עבור לתוכן

Need for Speed: Most Wanted סיקור על המשחק+ותמונות.

Featured Replies

פורסם

אין קשר לקנות מנוע נזק.

החברות מכוניות לא מוכנות להרוס את המכוניות שלהם, גם לא וירטאולית.

BS.

זה רק עניין של כסף.

משחקים רבים אחרים כן משתמשים במנוע נזק למכוניות ממותגים גדולים.

מה אתה אומר שהם עושים את זה בלי הסכמת החברה?...או שפשוט החברה הסכימה להם סתם מטוב לב?...אני אומר כסף.

• תגובות 45
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נראה משחק חייתי ... טוב אולי זה רק אני חולה NFS

אבל באמת הגרפיקה טובה מאוד.

מישהו יכול לפרט על המנוע נזק או לתת לינק להסבר? תודה.

פורסם

הולך להיות אחד המשחקים השולטים.. עם יהיה מנוע נזק זה יהיה ממש כיף זה מוסיף המון למשחק ... תיקונים וכל זה....

כסף כסף ועוד פעם כסף.... זה העניין הראשי פה.... טוב אולי לא יהיה בנידפורספיד הזה מנוע נזק אבל יהיה ב GT5 ואולי בעתיד יהיה גם בנידפורספיד

פורסם

ירוץ על הכי גבוה בR9800P?

פורסם

ירוץ על הכי גבוה בR9800P?

מה אנחנו מגדת עתידות? :s05:

BS.

זה רק עניין של כסף.

משחקים רבים אחרים כן משתמשים במנוע נזק למכוניות ממותגים גדולים.

מה אתה אומר שהם עושים את זה בלי הסכמת החברה?...או שפשוט החברה הסכימה להם סתם מטוב לב?...אני אומר כסף.

בוא תנסה לחשוב ככה - אתה אחד מבעלי Mercedes Benz או BMW, חברות ענקיות בעלות שם עולמי, הרבה כבוד בתחום הרכב וכמובן קהל מעריצים ולקוחות רחב.

להוסיף את מכונתיך למשחק רק יעזור לפרסום ולגרוף עוד מעריצים ולרצות את המעריצים שלך. אבל מה עם לראות את המכוניות האלה נמעכות ונהרסות כמו נייר? אפילו במשחק?

זה יוריד את האמינות לגמרי, לא משנה מה תגיד, זה נכנס לך לראש שהמכוניות האלה לא הכי בטוחות ונהרסות מהר מכל דבר קטן.

אז בשביל מה לסבך את עצמך?

גם עם תקבל הרבה כסף.. אתה עלול להפסיד לקוחות פוטנציאלים או קיימים, ולהפסיד המון רווחים עתידיים וכבוד.

ככה שכסף? זה העניין פה.. אבל לא כמו שאתה מראה את זה.

פורסם

אתה לא מבין את הקטע נכון?

הם (חברות הרכב) כן עושים את זה במיליון מישחקים כל שנה, רק EA הקמצנים לא קנו זכויות.

מן הסתם בגלל שזה משחק ארקאידי מטופש בסך הכל אז מנוע נזק לא באמת חשוב להם.

ודבר שני,

אם אתה באמת מושפע מביצועים של מכונית במשחק אל תשחק NFS, אני לא רוצה לעלות לכביש אחר כך עם נהג כמוך (לדוגמה) שינסה לקחת פנייה ב 140 קמש כי יש לו מזדה עם ניטרו :P .

אתה אישית באמת רוצה להגיד לי שאם תראה מכונית הרוסה מדגם BMW במשחק זה יזיז לך?...

פורסם

אתה לא מבין את הקטע נכון?

הם (חברות הרכב) כן עושים את זה במיליון מישחקים כל שנה, רק EA הקמצנים לא קנו זכויות.

מן הסתם בגלל שזה משחק ארקאידי מטופש בסך הכל אז מנוע נזק לא באמת חשוב להם.

למען האמת, אני לא יודע אם אתה צודק או לא פה, מכיוון שלמחשב לא יוצאים הרבה משחקי מירוצים כבר מזה כמה שנים טובות :'(

אבל אולי אתה צודק, אני לא שולל את זה.

אני פשוט חושב ש-EA ממש לא מתקמצנים למנוע נזק. מה גם - יש להם אחד כזה. NFS5: Porsche Unleashed. אחד ממנועי הנזק הטובים ביותר שאני אישית ראיתי.

ודבר שני,

אם אתה באמת מושפע מביצועים של מכונית במשחק אל תשחק NFS, אני לא רוצה לעלות לכביש אחר כך עם נהג כמוך (לדוגמה) שינסה לקחת פנייה ב 140 קמש כי יש לו מזדה עם ניטרו :P .

תאמין לי שאני האחרון שיהיה מושפע מהמשחק הזה, וכל הסרטים שהחלו להשפיע עליו סטייל "מהיר ועצבני". אני יצאתי מהסרטים האלה לפני מספיק זמן.

אבל מה לעשות שרוב העולם לא כמוני וכמוך? ויש לנו המון צעירים (וגם מבוגרים לצערנו) מתלהבים שהמוח שלהם לא התפתח מספיק כדיי להבדיל בין מציאות לבידיון?

סמוך עליי, 140 אני לא ארצה לקחת פנייה. מספיק מפחיד אותי לסוע ב-110. אין לי שום סיבה לעשות דבר מפגר כזה. אבל אני יכול להצביע לך על המון מטומטמים שכן יעשו את זה בלי לחשוב פעמיים. למה? כי הם הצליחו לעשות את זה ב-NFS.

אגב, יש לי ולקסווגן בורה 2001 דיזל 1.9 עם 110 פונים אוטומט, ואני דיי אוהב אותה. לא רוצה להכנס איתה בקיר :|

אתה אישית באמת רוצה להגיד לי שאם תראה מכונית הרוסה מדגם BMW במשחק זה יזיז לך?...

אני אישית? לא. אבל שוב, אני יכול להראות לך על הרבה מפגרים שכן יזיז להם וזה ייחרט להם במוח.

פורסם

לא קראתי את כל מה שכתבתם כאן, אבל דבר אחד בטוח: ייצרניות המכוניות והחלקים לא הסכימו שייראו את הרכבים (שמשקיעים בהם כל כך הרבה ב-NFSU) מתפרקים לגורמים. זה חלק מהעסקה. ובשל כך, אתם רואים את הכמות העצומה של שמות מסחריים ונתונים "מדוייקים" במשחק.

אני מניח שהיו כמה חברות שלא היה להם איכפת כל הקטע של ההרס, אבל מספיקים המעט שלא מסכימים - המשחק חייב להיות "אחיד".

ד"א,

NFS5: Porsche Unleashed. אחד ממנועי הנזק הטובים ביותר שאני אישית ראיתי.

מה לא שיחקת ב-FlatOut ? לו יש מנוע נזק (פיזיקלי) מרשים ביותר.

אם אתה מדבר על נזקים מבחינת הנתונים וההשפעות על השליטה וכו', קיימים משחקים יותר רציניים בקטע, בד"כ מרוצי rally ...

פורסם

אני בטוח שהסיבה האחרונה שאין במשחק הזה את המנוע תהיה ש-EA קמצנים.

החברה פשוט יותר מדי עשירה בשביל להתקמצן על מנוע מסכן שהם קונים בגרושים לכן זו בטוח לא הסיבה.

יכול להיות ש-AppleJack צודק ויכולות להיות גם סיבות אחרות אבל בטוח זו לא הסיבה ש-OVERLOAD מתעקש עליה.

פורסם

אני בטוח שהסיבה האחרונה שאין במשחק הזה את המנוע תהיה ש-EA קמצנים.

החברה פשוט יותר מדי עשירה בשביל להתקמצן על מנוע מסכן שהם קונים בגרושים לכן זו בטוח לא הסיבה.

יכול להיות ש-AppleJack צודק ויכולות להיות גם סיבות אחרות אבל בטוח זו לא הסיבה ש-OVERLOAD מתעקש עליה.

זה בידיוק מה שאני מנסה להסביר ל-overload ;)

פורסם

OK אני מבין שאתם לא מקבלים את זה שEA קמצנים (בהתבסס על המשחקים *הרחבות* שלהם אני אומר שכן).

אז תנו לי סיבה אחת אחרת ללמה

בGTR יש כל מכונית GT שקיימת בעולם, עם מנוע נזק.

בCMR + ריצ'רד ברנס ראלי יש כל מכונית ראלי של כל חברה שיש היום וגם פעם, עם מנוע נזק .

בS.C.A.R יש כל מכונית אלפה רומאו שיש.

ובTOCA RD2 יש

ובNASCAR יש

וב....

ובNFS אין?

יודעים מה אולי זה לא ענין של רק כסף, יכל להיות שהם פשוט לא משקיעים, כמו שהם עושים ברוב המשחקים שלהם.

פורסם

OK אני מבין שאתם לא מקבלים את זה שEA קמצנים (בהתבסס על המשחקים *הרחבות* שלהם אני אומר שכן).

אז תנו לי סיבה אחת אחרת ללמה

בGTR יש כל מכונית GT שקיימת בעולם, עם מנוע נזק.

בCMR + ריצ'רד ברנס ראלי יש כל מכונית ראלי של כל חברה שיש היום וגם פעם, עם מנוע נזק .

בS.C.A.R יש כל מכונית אלפה רומאו שיש.

ובTOCA RD2 יש

ובNASCAR יש

וב....

ובNFS אין?

יודעים מה אולי זה לא ענין של רק כסף, יכל להיות שהם פשוט לא משקיעים, כמו שהם עושים ברוב המשחקים שלהם.

איזה סיבה יש להם לא להשקיע? במיוחד כשבעבר הם השקיעו? ועוד במיוחד עכשיו כשכמו שאתה אומר בעצמך, יש להם תחרות כזו?

אגב, חשבתי על תיאוריה קלה הרגע.

המשחקים שהזכרת, כולם מתחרשים בשטח (ראלי) / מסלול. כל בנאדם שצופה (או צפה בזה לפחות פעם אחת בחיים) יודע שאין מירוץ שמכוניות כאלה לא יוצאות ממנו בלי נזק. ככה שמנוע נזק פה הוא לא בעיה מכיוון שזה עוזר לריאליסטיות, ומכיוון שזה גם ידוע בעולם שבמירוצים כאלה נוצר נזק ואי אפשר להתכחש אליו. אז שיהיה כבר במשחק.

אבל NFS לעומת זאת, הוא משחק מירוצי רחוב. ברחוב לא אמור לקרות נזק... אין לי ממש זמן להרחיב את זה, אבל פשוט תנסה להמשיך לזרום על הגל שלי :D

פורסם

אני יכול להגיד לגם שמי שרוצה לקנות המשחק ויגלה שאין מנוע נזק למכוניות עדיין ירצה לקנות אותו.

הסיבה הפשוטה ביותר היא שהסדרה הצליחה בצורה מרשימה בלי מנוע נזק למכוניות וזה פשוט חסך להם זמן פיתוח, זה הכל.

פורסם

אני שמח שיש משטרה לפחות ;D

חיחיחיחיחי :smile1:

פורסם

אני יכול להגיד לגם שמי שרוצה לקנות המשחק ויגלה שאין מנוע נזק למכוניות עדיין ירצה לקנות אותו.

הסיבה הפשוטה ביותר היא שהסדרה הצליחה בצורה מרשימה בלי מנוע נזק למכוניות וזה פשוט חסך להם זמן פיתוח, זה הכל.

אני לא חושב שמנוע נזק זו כזאת בעיה רצינית לבנות.. אם הם היו מקבלים אישור הם היו עושים זאת תוך מספר ימים אני מאמין. הרי מה הבעיה להקים עוד צוות של שניים שלושה אנשים שיעבדו על עוד חלק במשחק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים