התקנה ורושם ראשוני
בחלק זה של הביקורת אין לנו על מה להרחיב יתר על המידה, שכן קידוד הצבעים של הסט סטנדרטי וחיבורו פשוט ביותר. עבור אלו שבכל זאת יתקשו, צירפה Razer מדריך צבעוני ומפורט. יש לזכור כי מעבר לחיבור האוזניות לכרטיס הקול, יש לחברן גם למחבר ה-USB, ממנו המגבר המובנה בהן מקבל את המתח לו הוא זקוק.
קיימות שתי דרכים לחיבור סט האוזניות לכרטיס הקול: במידה וברשותכם כרטיס קול מתוצרת Razer (למשל ה-Barracuda AC1), תוכלו לחבר את חיבור ה-DVI-I ישירות אליו ולהנות מהצליל ההיקפי תוך שניות (לא התבלבלנו, אכן מדובר באותו חיבור DVI המצוי לרוב במסכי LCD וכרטיסי מסך). לעומת זאת, אם ברשותכם כרטיס קול אחר, תצטרכו לחבר למחבר ה-DVI-I של האוזניות מתאם מיוחד המצורף לסט, ורק לאחר מכן תוכלו לחבר את האוזניות לכרטיס הקול.
שימו לב שלאחר חיבור האוזניות לכרטיס הקול ול-USB, יידלקו שלוש נורות (שתיים על האוזניות עצמן ואחת על המגבר) המחוות על פעולה תקינה – הדבר נראה מרשים באור יום, ואף יותר מכך בחושך.
![]() |
לצורך בדיקה של תקינות האוזניות, ומתוך סקרנות לאיכותן, הנחנו אותן על הראש והאזנו מעט למוזיקה. על פי ההאזנה הראשונית נראה היה כי מדובר בסט נחמד מאוד למוזיקה, ומכיוון שרצינו לבחון אותו לעומק, ניגשנו למבחני האזנה מקיפים. את הביקורת כולה ביצענו עם אחד מכרטיסי הקול הנפוצים ביותר – ה-Realtek ALC883, אשר תומך בתקן ה-Azalia של אינטל. בחרנו בכרטיס זה דווקא משום שהוא כה נפוץ, ובדיקת האוזניות באמצעותו תספק אינדיקציה ריאלית לביצועי האוזניות אצל מרבית האנשים. על מנת לקבל נקודת ייחוס, השתמשנו באוזניות הסטריאופוניות Prestige SR60 מתוצרת Grado Labs, הנחשבות אוזניות חצי-מקצועיות.
מכיוון שמדובר בסט אוזניות סראונד המיועד בראש ובראשונה למשחקים, החלטנו לפתוח את מבחני ההאזנה שלנו עם תחום זה, המהווה את "המגרש הביתי" של סט ה-Barracuda.