ענקית הזיכרונות וספקי הכוח עשתה שרירים בתערוכת CeBIT האחרונה ומראה שלה יש את ההכי גדול. היא חושפת את הזיכרונות החדשים שלה, הספקים הראשונים שלה בקו האלף וואטים – וכמובן כונני הפלאש הניידים שלה, שהותאמו במיוחד לחיילים.
קורסאיר, שמוכרת לכולנו בזכות הרצון העז להיות יצרנית הזיכרונות בעלי התדר הגבוה ביותר, ומנסה להוכיח זאת ללא הרף בתערוכות המחשבים הגדולות, מראה שהכל אפשרי, עם קצת אוברקלוק. בביתן של קורסאיר נתקלנו בזיכרונות מסוג DDR3, שמומהרים לתדר של 2133 מגה-הרץ. הזיכרונות הומהרו בתערוכה כדי לחשוף את שריריה של קורסאיר, ולדבריה אין בכוונתם להתחיל בזמן הקרוב בייצור זיכרונות בתדר כה גבוה, וכי ייקח זמן רב עד להגעתם של זיכרונות עם תדר עבודה אסטרונומי שכזה, 2133 מגה-הרץ, למדפים.
כהמשך לתצוגת הראווה של החברה, קורסאיר הציגה זיכרונות מסוג DDR2 שהומהרו לתדר של 1250 מגה-הרץ. ניתן לראות את הרצון העז של קורסאיר להתברג ברשימה באמצעות זיכרונות בתדרים שלא היו קיימים כמעט עד היום. צעד זה, כמובן, רק מגדיל את התחרות בשוק ומעודד חברות נוספות לייצר זיכרונות בתדרים גבוהים.
בנוסף לזיכרונות המומהרים שהוצגו בתערוכה, הציגה קורסאיר גם כמה סטים מעניינים במיוחד, שלשם שינוי זמינים לקהל הרחב. הסט הראשון הוא של שני זיכרונות בנפח של 2 ג'יגה-בייט שמחוברים במקביל, עובדים בתדר של 1100 מגה-הרץ, ובנוסף לתדר, הזיכרונות פועלים בתזמונים מצוינים של 5-5-5-15. מלבד זאת, מקורות מקורסאיר מסרו כי בקרוב יוכלו הצרכנים לרכוש גם סטים בנפח כולל של 4 ג'יגה-בייט שפועלים בתדר של 1142 מגה-הרץ, התדר המקסימאלי שמותאם בצורה טובה לתזמונים הפנימיים של בקר הזיכרון.
חוץ מזיכרונות הציגה השנה קורסאיר בביתנה גם את ספקיה, הידועים בזכות השקט שלהם, ובזכות אמינותם. את הספקים של קורסאיר ניתן לחלק לשתי סדרות: הראשונה, HX שמיועדת לשוק הגבוה, והשנייה VX שמיועדת לשוק הנמוך יותר. במהלך התערוכה הציגה קורסאיר את ספק הדגל שלה, מהסדרה העילית של החברה, בהספק של 1000 וואט. לפי החברה, זהו הספק היחיד שמספק 1000 וואט ומאושר לתמוך ב-Three Way SLI, מערך ה-SLI המשולש של NVIDIA.
בנוסף לכך, השקיעה קורסאיר המון מחשבה בתכנון הספק החדש. לפי החברה, הם לקחו אינספור ספקים והפעילו אותם במצבי קיצון, במטרה ללמוד על בעיות אפשריות שיכולות לצוץ בספק, וכמובן לפתור אותן. בנוסף לספק החדש, הציגה קורסאיר לראשונה את הספקים מסדרת VX, שאמורים להיות זולים יותר וידידותיים יותר לסביבה (בזכות יכולת ניצול גבוהה). זאת, כאמור, ניתן לומר גם על ספקי החברה מסדרת HX – אולם ההבדל העיקרי בין שתי הסדרות הוא תג המחיר, שאמור להיות נמוך בהרבה מזה של ספקי הסדרה העילית של החברה.
בנוסף לספקי הכוח ולזיכרונות אותם הציגה קורסאיר בתערוכה, הופתענו לראות כונני פלאש ניידים מסדרת השטח של החברה, שבאופן מסתורי הותאמו במיוחד לחיילים. נראה כאילו קורסאיר תפסה טרמפ על מלחמת המפרץ השנייה, והפכה אותה לטרנד שיווקי. בכל מקרה, כונני הפלאש הניידים מסדרת השטח של החברה בנויים בתוך מארז הדומה לפנס אלומיניום עמיד, שמטרתו העיקרית לאטום את הזיכרון עצמו מפני מים (עד לעומק של 100 מטרים) ולהגן עליו מפני זעזועים ומכות שעלולות לפגוע בתפקודו התקין. מארז זה מזכיר במקצת את זיכרונות הטיטניום של סנדיסק, אולם המארז של קורסאיר נראה חזק ומאסיבי בהרבה.
חוץ מהמארז הקשיח של הכוננים הניידים, שעליו אפשר להמשיך ולפרט, שמנו לב לנפח הזיכרון של הכוננים, 32 ג'יגה-בייט, שתוך שבוע הפך לסטנדרט של כל החברות. עד לפני התערוכה כמעט ולא ניתן היה לראות בשוק כונני פלאש ניידים בנפח של 32 ג'יגה-בייט, ומיד אחרי התערוכה השוק הוצף בכוננים אלו, וזוהי באמת מגמה מעניינת.