פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים מחבר מישהו יכול לעזור לי? :s05:מספיק , אמרתי לך כבר , מה קשה להבין שאם יראו את השאלה שלך אז יענו עליה אם מישהו יודע?פעם הבאה אני ימחק לך תגובות כאלו , תמתין בסבלנות!
פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים העם אני יכל לשחק בוא עם הcd key קיבלתי שקניתי את המשחק קונטר סטריק זירו ? כי אני יכל לשחק קונטר סטריק 1.6 עם הcd key של זירו
פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים לא חושב. אתה צריך לקנות HL2.ו-TOMMY קרו כבר מקרים כאלה בעבר. אם תוכיח ל-VALVE שבאמת קנית את המשחק הם בלי להתווכח בכלל ישלחו לך סידיקי חדש.
פורסם 2004 באוקטובר 1521 שנים תשיג מחבר או משהו ותקבל סידיקי חדש. יש לי חבר ששיגע איזה איש של VALVE ובסוף הוא שלח לו סידיקי חדש אפילו בלי הוכחה שהוא קנה את המשחק.
פורסם 2004 באוקטובר 1621 שנים אחי הייתה לי גם בעיה דומה לזוואני השתגעתיאתה רושם בשם משתמש את המייל שלךואז את הסיסמאאם אתה לא זוכר את השאלה הסודית אז....(בשביל זה יש שאלה סודית...)ובאמת תשגע קצת את valve והם יתנו לך כמו גדולים
פורסם 2004 באוקטובר 1921 שנים כל מי שלא הצליח להפעיל את הקונטר סטריק החדש httpmembers.lycos.co.ukdeathnotdeadcs16index.html בעזרת מדריך זה תצליחו בהתחלה לא הצלחתי בעזרה זה הצלחתי וכמובן שאני משתף את חברי הפרום בזה . מקווה שיעבוד ! למי שלא עבד
פורסם 2004 באוקטובר 2021 שנים היי אני משחק כבר הרבה מאוד זמן CS ומפני שני לא יכול לשחק ברשת אז התחלתי להישתעמם, אני מחפש כל מיני פקודות כמו גרביטצית ירח, רחיפה וכו' בקשר למפות אז יש לי 112 נוספות אבל הם די משעממות, ניסיתי להוריד התקנתי כמו שרשום, אבל שניכנסים למפה היא עושה ריסטרט לעצמה, ואי אפשר לשחק תודה מראש Install
פורסם 2004 באוקטובר 2021 שנים כי אין לי את הקובץ הזה (ש******טטטטטט שחכתי איך קוראים לו) שנותן להיתחבר לשרתים
פורסם 2004 באוקטובר 2021 שנים למה CS מקבל סטיקי ודום 3 לא? מה זו ההפליה הזו?אפשר לקנות רק את CS בלי האלףלייף?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.