עבור לתוכן

מעסיק שמשלם משכורות מהטיפים בניגוד לחוק, איך מתלוננים? איך מוכיחים?פרטים בפנים.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא קראתי את כל הדיון, אבל לסיכום - איך דופקים בן אדם כזה?

לא הגענו עדיין לשורה תחתונה. בסופו של דבר אתה צריך לעבור דרך איזשהו גורם מוסמך שילווה אותך בתהליך הזה, יגיד לך מה לשמור (תלושי שכר וכו') ולמי לפנות.

נ.ב

אם אצליח להקליט אותו בשיחה שבה אני מציין את העובדות שהוא משלם לי משכורת מהטיפים ולא מדווח למס הכנסה והוא יאמת את הדברים או לא ישלול אותם, זה שווה משהו?

• תגובות 62
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שוב, כמו שאמרתי לך, עדיף שתדבר עם מישהו שמבין בזה. לדעתי קו לעובד יהיה טוב וגם בחינם (אאל"ט). ואם אתה רוצה עצות קצת יותר טובות, נסה לכל הפחות להכנס לפורומים ב YNET; נענע, שם גם מדי פעם אנשי מקצוע מגיבים.

בכל מקרה, להקליט שיחות ביניכם (אני לא יודע אם עדיף לעשות את זה באופן גלוי או חסוי) יעזור בהחלט ואף יכול לגרום לו להתקפל עוד לפני שדיברתם - רצו פעם להעיף את אחותי מהאוניברסיטה באיזו אשמת שקר כלשהי וזימנו אותה לבירור. ברגע שהיא נכנסה, היא הוציאה מכשיר הקלטה ובקישה להקליט את השיחה. באותו רגע, אמרו לה לא חשוב, את משוחררת. לכן, חשוב מאד להתיעץ עם מישהו שמבין בזה ויתן לך את דרך הפעולה הנכונה.

בהצלחה

פורסם

זה בעייתי כל עניין הטיפים זה כסף שחור לא משלמים עליו מ"ס הכנסה לכן כל הטיפים צריכים לעבור דרך הקופה של המעביד ורק לאחר לאחר מכן צריך להתבצע התשלום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים