עבור לתוכן

המצב בעולם לקראת מלחמה קרה שניה ...מה דעתכם ?

Featured Replies

פורסם

http://debka.co.il/headline.php?hid=3312

קיצר המצב לדעתי ממש בקנטים ,רוסיה גם שולחת 8 ספינות מלחמה עכשיו לונוצואלה ביחד עם מטוסים לגילוי צוללות ,קיצר מה אתם חושבים על העניין הזה .

פורסם

הכלכלה הרוסית לא משנה כמה היא מתפתחת לא תעמוד בעוד מלחמה קרה בלי סחר חופשי עם המערב

המערב תופס את רוסיה בביצים בעניין הזה ולכן עוד מלחמה קרה לא אפשרית

פורסם

המערב יסבול לא פחות מרוסיה במקרה של מלחמה קרה, לפחות כל עוד הוא תלוי בנפט שלהם ושל הערבים (שמן הסתם יצדדו ברוסיה במקרה כזה).

העולם השתנה מאוד מאז נפילת ברית המועצות - אף אחד לא מעוניין לחזור לאותה תקופה.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע מה רוסיה רוצה להשיג במהלכים שהיא עושה כרגע ,כנראה להראות שהיא עדיין קיימת וחזקה מאיי פעם או משהו ,אבל הכלכלה שלה בכלל לא משהו ומתבססת המון על הכלכלה המערבית ,מבחינה כלכלית צבאית היא מנסה להגן על האינטרסים שלה עם איראן כלומר היא מקבלת המון כסף על פיתוח הכור הגרעיני שם ,וכנראה היא מבינה שעם יתקפו האמריקנים שם אז יעלם לה מקור הפרנסה חח ,ולכן היא מציבה גם אוניות מלחמה בנמל טורטוס שבסוריה כדי להרתיעה גם את ישראל שלא תתקוף שם ...

פורסם

minimizer

במקרה של מלחמה קרה אני לא בטוח שהערבים מהמפרץ יתמכו ברוסיה (ערב הסעודית חייבת לארה''ב וקשה לי לראות אותה עוברת לצד הרוסי)

גם הנסיכויות מושפעות מהמערב הרבה יותר מאשר מרוסיה

עוד דבר חשוב הוא שלא כל הנפט מגיע מהערבים , יש עוד מקומות עם נפט בהם

פורסם

תפסיקו לקרוא דבקה, יש שם כל כך הרבה שטויות.

מידי פעם מדליפים להם משהו והם מנפחים את הסיפור מעל ומעבר לכל פרופורציה.

המזה"ת לא כזה חשוב לרוסים כפי שזה מצטייר בישראל.

הרבה יותר חשוב לרוסים איזור חבר המדינות (מה שהיה שייך לרוסיה בעבר), והיה אפשר לראות את זה במלחמה בגיאורגיה.

הרוסים בדרך כלל מוכרים לאיראן וסוריה מלאי ועודפים של ציוד צבאי שלהם, ולרוב לא עוזרת להם לתחזק אותו בצורה טובה (מה קרה למיגים הסוריים?)

הרוסים רוצים לקבל יותר השפעה ולנצל את מגמת החולשה האמריקנית בעולם.

אין להם כוונה להפוך להיות מעצמה, בטח שלא בזמן כה קצר ובטח שלא ע"י מלחמה קרה.

אם הרוסים היו מעוניינים במלחמה קרה הם היו עושים צעדים חריפים בהרבה מאלו שהם עושים עכשיו.

אל תתרגשו מהפעילות הרוסית בנמל טרטוס. הם תמיד שם באופן זמני, ובגלל שהם תמיד שם הם רוצים להפוך את זה לבסיס קבוע.

גם נוכחות הרוסים בנמל לא הפריעה לחסל את הבכיר הסורי:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3576809,00.html

פורסם

איך לעזאזל אתה מסתמך על תיקדבקה כמקור?!

הם פשוט כותבים שם שטויות מוחלטות, ואני רוצה לתקן את giloman, לרוב הם גם לא מקבלים הדלפה ומנפחים אותה, לרוב גם אין הדלפה.

לכן, כל הדיון הזה חסר טעם וטיפשי.

פורסם

לא הבנתי איך תיקנת אותי

אני לא קראתי את הכתבה והסתמכתי על הידע האישי שלי בנושא בלבד

פורסם

מלחמה קרה + התחממות עולמית = אנטיפסטי + פסטה = 0, בגדול לא ישתנה כלום. 8)

פורסם

מלחמה קרה + התחממות עולמית = אנטיפסטי + פסטה = 0, בגדול לא ישתנה כלום. 8)

:lol: :lol: :lol:

פורסם

עריכה:טעות

פורסם
  • מחבר

חח לא אמין ?עובדה שבשום אתר אחר לא מפרסמים דברים כאלה ,למה ?כי מפחדים להבהיל את הציבור הישראלי שיש בסוריה עכשיו אוניות למחמה רוסיות חח

http://debka.co.il/headline.php?hid=3325,דעתי כן ,יש אתר יותר אמין מזה ?

פורסם

"בישראל לא היו מודעים לכך כי מספר אוניות המלחמה הרוסיות בטרטוס הוא גבוה כל כך."

"מהנדסים של הצי הרוסי נמצאים גם בנמל לטקיה בסוריה, והם עוסקים שם בהקמת רציף חדש ארוך."

קשה להאמין שאף מקור מודיעיני בישראל לא שם לב לרציף חדש ולמספר "גבוה" של ספינות רוסיות זרות בנמל של מדינת אוייב

תסלח לי אבל זה פשוט הזוי.

בדיוק כמ רוב הכתבות באתר הזה.

פורסם

העולם אינו בדרך למלחמה קרה שניה. הוא בדרך למלחמה "חמה" שלישית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים