פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים ערב זח!אני מחפש תמונה משר הטבעות (השלישי), תמונה של גאנדאלף עם המקל מאיר כשהוא על הסוס ומרחיק את הנאזגולים בשדה.עדיף שהתמונה תהיה נקיה בלי כל מיני עיטורים אלא רק התמונה הזאת.אם אפשר ברזולוציה כמה שיותר גבוהה ובאיכות כמה שיותר טובה... חיפשתי ברחבי הרשת ולא מצאתי...תודה
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים ערב זח!אני מחפש תמונה משר הטבעות (השלישי), תמונה של גאנדאלף עם המקל מאיר כשהוא על הסוס ומרחיק את הנאזגולים בשדה.עדיף שהתמונה תהיה נקיה בלי כל מיני עיטורים אלא רק התמונה הזאת.אם אפשר ברזולוציה כמה שיותר גבוהה ובאיכות כמה שיותר טובה... חיפשתי ברחבי הרשת ולא מצאתי...תודהאני לא ראיתי או קראתי אף חלק מהטרילוגיה, אבל לאחי יש את שלושת הDVDיים מקוריים אז מחר אני אקח ואנסה למצוא אם לא יביאו לך עד אז..
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים מחבר כן זו התמונה.. אני רוצה אותה באיכות טובה בשביל לשים אותה כ-wallpaper.1280*1024אני חושב שגם הייתה תמונה כזו רק מזוית אחרת, כאילו רואים אותו מהצד ולא מאחוריו.
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים יש לך מושג באיזה אזור של הסרט זה נמצא?אני לא רוצה לבזבז 45 דקות על לחפש פריים מתאים ><
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים מחבר זה אחרי שהסוכן שולח את פראמיר לקרב עם פרשים ואחרי שהם נכשלים (במינאס תירית')ואז גאנדלף יוצא.. אני מאמין שזה קצת לפני האמצע..
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים כן זו התמונה.. אני רוצה אותה באיכות טובה בשביל לשים אותה כ-wallpaper.1280*1024אני חושב שגם הייתה תמונה כזו רק מזוית אחרת, כאילו רואים אותו מהצד ולא מאחוריו.אתה יכול לקבוע את הגודל מחדש בimageshack ואז לשמור את התמונה במחשב (לא יודע מה יהיה לגבי האיכות).
פורסם 2006 באוקטובר 919 שנים ראית את התמונה שמורצקינג פירסם? אם תוכל מאמץ נוסף זה יעזור.. אין את זה באחד מהפוסטרים של הסרט או משו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.