עבור לתוכן

הערכת מחיר של מפרט

Featured Replies

פורסם

אהלן לכם,

אני מבקש הערכת מחיר למפרט של המחשב שלי (מה שמופיע בפרופיל בתור מםרט מחשב)

תודה לעונים

פורסם

1500-2000 כשהספק הדי מעפאן והמארז הלא יותר מסביר פוגעים לך במחיר.

כמובן הכל תלוי בכמה זמן המחשב נמצא אצלך,קירורים שונים (אם יש),מצב החלקים וכו' וכו'

עריכה:

כומבן שדיברתי על המערכת כולה כולל המסך וכולל הכל כן?

פורסם
  • מחבר

כן מדובר על המערכת כולה כולל מסך,

זה הכל אתה בטוח? מחשב שלפני שנה וחצי על כמעט 10K ש"ח

פורסם

זו בדיוק הבעיה וזו הסיבה שאנחנו ממליצים לאנשים (אני לפחות) לא להשקיע סכומי עתק במערכת כי הירידת ערך מגמדת ירידת ערך של מכוניות חדשות.

תראה,בהנחה שהכל באמת במצב מעולה אז אולי אפשר למתוח את זה ל-2500 אבל ממש ממש לא יותר מזה.

אני אישית אם היתי צריך לקנות היתי מציע לך כ-1700 ש"ח.

בכל זאת המעבד מהדור הישן,הכ.מסך אומנם חזק יחסית אבל יש היום חזקים ממנו בהרבה ומצד שני הוא צורך הרבה חשמל,רועש וחם יחסית.

הספק והמארז שלך סבירים (הספק פחות מזה וכנראה שהיתי מחליף אותו אם היתי קונה,צריכים לקחת את זה בחשבון)

המסך,בסדר מסך 19" רגיל אבל בכל זאת משומש וכו'.

המערכת הפעלה - אני אישית לא היתי מוסיף עליה עוד כסף והיתי מציע לך להשיאר אותה אצלך,אבל במידה והיא חוקית והכל ואדם שרוצה אותה אפשר לדרוש עליה עוד כ-200-300 ש"ח למשל.

העכבר והמקלדת נחמדים מאוד אבל שוב משומשים ככה שיותר 200-250 ש"ח לא היתי נותן עליהם.

בסיכומו של יום ללא המערכת ההפעלה 2000 זה המקס' שאני היתי מציע.

קח בחשבון שאנחנו לא שמאי מחשבים וזו רק הערכה וזה דבר מאוד אישי. כאמור אני היתי מציע 2000 גג וגם זה היה קצת קשה לי מאחר ואלו חלקים יחסית ישנים ומשומשים מדורות קודמים.

יכול להיות שתיתקל באדם שגם יציע לך 3000 ש"ח. הכל תלוי (כמו שאומרים) בבורות האדם בנושא המחשבים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים