עבור לתוכן

שליחת כרטיס מסך מקצועי דרך דואר גוביינא? מסוכן ?

Featured Replies

פורסם

שליחת כרטיס מסך מקצועי דרך דואר גוביינא? מסוכן ? מה דעתכם?

אני משחרר אותו ב1500 ש"ח מזומן דרך הדואר.

פורסם

אני עשיתי גובינא בעבר על מעבד [גם שלחתי וגם קיבלתי], אבל זה כלי בעייתי , אפשר לעקוץ בו בכיף בקלות.

אינך יכול לבדוק את תכולת החבילה לפני תשלום עבור הגוביינא.

בהשקעה של 1500 שקלים , אני ממליץ להיפגש היכן שהוא עם מחשב נייח ופשוט לבדוק את הכרטיס ולסגור את הדיל פנים מול פנים .

פורסם
  • מחבר

אני עשיתי גובינא בעבר על מעבד [גם שלחתי וגם קיבלתי], אבל זה כלי בעייתי , אפשר לעקוץ בו בכיף בקלות.

אינך יכול לבדוק את תכולת החבילה לפני תשלום עבור הגוביינא.

בהשקעה של 1500 שקלים , אני ממליץ להיפגש היכן שהוא עם מחשב נייח ופשוט לבדוק את הכרטיס ולסגור את הדיל פנים מול פנים .

אני שולח את הכרטיס, והוא חדש ותקין לגמריי עם אחריות :)

מבחינת השולח יש לי סיכון כלשהו? כי לפי מה שבדקתי אני פשוט מוסיף 4.60 ש"ח ויש לי ביטוח עד 25000 ש"ח

פורסם

הביטוח של הדואר זה ביוקרטיה אחת שלמה.

אוכל להמליץ לך מספר דברים .

להשקיע בהגנה על הכרטיס , אם יש קלקר מה טוב..

לשלוח לקונה עותק של האחריות ולא המקור.

ליידע אותו שהוא צריך לשלם על שליחת הצ'ק.

תבדוק כמה הפקידות כותבות במחיר , לפעמים הם עושות טעויות..

אני אישית תמיד בעד עסקה פנים מול פנים , שזה לא מתאפשר יש לברור עם מי אתה עושה את זה, יש מספיק עלוקות שיציקו לך אחרי שרכשו ממך כרטיס "למה הוא מתחמם" "למה הוא רועש" "למה המחבר DVI עקום מעט [הברזל כמובן ולא הפינים] " .

פורסם

סכום כזה אני אישית גם הייתי מעדיף להפגש עם הבנאדם כדי שהוא יראה ויתנסה בכרטיס כדי שלא תתחיל לקבל אחרי זה טלפונים למה זה ככה וזה ככה

פורסם

עשיתי עשרות עסקאות בדואר גוביינה ותמיד יצאתי מרוצה.

נכון שהמוכר יכול לעקוץ בשליחה של מוצר תקול אך יש לזכור שהקונה מקבל על החבילה את כל פרטי המוכר ( שם, כתובת ות.ז) ככה שאין סיבה לפחד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים