עבור לתוכן

VGS הטעו אותי בקניית PS3

Featured Replies

פורסם

שלום,

לא מזמן רכשתי Play station 3 מהחנות VGS בתל אביב בגרסת הSuperSlim 500GB. - עם אחריות לשנה.

חזרתי הביתה וחיברתי אותו שיחקתי בו והכל היה בסדר.

בשלב מסויים הבחנתי שהאריזה היא בעצם אריזה של מכשיר 12GB - והודבקו עליה מדבקות של 500GB בכל מקום שרשום 12.

כמה תמונות שצילמתי אחרי שהסרתי את המדבקות:

2lkv.jpg09jt.jpg hs13.jpg pmn6.jpg

בנוסף, ממה שרשום על הקופסא הבנתי שאמורה להיות אחריות גלובלית לשנתיים של סוני. מכאן אני מניח שהם פתחו את המכשיר (בגלל זה אין אחריות מקורית של סוני, ויש אחריות שלהם רק לשנה) והחליפו שם את הכונן הקשיח (באחד שאני מניח שהוא לא מקורי), והדביקו את המדבקות הללו.

אני מתלבט מה לעשות עם זה, מכיוון שלמרות שהסוני כרגע בסדר, זה מאוד מקומם. אני חשבתי שקיבלתי מוצר מקורי שלא נגעו בו בטח לא פתחו והחליפו דברים בפנים וזה לא הוגן לדעתי. אני מעדיף כבר לקבל חזרה את הכסף שלי ולקנות סוני מקורי במקום אחר ביותר כסף אבל שלפחות אני אדע שזה על בטוח. אולי הם החליפו לי עוד רכיבי חומרה בפנים בדברים בדברים מזוייפים בעלי איכות ירודה?

אני לא יודע בדיוק מה האופציות שלי כרגע כי כבר חיברתי את המוצר לחשמל אז לבטל את העסקה אני לא יכול.

האם עושים את זה הרבה בקונסולות וזה שכיח? האם בעצם אין מה לדאוג וזה לא נורא? האם יש לי איזושהיא אופציה לקבל חזרה את הכסף או שכבר אין מצב?

אשמח לדעתכם.

עריכה:

החלטתי לפתוח את המכשיר ולבדוק את הכונן הקשיח. הסרתי את המכסה החיצוני, ולא ניתן להוציא את הכונן מכיוון שהם שמו עליו מדבקות לבנות - אני חושש להסיר אותם שמא זה יבטל את האחריות. הנה תמונות:

7n01.jpg

2she.jpg

פורסם

אם נאמר לך במפורש שהאחריות היא על ידם, בנושא הזה אין לך מה להתלונן.

מה שכן זה באמת מקומם שהביאו לך מוצר משודרג בלי לציין את זה מפורשת. (גם מילא היו עושים את זה מקצועית עם כלוב ולא עם פצפצים)

לפי דעתי, אם אתה באמת רוצה יש לך כאן לגיטימציה להתלונן ולבקש שיזכו אותך.

אבל, בסופו של דבר- זה סוני 3, המכשיר ממש לא מתקלקל כל שני וחמישי, וכנראה שאם תשחק ותהנה ממנו הכל יהיה בסדר.

אם הייתי במקומך, הייתי מעיר על כך לחנות, שומע מה יש להם לומר,

וחותר לקבל מהם הנחה/משחק או משהו בסגנון, אבל הייתי שומר את המכשיר...

בהצלחה!

פורסם

המכשיר תוכנן מראש לצורה שמאפשרת להחליף את ה HDD בקלות, מה שהם עשו פה זה חוצפה וביזיון (לחסום את זה ולנסות לנצל את זה למקרה שתרצה לממש אחריות). אל תתפשר על מחכשיר שעשו לו דברים כאלה, תדרוש מכשיר חדש באריזה סגורה.

מה שבטוח למכור את המוצר כחדש בלי לציין את הדברים האלה במפורש (כ 500G ולא כמשודרג ל 500G) זה הטעיה של הצרכן ולכן זכותך לדרוש החזר כספי מלא ובמקרה שהם לא רוצים לגרור אותם לבית משפט ולהנות בהחזר מלא + פיצוי.

פורסם

חאפריות ישראלית במיטבה. אסור לך לעבור על זה בשקט..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים