עבור לתוכן

קנייה מ EBAY

Featured Replies

פורסם

מה קורה ???

אני רוצה להזמין מוצר מ EBAY , עכשיו שהוא העביר אותי ל PAYPAL והכנסתי כרטיס אשראי הוא לא קיבל . יש לי כרטיס של ישרכארט מה אני יכול לעשות ??

תודה

פורסם

מה הכוונה לא קיבל??

זה נתן לך איזה שהיא שגיאה??

בכל מקרה אם זה משהו ספציפי שאתה רוצה לקנות אני ממליץ לך לעשות ויזה נטענת

אל תכניס את האשראי שלך לשמה למה אתה לא יכול לדעת מי ייכנס לך לחשבון ויכול לשלוח לך הרבה כסף מהאשראי..

תעשה ויזה תכניס כמה כסף שאתה רוצה בדיוק לאותו מוצר ואולי עוד קצת אם תרצה אולי בעתיד (אתה תמיד יכול להטעין עוד כסף)

וזהו..

אתה עושה את זה על המקום ומאשר את הכרטיס תוך שעה

פורסם

יש לך בכלל חשבון ב PayPal?

כי לפי מה שאני מבין ניסית להכניס פרטי כרטיס אשראי במקום פרטי PayPal

פורסם
  • מחבר

כןן יש לי חשבון PAYPAL , תראו מה קורה

אני עושה PAYNOW ב EBAY

הוא מעביר אותי לPAYPAL אני מכניס שם משתמש סיסמה ומתחבר .

הוא אומר לי להכניס כרטיס אשראי , תוקף וכדו....

עכשיו הכרטיסים שאפשר להשתמש בהם לפי מה שנראה לי , וויזה , מאסטר קארד , אמירקן אקספרס

כי כשאני מכניס את מספר הישרכארט שלי יש שם 3 סימנים של כרטיסי אשראי כולם נכווים .

פורסם

לא ניתן לשלם ב Paypal באמצעות ישרכארט.

פורסם

אופן השימוש הנכון בפייפל --

1. הולכים ומוציאים כרטיס אשראי בינלאומי שמאושר על ידי פייפל.

2. פותחים חשבון בפייפל.

3. עדיין לא עושים שופינג מטורף באיביי.

4. מכניסים לפייפל את אמצעי התשלום (כרטיס האשראי) ומאשררים אותו.

5. רק אחרי ביצוע האישרור ניתן לבצע שופינג מטורף באיביי.

6. החיוב יהיה דרך הכרטיס, מיידי או בסוף החודש, בהתאם לסוג כרטיס האשראי שלך.

ועוד משהו אם קנית באיביי ולא שילמת, כדאי שתסדיר את העניינים במהירות עם המוכר, לפני שיפתחו נגדך תיק מקרה.

פורסם

יש עוד אופציה מעניינת לרכישה שגם תחסוך לך זמן

אתה הולך לסניף הדואר הקרוב לביתך וקונה כרטיס נטען של ויזה שמשמש ככרטיס אשראי בין לאומי ב25 ש"ח.

לאחר הרכישה אתה יכול להכניס אותו לפייפאל - וכשאתה רוצה לקנות אתה מטעין אותו בכסף דרך הדואר.

אחלה פיתרון .

פורסם

אין חובה לאשר את כרטיס האשראי. אני אישית לא אישרתי אותו כדי שבכל מקרה לא יהיה ניתן להוציא סכומים גדולים מדי מהפייפל (עד 2000 ש"ח או משהו כזה).

פורסם

וכשאתה רוצה לקנות אתה מטעין אותו בכסף דרך הדואר.

אני מניח שכל טעינה עולה כסף, השאלה היא כמה. 25 שקלים נוספים על כל טעינה?

פורסם
  • מחבר

תודה לכל העוזרים , אני אנסה לסדר כרטיס בנלאומי מחבר או מקרוב .

פורסם

אני מניח שכל טעינה עולה כסף, השאלה היא כמה. 25 שקלים נוספים על כל טעינה?

יש 2 סוגים של כרטיסים

1. כרטיס שאתה יכול רק להכניס אליו כסף (עולה 20 שקל)

2. כרטיס שאתה יכול גם להוציא איתו כסף דרך הבנקט וזה.. (עולה 27)

וזה בנוסף

כאילו אם אתה רוצה שיהיה לך בכרטיס 500 ש"ח אז אתה צריך לשלם 20 ש"ח (או 27 אם אתה רוצה גם אפשרות להוציא את הכסף דרך בנקט)

פורסם

כן, אז נניח וקניתי כרטיס, הטענתי בו 500 שקל. שילמתי סה"כ 520 שקל. נגמר הכסף, אני רוצה להטעין שוב את אותו הכרטיס בעוד כסף. השאלה שלי היא אם זה בכלל אפשרי, ואם אני צריך לשלם 20 שקלים נוספים?

עריכה:

הבלבול שלי נובע מהעובדה שבאתר של דואר ישראל כתוב:

"כרטיס ויזה נטען ניתן לטעינה חד פעמית בסניפי בנק הדואר עד לסכום מקסימלי של 1000 ₪.

הסכום המינימלי לטעינה הינו 250 ש"ח"

http://www.israelpost.co.il/postshirut.nsf/misparid/163?OpenDocument

ואני רוצה לדעת האם אני יכול לטעון את אותו הכרטיס בעוד כסף, או שאחרי שהכסף נגמר אני יכול לזרוק אותו לפח? לפי האתר של דואר ישראל לא. לעומת זאת, על פי התגובות שלכם אני דווקא מבין שכן..

פורסם
  • מחבר

לוקח לדואר זמן בשביל להנפיק את הכרטיס הזה ?? או שזה במידיי ?

פורסם

תגובה מנסיון אישי:

עשיתי בעבר מספר כרטיסים ניטענים עם הדואר עקב מגבלות עם הבנק לכרטיס בינלאומי (תשלום חודשי בעבור הכרטיס ,גיל, הכנסה וכד') שבעקבותם גרמו לי בעבר לעשות מספר פעמים כרטיס ניטען.

הכרטיס למעשה לא מוגדר נכון כי "הטעינה" היא בעצם חד- פעמית. אתה חייב להכניס מינימום מעל 250 שקל, ועד 1000 שקל ניתן להכניס לכרטיס.

העמלה היא בגין 20 שקל להנפקת כרטיס שכזה אותו אתה מקבל מיידית במקום. לוקח גג 15 דקות כל תהליך ההנפקה (הייתי אומר אפילו 5 דקות להכל, אבל לפעמים נופלים על פקידה עילגת), כאשר את רוב זמן ההמתנה מבצעים בשביל הקבלה (הקטע עם הנייר והמספר, ייתכן ובאותו יום יהיה בשבילך ריק והרווחת. אחרת, תאלץ לשבת קצת ולהמתין לתורך).

יש אופציה נוספת והיא תוספת של 7 שקל עמלה (27 שקל יחד) בעבור קבלת קוד 4 ספרות עימו אתה יכול למשוך כסף מכספומט.

שים לב כי אתה לא יכול להטעין שוב את הכרטיס והוא חד פעמי. זאת אומרת שכאשר ותגיע לקרקעית הכסף שלך בחשבון תפעל בחוכמה ותחשוב איך לנצל את הכסף עד האגורה (אחרת יקרה לך כמו אצלי שנשארו לי כמה שקלים בודדים על הכרטיס ואין על מה לבזבז אותם).

כאשר ותרצה לעשות משתמש PP ותאלץ לאקטב (CONFIRM) את המשתמש אחרי שמלאת את כל הפרטים אתה צריך להרים טלפון ל-ק.א.ל (המספר מאחוריי הכרטיס) ולבקש מהם את הסיסמה/ קוד לPP והם יביאו לך. [הארה: יש להם מוזיקת רקע נוראית וזמן המתנה קצת ארוך, תהיה סבלני.]

כל התהליך מרגע קניית הכרטיס, עד שאתה מחבר אותו למשתמש PP שלך יכול לקחת פחות משעה, תלוי בשעה בה אתה עושה את זה. הכוונה היא שהכל מתבצע באופן מיידי וזורם.

באופן אישי אני ממליץ להטעין לפחות 400 שקל (סופי יוצא 420 עם עמלה), אחרת הכרטיס הזה לא ממש שווה כי הוא יחסית יקר לדעתי.

אני אישית ממליץ לבדוק חלופות, כי "הגנבה" של ה-20 שקל נראית לדעתי יחסית יקרה.

הערה אחרונה וחשובה: שים לב מה אתה מבקש בדואר, כי כבר קרה לי באופן אישי שביקשתי נטען ופקידה כמעט הכינה לי כזה עם קוד כאשר לא רציתי (עוד 7 שקל). בנוסף לכך, שים לב שלא דוחפים לך, או עובדים עליך ואומרים לך שנותר להם רק כרטיס עם קוד (פעם אחת היה להם חסרים הרגילים ונאלצתי לקנות כזה עם קוד כאשר בדיעבד מעולם לא היה לי צורך בו. ).

בהצלחה ותהנה מהקניות! ;)

פורסם

ERL

לפי מה שידוע לי אפשר להוציא את הכסף שיש בכרטיס למזומן.. אתה משלם סוג של אגרה\מע"מ (לא יודע מה ההבדל בין השתיים)

אבל בכל מקרה אתה משלם את זה :)

ואז הם מוציאים לך את הכסף למזומן..

אני לא בטוח אם אפשר לעשות את זה תמיד או רק מתי שהתוקף של הכרטיס פג..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים