והתעשייה בספק אם ה R650 יוכל להביס את ה 8800GTX. וגם עם ה R650,נגיד, יצליח להביס את ה 8800GTX,הR650 יצא מאוחר מאוד בספטמבר 2007. וכולם יודעים שחודשיים אח"כ NVIDIA תוציא את סדרת הדור הבא שלה ה G92 או איך שתקרא ה GeForce 9800 GTX 1GB שיציג ביצועים כפולים מאלו של ה GeForce 8800 ULTRA . בכל מקרה ATI הפסידה את הדור הזה של כרטיסי המסך.
דרך אגב ברשת פורסמו כמה נתונים על ה 9800GTX והם :
65nm process at TSMC
Over one billion transistors
Double Precsion Math Units (FP64
MADD Shader power of over one TeraFLOPs
Second Generation Unified Shader Architecture
Fully scalar and streaming design
512bit memory interface
1024MB GDDR4 Graphics memory
DirectX 10.1 (Shader Model 5.0)
OpenGL 3.0 support
http://www.theinq.com/default.aspx?article=39829
ולא אני לא פאן בוי של אף אחד. אני רק כותב עובדות
חתול מכה שנית
אני רוצה לציין פרט אחד . . .
אני במקרה לא ילד בתול קטן שחושב שחתול זה שם נורא מגניב.
אני פשוט בחרתי בכינוי שיהיה משהו מקורי והעליתי טריידמארק, נקרא לזה ככה, עובדה שאנשים כבר מכירים אותי בהרבה מקומות אליהם אני מגיע בתעשייה או כשאני מוכר משהו למישהו והוא אומר "עכשיו הבנתי מאיפה כל הכתיבה".
אני לא פאן בוי ולא מבלבל שום ביצים.
אדון בלומברג הודיע לך וחטף לי את המילים מהפה לגבי חוסר כוחו של ה R600 בכללותו להילחם מול NVIDIA, קל וחומר ה R650 מול ה 9800. ומה אז תגיד לי שה T650 בא להילחם ב9800 GTX?
תאגידים תמיד חושבים קדימה. פשוט כרגע תאגיד NVDIIA חושב יותר רדימה מתאגיד ATI והרבה ראשים עפו בגלל זה בחטיבת ATI ב AMD.
*R650 לא T650 האות הייתה ליד בטעות
ביצה
ממש מזיז לי את הביצה מי יותר טוב, NVIDIA או ATIMD…קונה מה שהכי טוב בשוק.