פורסם 2004 ביוני 1621 שנים נועם שלנו הגיע לגיל 17! הבא נסקור את הדברים שהוא יוכל לעשות בקרוב עוד שנה הוא יוכל לשתות אלכוהול (Yeah right) עוד שנה הוא יוכל להיות לוחם סיירת (Yeah right) וכבר השנה הוא יוכל לעשות רשיון, בתקווה למעט שיעורים וטסטים (Yeah right) ;D בהצלחה בחיים, עושר אושר ויושר, עד 120 ובהצלחה במבחן בפיזיקה מחר בגלל המחסור בסמיילים מקפצים ושאר תוספות גיגלתי לנו כמה תמונות כדי להרים את האווירה הנה תמונה של porsche הנה תמונה של porch (ThePorcher, יצירתיות של הצוות שלנו) הנה תמונה של ניגה שמן הוא קפץ מפורום Windows ונשאר רק על רשתות, כנראה היה לו מזל לשאר השמנים זה לא קורה ולבסוף עוגה ובלונים HAPPY BIRTHDAY DUDE!
פורסם 2004 ביוני 1621 שנים שיהיה בהמון מזל טובעד מאה ועשרים ומי ייתן ותקבל 911 בתור מתנה ;Dדרך אגב דרקי ככה לא כותבים porche....its spelled porsche
פורסם 2004 ביוני 1621 שנים וואהו - כבר? פורשיבוי - המון מזל טוב, הערצה, איחולים, שמחה, בחורות, אלכוהול, בריכה ובובות כאלה של חתולים סמוראים? שתהיה לך שנה שמנמנה במיוחד בכיף חיים ורשיון. ועכשיו - במיוחד בשבילך - סרקתי את כל קצוות האוינטרנט ע"מ להחזיר - במבצע חד פעמי - את "ריקוד ה ש מ נ מ נ י ם" ואחד לשנה הבאה - עפ"י מיטב המסורת לעשות חיים, מסיבות, בלאגן ואלכוהול ואני אבדוק אותך - אתה שומע?!
פורסם 2004 ביוני 1621 שנים מזל טוב :D :D דרך אגב דרקי ככה לא כותבים porche.... its spelled porsche Burton שים לב הוא רשם porch רק איפה שבאמת יש תמונה של porch. (porch באנגלית זה מרפסת, ובתמונה של המכונית הוא רשם את זה נכון) :
פורסם 2004 ביוני 1721 שנים מזל טוב!!!!!! (אם כבר הביאו פה שמנמנמנמנמנמנים אז גם אני אתן): ואחד לשנה הבאה: ובגלל שבעל השמחה הוא האחראי על המזל"טים פה אז אני מראה לעצמי, פעם אחת, לתת לו את המזל"ט שלו חזרה:
פורסם 2004 ביוני 1721 שנים מזלט לך נועםרציתי לקנות לא פורש אבל רצית רק שקל - אז במפגש הבא תזכיר לי לקנות לך גלידה בשקל 90 ;Dמזלט לכחול שלנו
פורסם 2004 ביוני 1721 שנים פארשי, הודי, נועם, נ****, "אחראי משמעת", n00b וכו' ...GOD u have a lot of nicks קודם כל המון מזל טוב תשתדל להזהר מ ....... מסתבר שטסטרים לא אוהבים שאתה נוסע לשם.... ועכשיו לדברים הרגילים: תמשיך לשמוע מוזיקה איכותית ושתהיה לך מספיק כליה כדי לעשות את זה למי שיעצבן אותך (זתומרת, שתקבל פרופיל 97.... ) אה, ועד 120 yada yada yada...... נ.ב: רציתי לפרסם את ההודעה כבר אתמול בלילה (בזמן המתאים), אבל כמו שאתה יודע, המחשב שלי לא מסוגל לספוג עבודה של יותר מ-10 דקות רצופות בלי לקרוס :-\, אז.....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.