עבור לתוכן

3dmark05

Featured Replies

פורסם

יש לי

AMD 64 BIT 3200

6800 GT 256MB

1GB RAM

קיבלתי ב3DMARK05

4000 ומשהו זה תוצאה טובה למחשב שלי? יש לי דרייברים 69.3 ולא עשיתי אוברקלוק , ראיתי אנשים עם מחשב דומה לשלי שהגיעו לתוצאות של 5000 ומשהו אז התחלתי לדאוג לגבי התוצאה שלי

פורסם

4000 ומשהו ? 4001 או 4900 ? אתה יודע זה חשוב... אך שלא יהיה 6800GT במהירות סטוק אמור לקבל משהו בסביבות ה 5K עם הדרייברים האחרונים ( לא רשמיים )

פורסם

תוצאה נמוכה יחסית, עם הדריבר הרשמי האחרון (66.93), אתה אמור לקבל בסביבות ה4600

ועם הלא רשמיים אתה אמור כבר להתקרב ל5K..

בכל מקרה תגיד את התוצאה המדוייקת שקבלת

פורסם
  • מחבר

4000 ומשהו ? 4001 או 4900 ? אתה יודע זה חשוב... אך שלא יהיה 6800GT במהירות סטוק אמור לקבל משהו בסביבות ה 5K עם הדרייברים האחרונים ( לא רשמיים )

המממ סליחה על השאלה הדבילית , מה זאת אומרת במהירות סטוק? ורציתי לציין שבחיים לא עשיתי אוברקלוק לשום רכיב במחשב ויש לי את הדרייברים הרשמיים 66.93 אני לא מתעסק עם בטאות , אגב מישהו יודע מתי נבידיה משחררת את הדריברים הרשמים הבאים שלה?

פורסם

מהירות סטוק = המהירות שהכרטיס הגיע כשקנית אותו.

פורסם
  • מחבר

אוקיי עכשיו עשיתי שוב מבחן וקיבלתי 4464 , למה אני מקבל כזאת תוצאה נמוכה?(יחסית כמובן..) יש לכם טיפים שיעלו את הביצועים ואת התוצאה ב3RMARK? זה די מאכזב התוצאה..

אגב שאני נכנס ל Task manager ללשונית processes אני יכול לסגור את כל הישומים שפועלים ברקע או שזה יכול לגרום לבעיות? אם כן אז איזה ישומים לא רצוי לסגור?

פורסם

1. זאת כבר לא תוצאה כ"כ נמוכה... היא די סבירה.

2. יש לך 6800GT! לעזאזל הוא מתחנן שתהפוך אותו ל6800Ultra (אם אתה לא יודע להתעסק עם OC ואתה צריךה עזרה תגיד).

3. תנסה להריץ את הבדיקה אחרי אתחול, ותבדוק שהפילטרים מכובדים דרך *הדרברים*.

*של איזה חברה ה6800?

פורסם
  • מחבר

1. זאת כבר לא תוצאה כ"כ נמוכה... היא די סבירה.

2. יש לך 6800GT! לעזאזל הוא מתחנן שתהפוך אותו ל6800Ultra (אם אתה לא יודע להתעסק עם OC ואתה צריךה עזרה תגיד).

3. תנסה להריץ את הבדיקה אחרי אתחול, ותבדוק שהפילטרים מכובדים דרך *הדרברים*.

*של איזה חברה ה6800?

אין מצב שאני עושה למערכת כזאת יקרה אובקלוק , ובטח שאין עוד אחריות אחרי שעושים אוברקלוק ובטח ובטח שאני נוב שלא עשה בחיים אוברקלק :D

וה6800 של point of view איך הם חברה טובה? לא התעסקתי עם הבחירה של איזה חברה לקנות כי הבנתי שאין הבדלים בביצועים בין חברה לחברה.

פורסם

אין מצב שאני עושה למערכת כזאת יקרה אובקלוק , ובטח שאין עוד אחריות אחרי שעושים אוברקלוק ובטח ובטח שאני נוב שלא עשה בחיים אוברקלק :Dחחחחח...LOL

וה6800 של point of view איך הם חברה טובה? לא התעסקתי עם הבחירה של איזה חברה לקנות כי הבנתי שאין הבדלים בביצועים בין חברה לחברה. *כמעט* ואין.

ובקשר לOC, זאת החלטה שלך. פשוט בקשת דרכים לשפר את התוצאה, ומה לעשות שOC זאת כמעט הדרך היחידה (חוץ מלהחליף את הרכיב).

וחוצמזה אין לך מה לפחוד, למרות שאני יודע שOC היא מילה די מפחידה.

ו POV היא חברה בסדר גמור, רגילה אפשר להגיד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים