פורסם 2005 בינואר 2220 שנים יש ברשותי מחשב עם כרטיס מסוג Asus GeForce 4 MX420,64MBכשאני מפעיל את המחשב אני יכול לעבוד רגיל חצי שעה-שעה אבל לאחר מכן המחשב קופא! ואין שום מנוס מלעשות לו Resetלכרטיס יש קירור פאסיבי אבל אני לא חושב שזאת תוצאה של התחממות, כשאני נוגע בכרטיס הוא קר וגם סביבת העבודה של המחשב היא קרה.החלפתי את הכרטיס לכרטיס אחר והתופעה לא הופיעה שוב!!איך אני יכול להיות בטוח שזוהי בעיה בכרטיס עצמו?יש איזשהו סיכוי שזוהי בעיית דרייברים?בתודהניר
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים זה נשמע כמו בעיית התחממות , אבל הכרטיס לא מתחמם לפי מה שאמרת.למרות שבעיות בדרייברים זה לא בטוח , אבל בכל זאת תנסה להתקין אותם מחדש.
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים מחבר למען האמת אני לא כל כך מצליח למצוא דרייברים...הדגם המדוייק הוא:ASUS V8170DDR/SE/T/N/64Mכשאני מחפש בגוגל זה מוצא הרבה דרייברים ואין לי מושג מה מהם אני צריך...אם מישהו יוכל לתתלי לינק לדרייבר שאני צריך אני אודה לו....בתודה מראשניר
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.aspאו שתנסה את אומגה(מומלץ) - לחץ כאן.
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים אלו דרייברים שעשו להם אופטימיזציות וכל מני טוייקים שונים שמשפרים את ביצועי הכרטיס מסך שלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.