פורסם 2002 ביוני 2223 שנים כן, התקנתי את הגירסה הכי חדשה ( האקספרס הזה.. ) .בכל מקרה, גם דרך הווינדוס אי אפשר לצרוב, אז אני לא חושב שזה קשור לנרו . ???מאיפה הורדתה את נרו אקספרס
פורסם 2002 ביוני 2523 שנים אולי כדאי לו לנסות לנקות את העניית בדיסק ניקוי ? למישהו יש ניסיון עם דיסק ניקוי ?
פורסם 2002 ביוני 2523 שנים כן, התקנתי את הגירסה הכי חדשה ( האקספרס הזה.. ) . בכל מקרה, גם דרך הווינדוס אי אפשר לצרוב, אז אני לא חושב שזה קשור לנרו . ??? מאיפה הורדתה את נרו אקספרס זה התוכנה הרגילה, אבל יש SN ספציפי שהופך אותה לאקספרס. (אם אתה רוצה בוא ל-ICQ או לפרטי. )
פורסם 2002 ביוני 2623 שנים אהלן אנשים, פירמטתי לפני שבוע בערך, התקנתי XP והכל נראה בסדר . כשבאתי לצרוב ( צורב Ricoh 12x10x32x MP7125A ), הנרו ( או ליתר דיוק... המערכת ) לא זיהה את הדיסק שהיה בצורב שלי . :-/ טוף, אז הורדתי מהאתר של Ricoh את ה firmware הכי מעודכן, עשיתי ריסטרט - עדיין לא עבד . הורדתי כל מיני עידכונים ללוח אם שלי ( AOpen ) ו... לא הלך . ניסיתי הכל, פתחתי את המארז , ( למרות שאין לי ידע רב בתחום ) וראיתי שהחיבורים שם די בסדר... :-[ ו.. רק שתבינו... זה צורב שלא היו לו בעיות בכלל, דקה לפני הפירמוט צרבתי איתו והכל הלך מעולה, רק אחרי הפירמוט... משהו השתבש . אודה לכם אם תעזרו לי . לחבר שלי היה את הצורב הזה והוא השתמש באחריות וקיבל *16 :smoke:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.