עבור לתוכן

מלחמה ברשת - חשוב ביותר !!!

Featured Replies

פורסם

כנסו לקישור הזה http://www.israel-vs-palestine.com/gz/

והצביעו בעד ישראל - להקליק על הדגל שלנו ולאשר את ההצבעה ע"י הכנסת קוד שיופיע.

מתוך אימייל שקיבלתי

חשוב מאד שכל אחד מאתנו ישגר לכמה שיותר ממכריו ושכל אחד מהם ידאג להצביע

כדי להטות את הכף בהצבעה שעורך CNN בין תומכי ישראל ופלסטין (כרגע היחס הוא 66% לטובת הפלסטינים ).

אנא לחצו על הלינק המצ"ב ודאגו להצביע בהקדם האפשרי !

לאחר שלוחצים על דגל ישראל, יש להקליד את הקוד שמופיע ואח"כ ללחוץ על submit code .

להצביע כמה שיותר ולהעביר לכמה שיותר תומכי ישראל, גם אפשרות להצביע גם מהבית

קדימה! לא להתעצל - כל קול משפיע.

פורסם

הצבעתי..מי הטיפשים שמצבעים בעד הערבים מישראל..בטח כל השמאלנים יפי הנפש והערבים "ישראלים"

פורסם

נו באמת, אתה חושב שזה מה שיכריע את הכף בדעת העולם על העניין?

ואגב, פעם אחרונה שבדקתי BBC היו בריטים בעוד האתר הזה יושב בארה"ב.. (ויש בו כמות מפתיעה של פרסומות)

פורסם

:screwy:

אם זה דבר "חשוב ביותר!!!" אז מעניין אותי מה זה דברים "סתם" חשובים

פורסם

באמת נמאס מכל הקפיצות האלה של "חשוב ביותר!!!11אחד". מעבר שהשטויות הללו חסרות טעם, זה כבר נעשה די מגעיל למען האמת.

פותח הדיון, בוא תעשה משהו חשוב באמת. ואני לא צוחק, אם אני עשיתי גם אתה יכול (ואני בטוח שזה משהו שלא עשית, אחרת היו לך קצת פרופורציות לגבי מה באמת חשוב):

- צור קשר עם האגודה למלחמה בסרטן או עם עמותת עזר מציון, הירשם אצלם כתורם פוטנציאלי של מח עצם ולך לתת דגימת דם.

- כשיצטרכו אותך, תרום מח עצם לחולה שזקוק נואשות לתרומה (ויש המונים כאלה בישראל).

זה דבר חשוב ביותר.

(אם גילך אינו בין 18 ל 50, אז פשוט חכה עד שתגיע לגיל המתאים)

יודע מה, אם זה היה תלוי בי, הייתי עורך את הכותרת ואת הפוסט שלך ובמקומו הייתי קורא לכל משתמשי האתר ללכת להיות תורמי מח עצם. זה אולי אחד הדברים היותר חשובים שיצא לך לעשות אי פעם.

קדימה, לא להתעצל - כל תרומה משפיעה.

פורסם
  • מחבר

באמת נמאס מכל הקפיצות האלה של "חשוב ביותר!!!11אחד". מעבר שהשטויות הללו חסרות טעם, זה כבר נעשה די מגעיל למען האמת.

פותח הדיון, בוא תעשה משהו חשוב באמת. ואני לא צוחק, אם אני עשיתי גם אתה יכול (ואני בטוח שזה משהו שלא עשית, אחרת היו לך קצת פרופורציות לגבי מה באמת חשוב):

- צור קשר עם האגודה למלחמה בסרטן או עם עמותת עזר מציון, הירשם אצלם כתורם פוטנציאלי של מח עצם ולך לתת דגימת דם.

- כשיצטרכו אותך, תרום מח עצם לחולה שזקוק נואשות לתרומה (ויש המונים כאלה בישראל).

זה דבר חשוב ביותר.

(אם גילך אינו בין 18 ל 50, אז פשוט חכה עד שתגיע לגיל המתאים)

יודע מה, אם זה היה תלוי בי, הייתי עורך את הכותרת ואת הפוסט שלך ובמקומו הייתי קורא לכל משתמשי האתר ללכת להיות תורמי מח עצם. זה אולי אחד הדברים היותר חשובים שיצא לך לעשות אי פעם.

למה אתה קופץ למסקנות וקביעות מרחיקות לכת?

יש לך מושג קלוש כלשהו למספר האגודות והעמותות להן אני תורם קבוע (בהוראת קבע) ?

כל אחד פועל למה שנראה לו מספיק חשוב.

תחבר כתבה (עויינת לנו) לעוד כתבה, סקר ועוד סקר ותקבל תמונה מאד מדאיגה ביחס לישראל,

יש מי שטורח להצביע לפלסטינים ובכך הוא תורם לדימוי השלילי כפי שאנו נראים בעולם.

מותר לך לך להביע את דעתך למה שחשוב לך, אך אנא, אל תזלזל בחשיבות מטרת הפוסט הזה.

פורסם

זה נראה יותר כמו אתר שהמטרה היחידה שלו היא לצבור כניסות, שיתורגמו לפרסומות ולכסף.

הוא סתם מנצל את המצב כידי להרוויח כמה דולרים, כל הכבוד לו, הייתי צריך לחשוב על זה בעצמי :kopfpatsch:

פורסם

הצבעתי..מי הטיפשים שמצבעים בעד הערבים מישראל..בטח כל השמאלנים יפי הנפש והערבים "ישראלים"

אממ, חסרים ערבים בארץ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים