עבור לתוכן

מה ההבדלים בין הצ'יפים השונים ל playstation 2?

Featured Replies

פורסם

אהלן,

תהיתי אם יש כאן מישהו שיידע להסביר מה ההבדלים הין כל שלל סוגי הצ'יפים השונים שיש ל playstation 2...

אני בסך הכל רוצה לקנות פלייסטיישן חדש ולהוסיף לו צ'יפ שיהיה מסוגל לקרוא כל משחק שאני מוריד בשבילו מהאינטרנט..

מישהו יכול להמליץ לי אגב על צ'יפ כזה?

תודה רבה. :)

פורסם

ההבדלים בעיקר הם ב2 דברים

1-איזה דברים הציפ נותן לך להפעיל חוץ מימישחקי PS2 לדוגמה PS1 כל האזורים בDVD ועוד דברים

2-איזה איכות יש לו לדוגמה יש ציפים אים מנגנון הגנה על העינית יש כאלה שאתה יכול ליסגור במישחקי רשת וכו

לי אין ידע מה יותר טוב אז בזה אני לא יכול לעזור אבל תיבדוק מה הציפ שאתה רוצה נותן מנגנון הגנה על העינית מאוד חשוב לדוגמה

פורסם

יש גם כאלה עם FW מה שמאפשר לך לעדכן את הצ'יפ

ויש גם אפשרות של תמיכה בפורמט DIVX

בין השאר!

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות.

האם הצ'יפים גורמים לעינית נזק ולכן צריך בשבילם מנגנון הגנה? לא כל כך הבנתי את הנושא הזה..

בנוסף - קראתי באינטרנט משו על צ'יים שעובדים בצורה שונה בנושא של זיכרון - מישהו מבין בזה?

המון תודה על העזרה. :hi:

פורסם

יש שתיים טובים:

DMS3-4-אפשר לעדכן אותם (מורידים את העידכון לדיסק ושמים בPS2 והוא מתעדכן),אפשר לנגן איתם DIVX ועוד כמה סוגים של פורמטים (אבל זה ממש לא מומלץ זה שוחק את העינית מהר יותר)והם גם נכבים במשחקי רשת.

משיח 2-זה הצי'פ שיש לרוב, הוא לא נכבה במשחקי רשת וגם לא מנגן DIVX, אבל עד עכשיו אין משחק שהוא לא הריץ

בנוגע לצ'יפ שגורם נזק לעינית זה לא הוא זה הדיסקים הצרובים שהורסים את העינית - בגלל זה הכי טוב תמיד להשתמש במדיות טובות לצריבה ולצרוב על מהירות נמוכה

(6X בדיוידי ו8X בCD)

פורסם
  • מחבר

הבנתי..

בגדול מה שאתה אומר זה שיש צ'יפים שלא קוראים את כל המשחקים שקיימים?

אין משהו כמו משיח 2 שקורא את כל המשחקים אבל גם divx נניח?

פורסם

הבנתי..

בגדול מה שאתה אומר זה שיש צ'יפים שלא קוראים את כל המשחקים שקיימים?

אין משהו כמו משיח 2 שקורא את כל המשחקים אבל גם divx נניח?

יש צ'יפים כאלה אבל אלה הישנים אני ממליץ לך ללכת על המשיח 2 או הDMS4 במקרה שאתה משחק ברשת או רוצה את האפשרות לנגן DIVX

לא נראה לי שיש משיח 2 שקורא DIVX

פורסם
  • מחבר

אוקיי - תודה על ההמלצה :)

ואגב - איפה עומד צ'יפ שנקרא מרס 7 בכל העסק? יש כמה חנויות באינטרנט שטוענות שהוא הטוב ביותר.. השאלה היא האם זה נכון גם במציאות...

פורסם

יש עוד סוגים של צ'יפים אבל המוכרים והמומלצים הם המשיח 2 והDMS4 את המרס 7 אני לא מכיר מאיזה בחינה הוא טוב יותר?

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג, אני לא מבין בזה יותר מדי, בגלל זה אני שואל אם שמעת על הצ'יפ הזה ואתה יודע מה היכולות שלו לעומת האחרים :)

פורסם

אין לי מושג, אני לא מבין בזה יותר מדי, בגלל זה אני שואל אם שמעת על הצ'יפ הזה ואתה יודע מה היכולות שלו לעומת האחרים :)

לא שמעתי עליו.....

פורסם

את המרס אפשר לכבות במשחקי רשת ולנגן סרטים מכל האזורים... שום דבר מיוחד

פורסם
  • מחבר

אז אתה אומר שהDMS 4 הוא הצ'יפ הכי טוב לפלייסטיישן בעצם?

פורסם

כן.

היתרון שלו משאר הצ'יפ הוא שיש לו את האפשרות לעדכן

פורסם
  • מחבר

תודה רבה :)

אגב, חיפשתי בגוגל חנות בישראל שמוכרת את זה אבל לא מצאתי.. מצאתי רק חנות אחת שמוכרת את דגם 3.. יש לך מושג במקרה?

אני גם מעדיף לקנות מכשיר חדש עם השבב בפנים מאשר מכשיר בנפרד ושבב בנפרד..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים