עבור לתוכן

AGE OF EMPIRES III - עכשיו זה רשמי - אמצע 2005 (תמונות)

Featured Replies

פורסם

אני מקווה שהם יעשו עידן מודרני, ושלא יהיה אפשר לספור את הfps עם האצבעות כאשר תיהיה סצנת rag-dolls מאסיבית. :smile1:

בעע רק לא עוד משהו כמו כמו empire earth למרות שהוא היה חביב

מה שמייחד את AOE זה התקופה השינה והיפה עם הסוסים והחרבות... :):D

• תגובות 40
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

והסאונד והמשחקיות המדהימה והאסטרטגיה המעולה, איזו חדשה משמחת לאוהבי הז'אנר (כמוני).

המשחק באמת יבוסס על HAVOK :silly:?

פורסם

לא יודע כמה האבוק ישפיע כבר על משחק אסטרטגיה...

פורסם

ידעתי שהוא יבוא! כולם אמרו לי שאני משוגע, אבל ידעתי שהוא יבוא! :silly:

רק שיהיה טוב כמו AOM II...

פורסם

לא יודע כמה האבוק ישפיע כבר על משחק אסטרטגיה...

איזו שאלה, כל העניין של פיזיקה ותנועה. אתה מדבר כמו הרבה אנשים שהתרגלו למשחק לוח מצוייר...

"בשביל מה צריך תמיכה ב DX9"

"בשביל מה צריך מנוע פיזיקלי מתקדם"

זה משפר את חווית המשחק זה מעשיר את ההנאה ממנו, אם יש משחקים שלדעתי ינצלו טוב אינטלגנצייה מלאכותית הם משחקי האסטרטגייה.

פורסם

כמה פיסיקה כבר יש במשחק אסטרטגיה? המעוף של הפגזים יהיה אמיתי יותר? וביחוד שרוב המשחק מתרחש בתקופות עתיקות יותר של סוסים וחרבות...

במשחק פעולה רואים את הדברים, מחסה זז ונהרס, קירות מטמוטטים וחפצים פוגעים בך ובאויב כשהם עפים זו פיסיקה שעוזרת לחויית המשחק

שום דבר מזה לא קורה במשחק אסטרטגיה

פורסם

:yelclap: :yelclap:

סוף סוף.... מכל משחקי האסטרטגיה רק את הסדרה הזאת אהבתי...

פורסם

כמה פיסיקה כבר יש במשחק אסטרטגיה? המעוף של הפגזים יהיה אמיתי יותר? וביחוד שרוב המשחק מתרחש בתקופות עתיקות יותר של סוסים וחרבות...

במשחק פעולה רואים את הדברים, מחסה זז ונהרס, קירות מטמוטטים וחפצים פוגעים בך ובאויב כשהם עפים זו פיסיקה שעוזרת לחויית המשחק

שום דבר מזה לא קורה במשחק אסטרטגיה

ואם זה יקרה זה יזיק ? קריסת מגדלים וחומות בצורה מציאותית, תנועת גוף טבעית יותר, כמו שאמרת פגזים, חצים ושאר אובייקטים שינועו יפה יותר.

העניין השני של ai יהיה מדהים במיוחד בקרבות גדולים! זה עניין של דור חדש של משחקי אסטרטגייה. אני מקווה שישמרו על מסורת הסאונד הנקי ואף ישפרו אותו.

פורסם

הם לא ינועו "יפה" יותר פשוט מדויק יותר פיסקלית, לא ישפיע בגרוש

ומה הקשר AI? זה אותו אחד של אייג' אוף מיטולוג'י... שום דבר מיוחד

פורסם

למה אתם חושבים שזה יהיה אותו AI?

AI זה הדבר הכי חשוב במשחקי אסטרטגיה, זה כל הכיף במשחק, להלחם נגד צבא חכם ומתוחכם, אף אחד לא רוצה להילחם נגד צבא של מפלצות מסירויס סאם במשחק אסטרטגיה.

בקשר לפיזיקה- זה נחמד מאוד, לא ממש משנה וגם לא מזיק אבל זה גם לא ישנה הרבה את המשחקיות.

לדעתי הפיזיקה ב RTW החדש היתה מדהימה, שם זה הוסיף הרבה כי מדובר במשחק של קרבות.

פורסם
  • מחבר

כי כתוב שזה יהיה AI של age of mythology עם שינויים ותוספות (כמה הם כבר יוכלו להוסיף על אותו הבסיס?)

פורסם

Hmmm הרבה?

פורסם

פיסיקה זה נחמד מאד, אבל לקנות רשיון האבוק למשחק נשמע קצת מוגזם למשחק אסטרטגיה..

פורסם

I GUESS WE WILL HAVE TO WAIT AND SEE... IT'S ONLY A PRESS RELEASE FOR NOW !!!

פורסם

לא זה ממש לא מוגזם, אתם מתייחסים למנוע פיסיקאלי בתור משהו שגורם לעץ ליפול יפה, וזה לא. בשביל זה לא צריך מנוע פיסיקאלי.

וגם Havoc מאפשר מגוון עצום בצורת הישום שלו, החל מישום מאסיבי כמו בHL2 ועד לישום מאוד מנימאליסטי כמו בMax Pyne2, או FreeLancer, כן שמה ממש שמו לב למנוע הפיסיקאלי המדהים. ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים