עבור לתוכן

מה כל-כך מיוחד במאווררים של Yate Loon?

Featured Replies

פורסם

ראיתי שהמון אנשים בחו"ל מתלהבים מהם רצח

ואיפה אפשר להשיג אותם בארץ?

פורסם

עד כמה שאני יודע רק ביבוא אישי.

מאוררים שהיחס דחיפת אויר לרעש נמוך מאוד.איכותיים בבניה ובחומרים.

אגב,יש לי מחשב P4/423 שמורכב עליו סטוק את YATELOON..חחח עד לפני כשנה בכלל לא שמעתי עליהם.

פורסם

הרגע הסתכלתי באיביי.

לא מבין מה ההתלהבות, המאווררים של AC דוחפים יותר אוויר וגם שקטים לגמרי :\

ה Yate loon דוחפים 47 CFM ב 28 דציבל (למרות שדציבלים לא אומרים כלום)

http://cgi.ebay.com/Yate-Loon-D12SL-12-120x25mm-Black-Low-Speed-Fan_W0QQitemZ180013686638QQihZ008QQcategoryZ3673QQssPageNameZWD1VQQrdZ1QQcmdZViewItem

לא שווה.

AF12025 טוב יותר, ובעל חיים ארוכים הרבה יותר

פורסם

pika יש מאוררים שהיחסים שלהם הרבההה יותר טובים משל ac אז תפסיקקק לחשוב שהם הכי טובים זה כבר נהייה ממש מציק.

פורסם

בטוח שיש אבל לא מה שהוא ראה באיביי. :screwy:

פורסם

בסדר אבל זה נהייה כבר ממש מציק

פורסם

מה מציק? שאני ממליץ לאנשים על מה שכרגע הטוב ביותר? :\

תראה לי מאוורר עם יחסים יותר טובים משל המאווררים של AC.

יש כמה של סילברסטון, אבל לשלם 120 שקל למאוורר נראה לי לא ריאלי.

פורסם

יש את המאוררים של San ace משהו כזה יש לי כאלה אולי הם רועשים אבל יש להם cfm ממש גבוה משהו בין 100-80 יש אפילו יותר ואם 39dba

ותאמין לי עוד חוץ מיזה אנשים שלא מבנים ממש ושהשקט לא ממש חושב להם אתה בכל זאת ממליץ להם על הac ואחרי זה הם מתפלאים למה הם כאלה חלשים אומנם לא שומעים אותם אבל עדין הרוח שהם עושים זה כמו שמישהו עושה פוו ממרחק של מטר

פורסם

בבקשה תסתכל באיזה ת'רדים מלצתי על המאווררים של AC.

בכל הת'רדים שכתבתי בהם, אנשים כתבו דברים כמו "הכי חשוב שיהיה שקט, שאני לא אשמע אותו בכלל!"

וממתי 56CFM זה חלש? מעניין. ה TT smart case fan שלי עושה בערך 39CFM שהוא על המינימום, וזה לא חלש כמו שאתה מתאר.

אז 56? מעניין.

אגב, לא מעניין אותך רעש ואתה רוצה זרימת אוויר גבוהה? אתה מוזמן לקחת מאוורר של דלתא. למי איכפת מהרעש שיש 220CFM?

מאוורר טוב לדעתי הוא זה שמצטיין ביחס דחיפת אוויר/רעש. לכן אני מרבה להמליץ על המאווררים של AC, אלא אם כן צוין שלא איכפת מהרעש.

אגב- תראה לי עוד מאוורר אחר שיש לו 240 אלף שעות עבודה.

פורסם

עשה טובה מי צריך כל כך הרבה זמן וזה ממש לא חיוני אני זוכר שהמלצתה לחבר שלי לקנות את המאוררים של ac למרות שהוא לא שם דגש על השקט

פורסם

בבקשה תסתכל באיזה ת'רדים מלצתי על המאווררים של AC.

בכל הת'רדים שכתבתי בהם, אנשים כתבו דברים כמו "הכי חשוב שיהיה שקט, שאני לא אשמע אותו בכלל!"

וממתי 56CFM זה חלש? מעניין. ה TT smart case fan שלי עושה בערך 39CFM שהוא על המינימום, וזה לא חלש כמו שאתה מתאר.

אז 56? מעניין.

אגב, לא מעניין אותך רעש ואתה רוצה זרימת אוויר גבוהה? אתה מוזמן לקחת מאוורר של דלתא. למי איכפת מהרעש שיש 220CFM?

מאוורר טוב לדעתי הוא זה שמצטיין ביחס דחיפת אוויר/רעש. לכן אני מרבה להמליץ על המאווררים של AC, אלא אם כן צוין שלא איכפת מהרעש.

אגב- תראה לי עוד מאוורר אחר שיש לו 240 אלף שעות עבודה.

Sanyo Denki

פורסם
link=topic=195154.msg1708188#msg1708188 date=1154686849]

עשה טובה מי צריך כל כך הרבה זמן וזה ממש לא חיוני אני זוכר שהמלצתה לחבר שלי לקנות את המאוררים של ac למרות שהוא לא שם דגש על השקט

מי צריך כל כך הרבה זמן?

לא יודע מה איתך, אבל לדעתי זה נחמד שאתה יכול לקחת את המאווררים למחשב הבא.

רוצה לתבוע אותי? תתבע אותי. תשאל את חבר שלך אם הוא כל כך מאוכזב מהמאוורר, אני יכול להבטיח לך שלא.

תראה לי על איזה מאוורר אתה למשל היית ממליץ. את ה San-ace ראיתי, הם עושים 76CFM ב 39 דציבל. רועש ולא בדיוק הבדל אסטרונומי.

Nemesis- אתם מהצוות חייבים להתחכם, אה? D:

עכשיו תראה לי חנות שמוכרת אותם בארץ, ובמחיר נורמלי P:

פורסם

תחשב כמה זמן זה ותיראה שלא צריך כל כך הרבה זמן אני עדין לא ניתקלתי במאוור ששבת לי גם אחד בן 8 שנה...

http://www.sanyodenki.co.jp/product/index-e.html

אני בטוח 79 cfm יש לי שני מאוררים מהמבחר שם

פורסם

וואו, 3CFM, הבדל שמים וארץ X_X

עדיין לא מצדיק את כמות הרעש. ה smart case fan שלי עושה 86CFM באותה כמות רעש.

פורסם

GRRRRR תיכנס אם הראש בקיר זה כיף נכון תילחץ על הלינק שהבאתי ותיראה את המאווררים האלו על אלו אני מדבר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים