עבור לתוכן

עכבר ומקלדת אלחוטיים נהיים משוכללים מיום ליום..

Featured Replies

פורסם

אתם לא חושבים שהתדר האלחוטי של המקלדת והעכבר האלחוטיים נהייה יותר ויותר מלא קרינה?

אני מתכוון, שעכשיו מייצרים עכברים שקולטים תדרים מהמחשב, אולי גם למקלדות..

זה יכול להוות קרינה מסוימת הפוגעת בנו.. כמו הקרינה של הראוטר האלחוטי.

מה אתם חושבים??

• תגובות 76
  • צפיות 6.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתם לא חושבים שהתדר האלחוטי של המקלדת והעכבר האלחוטיים נהייה יותר ויותר מלא קרינה?

אני מתכוון, שעכשיו מייצרים עכברים שקולטים תדרים מהמחשב, אולי גם למקלדות..

זה יכול להוות קרינה מסוימת הפוגעת בנו.. כמו הקרינה של הראוטר האלחוטי.

מה אתם חושבים??

לא

פורסם
  • מחבר

מה לא? תבסס את תשובתך, לכל דבר יש הסבר !

פורסם

מה לא? תבסס את תשובתך, לכל דבר יש הסבר !

אל תדאג, קרינה של עכבר ומקלדת לא מזיקה
פורסם
  • מחבר

מי אמר שזה מזיק? אולי זה יזיק בעתיד, אבל עכשיו זה בטוח קרינה נמוכה..

אני רק רוצה הסברים על הקרינה הקיימת בהם.

פורסם

תפסיק לדבר פלאפון.

ותכבה את המסך.

ואל תלך לייד עמודי חשמל.

וחס וחלילה אל תעמוד לייד מעשנים.

מה אתה רוצה? כל דבר במידה מסוימת יכל להזיק,ף הקרינה שהעכבר פולט היא הדבר אחרון שצריך להדאיג אותך בחיים.

כמובן גם שהם עומדים בתקנים ובודקים את זה אלף פעם לפני שמוציאים מוצר לשוק, אז אל תדאג, היד שלך לא תיפול מחר.

פורסם
  • מחבר

כן, אבל לך תדע בעתיד..

הפלאפונים והאנטנות בכלל לא עומדים בתקן, יש מלא אנטנות לא חוקיות ובכלל קרינה מופרזת..

אבל מצד שני, הקרינות של היום-יום מביאים תועלת.

האדם באבולוציה מתפתח ומתרגל לסביבתו והאקלים בסביבה.

אם עכשיו יש קרינות וכדומה, האדם לאט לאט ייפתח חסינות נגד זה, כך שזה יכול להיות דבר טוב.

פורסם

deso תפסיק לקשקש.

יש לך צל של הבנה בפיזיקה של גלים? או אולי ביולוגיה מולקולרית? מושגים של אורך גל או קרינה בלתי מיננת אומרים לך משהו? אתה בכלל יודע מה עוצמת הגל של עכבר אלחוטי? אני בספק רב.

אם היית יודע את הפרטים הללו היית כבר יודע שקרינה מראוטר ועכבר אלחוטי (וגם פלאפונים) הם קרינה בלתי-מייננת.

היית גם יודע שעוצמת כל המכשירים הללו נמוכה בעשרות מונים על מנת ליצור אפקט תרמי כלשהוא(גם אם תתקע את העכבר בתוך האוזן)

וגם אם היה נוצר אפקט תרמי אזי הוא נמוך בעשרות מונים מנניח... אפקט החימום שנוצר מחשיפה לשמש.

וללא ספק היית יודע שלומר את המושג "חסינות נגד קרינה" הוא מטופש לחלוטין, אם קרינה כן מזיקה לתאים אז היא מזיקה ברמה המולקולרית, ונגד כך אין ולא תהיה שום חסינות ביולוגית.

פורסם
  • מחבר

deso תפסיק לקשקש.

יש לך צל של הבנה בפיזיקה של גלים? או אולי ביולוגיה מולקולרית? מושגים של אורך גל או קרינה בלתי מיננת אומרים לך משהו? אתה בכלל יודע מה עוצמת הגל של עכבר אלחוטי? אני בספק רב.

אם היית יודע את הפרטים הללו היית כבר יודע שקרינה מראוטר ועכבר אלחוטי (וגם פלאפונים) הם קרינה בלתי-מייננת.

היית גם יודע שעוצמת כל המכשירים הללו נמוכה בעשרות מונים על מנת ליצור אפקט תרמי כלשהוא(גם אם תתקע את העכבר בתוך האוזן)

וגם אם היה נוצר אפקט תרמי אזי הוא נמוך בעשרות מונים מנניח... אפקט החימום שנוצר מחשיפה לשמש.

וללא ספק היית יודע שלומר את המושג "חסינות נגד קרינה" הוא מטופש לחלוטין, אם קרינה כן מזיקה לתאים אז היא מזיקה ברמה המולקולרית, ונגד כך אין ולא תהיה שום חסינות ביולוגית.

:o ??? :o:nixweiss:

אם אתה אומר את זה, אז איך זה שכל הזמן מזהירים מפני קרינה של המחשב והפלאפון?? וגם החוטי חשמל שמעל הראש??

יש לך תשובה??? בלתי אפשרי שכל האנשים משקרים בקשר לקרינה..

"חסינות נגד קרינה" זאת רק השערה שלי, בני אדם מתרגלים לסביבתם, בגלל זה התפתחנו מאנשי הקדמון!!

פורסם

יש גם אנשים שמסתובבים ברחבי העיר ומזהירים אותך מהאפוקליפסה

גם להם אתה מאמין?

ולפני שאתה בא ומבקש כאן הוכחות, תבקש הוכחות ממי שמזהיר אותך מהדברים האלה

לא נשמע לך יותר הגיוני?

פורסם

הפלאפונים והאנטנות בכלל לא עומדים בתקן, יש מלא אנטנות לא חוקיות ובכלל קרינה מופרזת..

תבדיל בין אנטנות לא חוקיות ואנטנות שלא עומדות בתקן.

אנטנה לא חוקית = אנטנה שלא אושרה ע"י משרד התקשורת. זה יכול להיות מאלפי סיבות, שעמידה בתקן היא לאו דווקא בין הראשונות.

פורסם

אנטנה שלא עומדת בתקן היא אנטנה לא חוקית.

אנטנה לא חוקית לא חייבת להיות אנטנה שלא עומדת בתקן.

פורסם
  • מחבר

קיבלתי פה ושם הוכחות מדעיות.

הסבירו לי כל מיני דברים...

ואני מצאתי מלא אנטנות לא חוקיות, חלקן עוברות את התקן וחלקן כמעט.

גם שמתי לב ש70% מהאנטנות הלא חוקיות והנסתרות ביותר עם איכות הסוואה גבוהה, זה של אנטנות מוטורולה.

יש מלא אנטנות שקשה לראות אותן בעין בלתי-מזויינת.

אבל אנחנו סוטים מן הנושא, אנחנו דיברנו על קרינה של עכבר ומקלדת לא? :lol: :lol: :lol:

פורסם

למה שלא תביא לנו את ההוכחות המדעיות שלך?

פורסם
  • מחבר

;D'' אממ כן כן זה פה איפשהו

עריכה: אוופסס איבדתי אותם לא נורא ;D''

עריכה 2: אממ לא נורא נכון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים