עבור לתוכן

רוצה לקנות מ- pandas.co.iL

Featured Replies

פורסם

אני חושב על הזמנת מוצר מהחנות שהוא מעל 600 ש"ח,העניין הוא שאף פעם לא קניתי מהם מוצרים וגם לא הזמנתי ברשת מהחנות הזאת.

מישהו יכול לתת לי חוות דעת על החנות?האם הם אמינים,והאם מישהו הזמין מהם מוצרים ברשת?

פורסם

אני קניתי משם לפטופ ראוטר וכרטיס קשת אלחוטי. הכל היה תקין, הגיע בזמן עם שליח כמו שהובטח, ארוז היטב. אין טענות

פורסם

מהנסיון שלי (קניתי שם מערכת שלמה + הרבה חלקים קטנים פה ושם) אחת החנויות הכי אמינות שיש.

רק לאחרונה נשרף לי כרטיס מסך והחליפו לי לשווה ערך לפני שאפילו בדקו אם הוא באמת שרוף ;D

פורסם

אין לי נסיון איתם, אבל בזמן האחרון היו פה כמה ת'ראדים עם חוות דעת לא טובות על השירות שלהם.

פורסם

היו פה כל כך הרבה ת'ראדים על חוויות שירות לא נעימות מהחנות המוזכרת לעיל.

תחפש .

פורסם

מבחר טוב וזמני אספקה קצרים - אבל אל תצפה שהחנות הזו תעמוד מאחורי האחריות שהיא כביכול נותנת, או שהיא תתיחס אליך בכבוד כשתנסה לעמוד על שלך.

פורסם

לא קונה מהם, ניסיתי מספר פעמים, לא הייתי שבע רצון.

פורסם

כל העיניין שלהם בטיפול באחריות ובמוצרים תקולים (מנסיון רע שלי ושל חבר טוב שלי) הוא פשוט מתחת לכל ביקורת.

לכן אני לא שם יותר שקל בחנות הזאת.

פורסם

כולם אותו החרא. תקנה בחנות הכי זולה ותקווה שלא תצטרך לממש אחריות.

פורסם
  • מחבר

כולם אותו החרא. תקנה בחנות הכי זולה ותקווה שלא תצטרך לממש אחריות.

תודה על התגובות,והעניין הוא שלמעשה זאתי החנות הכי זולה מבחינת המוצר שאני מתעניין בו. :badhairday:

פורסם

מהניסיון שלי, חברה' מקצועים שיודעים הרבה ויכולים להמליץ. אין למוכרנים שם בונוס של מכירה לכן אף אחד לא יתחיל לשכנע אותכם לקנות מה שאתם לא צריכים.

אבל תמיד יש אבל.... כשהייתי צריך אחריות הם לא עשו לי בעיות בהתחלה , ולקחו את המוצר. והחזירו אותו כמעט אחרי חודשיים (לא היה אז חגים) וכל פעם כשהייתי מתקשר היו אומרים לי שזה פה או שם או בדרך עלי. בקיצור לא קונה שם יותר.

פורסם

מימוש אחריות תלוי בגורמים רבים. אם יש מזל החלק נשרף ואף אחד לא יכול להתחמק מאחריות. אם אין מזל נתקלים בתקלה נדירה שמופיעה במצבים מסויימים ואז מתחילים המשחקים בסגנון בדקנו את המחשב לא מצאנו כלום ושאר השטויות. וכן, זה תקף לגבי כל החנויות, אז אל תתחילו לבלבל במוח בחנות X זה לא היה קורה. אף עסק לא יספוג הפסדים בגלל המילה שלכם ובצדק. אם פנדה הכי זולים קנה בחנות ובתקווה לא תצטרך אחריות כלל.

פורסם

בגלל שיש פה הרבה דעות לכאן ולכאן אז אני אפרט על המקרה שלי:

נשרף לי כרטיס מסך 9800GTX.

התקשרתי, בהתחלה אמרו לי משהו על זה שהיבואן של eVGA פשט את הרגל ויש בעיה, הפנו אותי לאימייל של המנכ"ל כדי שהוא יעזור לי לפתור את זה.

מפה והלאה כל ההתקשרות שלי עם פנדס הייתה ישירות במייל עם המנכ"ל.

שלחתי מייל, הוא ענה אחרי עשר דקות - היבואן אכן פשט את הרגל אבל כבר היה יבואן אחר אז לא הייתה אמורה להיות בעיה.

התבקשתי לגשת עם הכרטיס לסניף לתת אותו ואז הם שולחים ליבואן, והיבואן כבר מחליף/מזכה.

בשלב הזה החלטתי שאני לא מעוניין להיות חודש בלי כרטיס מסך (אין לי On board אז זה אומר חודש בלי מחשב), אז עניתי משהו בסגנון "בתור לקוח וותיק שקנה ציוד באלפי שקלים נראה לי שמגיע לי איזהשהו תחליף זמני, בכל זאת כמה שבועות בלי מחשב זה לא אידיאלי, בטח לא כשיש לי אחריות".

חשבתי שייתנו לי איזה כרטיס מצ'וקמק לבינתיים לפחות. התשובה שקיבלתי: תביא את הכרטיס לחנות, תקבל ישר זיכוי של 500 שקל או Geforce GTS250 - כלומר, ללא המתנה בכלל, בלי לוודא שהכרטיס בכלל באמת שרוף. בקטע הזה יצאתי טמבל, וביקשתי GTS250, שכמובן אין במלאי. אז בפועל כן חיכיתי איזה שבועיים עד שהיבואן הביא כרטיס, ועד שהוא שלח לסניף המרכזי של פנדס, ועד שזה הגיע לסניף של ב"ש. הנקודה היא שאם הייתי מבקש זיכוי הייתי מקבל אותו ביום שהכרטיס נשרף.

הדבר היחידי שהייתי צריך לעשות זה להשאיר פרטי כ. אשראי למקרה שיגלו שהכרטיס עם נזק פיזי כלשהו. כמובן שזה לא קרה, והסיפור נגמר בשלום.

קראתי את כל הת'רדים שמצאתי על הבעיות עם פנדס ב-HWZone. חלק מטריד, חלק לא ממש. מצאתי שני ת'רדים גדולים על בעיות שירות מהם. באחד הלקוח קיבל יחס מגעיל אבל עדיין קיבל מוצר חלופי חדש אחרי 3 שבועות. בשני התברר בסופו של דבר שפנדס שוב היו מעצבנים ומגעילים, אבל פעלו במסגרת החוק ולמעשה לא היו חייבים לפצות את הלקוח - אבל זה אזור אפור, לא ממש ברור מה הלך שם.

בשורה התחתונה ברור שהם לא מושלמים. יש לי תחושה שהרבה נקבע על פי האופן שבו אתה פונה אליהם בפעם הראשונה (או לפחות במייל הראשון למנכ"ל - הרי אני קיבלתי הודעה סופר מנומסת ומתחשבת לעומת כמה דברים שצוטטו בת'רדים אחרים, שנשמעו לי די מטרידים). כמובן שזה לא מצב תקין, הרי צריך לקבל שירות מושלם בכל מקרה.

עם הניסיון שלי איתם, כולל כל מה שקראתי, כולל כל מה שאני יודע על כל מיני אופציות אחרות - אני לא חושב שאני אפסיק לקנות מהם. עם כל הבעיות, אני לא ממש מכיר תחליף מספיק טוב (שמעתי הרבה אנשים מדברים על זיגזג - אולי אני אבדוק אותם בהזדמנות).

בלי קשר, מכיוון שהאחריות היא בד"כ אחריות יבואן - בכל חנות כמעט ממה שיצאתי לי לחוות - מאד רצוי לקנות מיצרן רציני. ככה אתה תמיד בראש שקט.

אצל eVGA למשל אתה מקבל אחריות בינלאומית של עשר(!!) שנים - רק צריך להרשם עם המספר הסידורי של המוצר באתר שלהם. במידה ופנדס היו עושים לי בעיות אז הייתי שולח לחו"ל - טיפה פחות נוח אבל הייתי מקבל כרטיס חדש בלי ספק.

למזלי פנדס לא עשו לי בעיות. אפילו שדרגו אותי - בכל זאת גם כרטיס טיפה יותר טוב, וגם קיבלתי את הגירסה של ה-1 גיגה (הכרטיס שנשרף היה כמובן 512 מגה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים