עבור לתוכן

ALE130 וחלונות Vista

Featured Replies

פורסם

אתם חושבים שיפתחו לזה (מודם ALE130 של GlobespanVirata) התקן מתאים?

עזבו אתכם אם זה מודם דפוק או לא (חיפשתי בפורומים וזו בד"כ התגובה הראשונית). זה המודם שיש אצלי, ואני פשוט מעוניין שהוא יעבוד בויסטה. מישהו הצליח להפעיל אותו על המערכת שלהם?

תודה.

פורסם

אני חושב שאתה יכול לשכוח מזה - לא ייצא למודם הזה דרייבר ל-VISTA, כנראה לעולם.

אתה תמיד יכול להחליף למודם רשת בכל בזקסטור, ולפתור את הבעיה.

בהצלחה.

פורסם

אני מקווה שלא, אולי זה יכריח אנשים להחליף אותו סוף סוף :) (או במילים אחרות מאיפה לנו..)

לגבי הבלוג שלך:

http://pilotkevin.blogspot.com/

כדאי שתכתוב למעלה בכלליות מה התוכנה הזו עושה...

פורסם
  • מחבר

אז בעצם מכריחים את המשתמשים לקנות מודם חדש בעוד כסף? :\ ראיתי שצריך לשלם איזה 130 ש"ח על ההחלפה.

ואם אני אחליף, אז לאיזה מודם כדאי? (גם מבחינת תאימות וגם מבחינת ביצועים).

תודה

נ.ב. בנוגע לאתר --- וואו, אנשים באמת נכנסים לזה? :) זה כתוב בפוסט הראשון (שבו הצגתי את התוכנה), אבל עכשיו שהזכרת את זה באמת כדאי להוסיף תיאור של זה איפשהו למעלה. בעוד כמה דקות זה יתווסף. תודה על ההערה, Omniscience.

פורסם

אפשר לקחת מודם בהשאלה מבזק וכל עוד אתה אצלם הם לא יחייבו אותך בתשלום

פורסם

גם לי הייתה את אותה בעיה. החלפתי את המודם לרשת של סימנס והוא עובד נהדר על הויסטה. מה שלא תעשה ה130 לא יעבוד בויסטה.

פורסם
  • מחבר

יש מודם ספציפי שכדאי לקחת, avi2014? או שאני פשוט אומר "מודם של סימנס" כששואלים מה במקום או משהו בסגנון...

פורסם

אמממ..זה מה שהם נותנים בד"כ מודם רשת שחור של סימנס הדגם שלו הוא c2-010 ..

אחלה מודם טיפה גדול אבל טוב.

פורסם

לא יחליפו לך סתם ככה את המודם אם תיגש לבזקסטור.

קודם תתקשר למוקד התמיכה ותגיד שהתקנת VISTA

ושלא עובד לך הALE 130, ישגרו לך החלפה במחשב ואז אתה יכול לגשת ולהחליף.

אחרת כשתגיע לבזקסטור הם לא יחליפו בטענה שאין פנייה במחשב(אלא אם כן קנית

את ה ALE 130 שלך וככה יתנו לך מודם בהשאלה).

פורסם

אתה יכול לנסות משהו הזוי של הפעלת מערכת XP ב VMWARE דרך VISTA, ניסיון להתקין שם את הדריבריס, להפעיל שיתוף אינטרנט ולחבר את זה לכרטיס רשת של המחשב עצמו.

פורסם
  • מחבר

טוב, מצדי אפשר לנעול את האשכול הזה :)

הגעתי להחלטה לחזור ל-XP עד שויסטה תתיישב טוב טוב. אני זוכר שלא עברתי ל-XP אלא לפחות שנה-שנתיים אחרי שיצאה לשוק (כש-SP1 כבר היה זמין). לפני זה לא התלהבתי ממנה יותר מדי, אבל אח"כ היא נהיתה טובה.

אני מקווה שהאשכול הזה עזר לאנשים שכן מעוניינים להשאר עם ויסטה, כי אני לא מתכוון להחליף את המודם כי אין לי עצבים להחליף בשביל המערכת את זה אם הוא לא עשה לי בעיות כל כך גדולות בעבר. אני אחכה קצת.

תודה על העזרה

פורסם

אני שמח שהחלטת, אבל רק רציתי להעיר שאין לך למה לחכות בעצם.

לעולם לא ייצאו דרייברים לויסטה בשביל המודם שלך. אלא אם אתה בעצמך תכתוב אותם או משהו.

וההמלצה להחליף את המודם הזה עומדת העינה - מניסיון.

פשוט תתקשר ל-199, תגיד שהמודם לא עובד, יגידו לך לקפוץ לחנות, תקבל מודם רשת חדש ותתקין.

ביזבוז קטן של זמן לעומת כאב הראש שהוא יחסוך לך בעתיד.

בהצלחה וחג שמח.

פורסם
  • מחבר

הרגע חזרתי מהחנות ואמרו לי שלהחליף ממודם USB למודם רשת יעלה לי 129 ש"ח, אז כדי לא לצאת בידיים ריקות החלפתי אותו עם ALE150, שבינתיים יהיה לי מעניין. מעניין אותי מה ההבדל בכלל בין 130 ל-150.

כשאמרתי שאני חושב על להתקין VISTA ושמספרים שסדרת המודמים ל-USB לא עובדים איתה, אז אמרו לי שכשאתקין וזה לא יעבוד -- אז אתקשר שוב, ירשמו לי את ההזמנה ואבוא לבזקסטור ויחליפו לי ללא עלות.

אז אתקין ויסטה ואתקשר אליהם, ובעוד כמה ימים אסדר את המודם סוף סוף :)

פורסם

חח גם לי היה ככה, אמרתי להם שיש לי ויסטה ושהמודם לא מתאים והם הביאו לי חדש (רשת)

פורסם
  • מחבר

טוב, מסתבר ש-ALE150 נתמך בויסטה. צריך לכפות את זה עליה, אבל המערכת מאשרת את המודם.

ההתקנה הרגילה של המודם (מהדיסק של בזק) מתקינה את המודם ולהפתעתי הכל הלך בסדר גמור ושני האורות השמאליים נדלקו, ויסטה אמרה שהיא סיימה להתקין את המודם ושהכל בסדר. חייכתי קצת לעצמי ופתאום ההתקנה של המודם אומרת (אחרי זמן די רב) שלצערה היא לא הצליחה להתקין את המודם, אז היא נאלצת לבטל את כל מה שעשתה, וכך בעצם הסירה את הדרייברים שעבדו בסדר גמור והייתי צריך לעשות את הסיפור שוב.

ההתקנה גם השאירה מזכרת -- כמה קבצים ש"אומרים" לה שההתקנה לא הסתיימה, לכן החלון שאומר לך שכדי להשלים את ההתקנה צריך לאתחל לא יפסיק להופיע בכל פעם שתכנס למחשב. אז עשיתי חיפוש אחר קבצים שמכילים "gs" (*גלוב*ספאן) ומחקתי דברים שלא היו חשובים למערכת, וההתקנה הצליחה לעלות בשנית. הפעם, לפני שהיא הגיעה לסוף (כלומר אחרי כמה דקות שהייתי בטוח שהמודם הותקן ופועל) יצאתי מההתקנה באופן לא מסודר דרך מנהל המשימות (task manager) והמודם עובד!

אבל מה, כנראה ההתקנה לא צלחה מאחר והיא לא ידעה איך ליצור חיבור חדש בויסטה. אז יצרתי ידנית חיבור (dialup modem) עם ההגדרות שזכרתי שהיו ב-XP, ואני מחובר :)

אז כל עוד הוא לא יעשה לי בעיות לא משנה לי, אבל אם הוא יתחיל לעשות בעיות אז אני רץ לבזקסטור...

חשבתי בכל זאת לכתוב את זה כי אולי אנשים לא ירצו להחליף למודם רשת אז שיהיה כתוב הפתרון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים