פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים אז כמו שנאמר יש לי xp sp 1, ומשום מה המחשב לא מזהה אף תוכנה שתוכל לעשות שימוש בקובץ MSXMLENU.msi, כבמחשב של אחי הוא מזהה אותו כקובץ התקנה.אז בבקשה מכם תסבירו לי איך אני אוכל לפתוח אותו.תודה מראש
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים מוזר .WINXP כבר בא אם WINDOWS INSTALLER שמזהה התקנות כאלהתתקין את זה : http://download.microsoft.com/download/WindowsInstaller/Install/2.0/NT45/EN-US/InstMsiW.exe
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים הוא מתאים ל2000/NT מה שמתאים ל2000 אמור להתאים גם לXP אבל כנראה שזה לא המצב במקרה הזהכנס ל start>>run>>services.mscלמטה ברשימה יש windows installerלחץ על זה פעמיים ,בstartup type שים manualכנס ל my computer>>tools>>>folder options>>>file typesמצא MSI לחץ אם הלחצן השמאלי ולחץ על restore
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים מחבר זה כבר מוגדר ככה TTדבר מוזר קרה לי, שוטטתי ב service הזה, ובטאב הראשון כשלחצתי שם על הכפתור start קיבלתי את ההודעה הבאה:could not start the windows installer service on local computererror 2: windows cannot find the file specifiedהמחשבה המצמררת של להתקין את ווינדווס מחדש עולה בראשי...
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים לא בטוח שתצטרך להתקין תוינדוס מחדש כנס ל start>>run>>sfc /scannow זה ישאל בשביל הדיסק של הוינדוס אם ימצא שמשו חסר..
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים מחבר פונקצייה מעניינת...אמממ ומה שקורה זה כשאני משתמש בה זה שקופץ חלון חדש שמראה טעינה, ואז הוא נעלם כשהטעינה מסתיימת בלי לתת לי איזה דוח.
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים זה לא אמור לתת דוח זה אמור לשאול בשביל הדיסק של הוינדוס אם מצא שחסר משוצירפתי להודעה תwindows installer,פתח ל c:\windows\system32 ואם קצת מזל זה יעבוד ;D[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים מחבר טוב הבנתי איפה הבעיה, חסר לי קובץ חיוני בשם msiexec.exe בווינדווס 32, איך אני מתקין את זה מחדש בלי להתקין את ווינדווס?
פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים כמו שאמרתי, הקובץ לא פועל, כי הוא לא תואם לגירסה של ווינדווס הודעתי הקודמת: זה לא אמור לתת דוח זה אמור לשאול בשביל הדיסק של הוינדוס אם מצא שחסר משוצירפתי להודעה תwindows installer,פתח ל c:\windows\system32 ואם קצת מזל זה יעבוד צירפתי להודעתי הקודמת תMsiexec תעשה בדיקת עיניים :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.