פורסם 2007 ביוני 1018 שנים לא ראיתי אף פעם זין גרמני, ולמען הסר ספק, שום זין חוץ משלי והוא נראה כמו הקסדה שלהם, כשתראי אותו תגידי - "ואללה איזה זין גרמני" (ואז תחשבי לעצמך - אני מתה לקפוןץ עליו , סתם :-*) ^^ נו, זה לא זיינתי את חברה שלה
פורסם 2007 ביוני 1018 שנים לא. אני עדין לא מבין איפה קראת שאמרתי שכן.. : עריכה: ד"א איפה זה התחנת דלק הזאת?
פורסם 2007 ביוני 1018 שנים טעות שלי, זה היה עם חברה שלה ש*יינתי אותה אחרי המועדון...והקטע עם התחנת דלק זה כשהיא שיכורה מ4 כוסות יין אז היא אומרת שהיא לא יכולה לנהוג
פורסם 2007 ביוני 1018 שנים 10.עריכה:טעות שלי, זה היה עם חברה שלה ש*יינתי אותה אחרי המועדון.עריכה:כשהיא שותה 2-3 כוסות בארוחת ערב בחוץ היא אומרת שהיא לא יכולה להמשיך...
פורסם 2007 ביוני 1018 שנים אבל הזיינתי אותה בא אחרי חברה שלה, לא משנה, עזוב את זהולא נותנים לה 4 כוסות במכה, 2 לפני (במטבח\סלון) ועוד 2 באוכל
פורסם 2007 ביוני 1018 שנים מה הבעיה שלה? הרגע היא גררה אותי לג'קוזי וזיינה אותי, ועכשיו רוצה שאשן על הספה כי "לא נוח לה לישון איתי"?! WTTF
פורסם 2007 ביוני 1018 שנים אבל הזיינתי אותה בא אחרי חברה שלה, לא משנה, עזוב את זהולא נותנים לה 4 כוסות במכה, 2 לפני (במטבח\סלון) ועוד 2 באוכלכן נו.. (אם 2 היא נוהגת למועדון, אם 3 היא מתעלפת)והמשפט שלי הוא מורכב (או מחובר?) בגלל הש... ככה שזה משפט בנפרד. כל אופן באמת לא משנה D=.
פורסם 2007 ביוני 1018 שנים עזוב אותי מורכב\מחובר, אני את הבגרות (המותאמת 8)) שלי עושה עוד חודשבקשר לשתיה, כשאתה עוד איתה בבית, תלך למטבח ויש שם יין, תעשה ממנו פעמיים ואז באוכל עוד פעמיים
פורסם 2007 ביוני 1018 שנים אחי אם ציטתי את "ולא נותנים לה 4 כוסות במכה, 2 לפני (במטבח\סלון) ועוד 2 באוכל"ואז אמרתי"כן נו.."אז....?וזה"(אם 2 היא נוהגת למועדון, אם 3 היא מתעלפת)"התייחס לכבר בארוחה.
פורסם 2007 ביוני 1018 שנים מה הבעיה שלה? הרגע היא גררה אותי לג'קוזי וזיינה אותי, ועכשיו רוצה שאשן על הספה כי "לא נוח לה לישון איתי"?! WTTFלמי כן נוח לישון איתך?!אחי אם ציטתי את "ולא נותנים לה 4 כוסות במכה, 2 לפני (במטבח\סלון) ועוד 2 באוכל"ואז אמרתי"כן נו.."אז....?וזה"(אם 2 היא נוהגת למועדון, אם 3 היא מתעלפת)"התייחס לכבר בארוחה.מילים כדורבנות... אתה צריך להתחיל ללמוד לבגרות בלשון כנראה!
פורסם 2007 ביוני 1018 שנים למי כן נוח לישון איתך?! אתה באמת רוצה לדעת? כי לפחות לי יש אנשים שיהיו מוכנים לישון איתי. :
פורסם 2007 ביוני 1018 שנים אתה באמת רוצה לדעת? כי לפחות לי יש אנשים שיהיו מוכנים לישון איתי. : בסדר, חוץ מאורי (URIB) :lol:
פורסם 2007 ביוני 1018 שנים WHO?ולידיעתך, יש לי חבר והוא לא צרייך חומרי סיכה וסוללות. רק הרבה קפה... :-Xומתי אתה תתגרש מיד ימין?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.